reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie dziewczynki:-).
Na pewno na twoim usg nie będzie nic niepokojącego...nie możesz sobie wmawiać;-).I znowu zaczął się tydzień pracy...eh. Dziś z lekkim opóźnieniem...wstałam później o 1,5 godz :-D:zawstydzona/y:. To się chyba tydzień zaczął heh. A jak Wam mija poniedziałek ?:-D
mój poniedzialek w nienajlepszym humorku:baffled: nie było mnie 3 dni w pracy i juz mam biurko zawalone, osoba która mnie zastepowała nie zrobiła NICZEGO, nawet sprawozdania, które było na piątek. Juz rano powiedziałam szefowi, że ona to miała do zrobienia i teraz po terminie to ona sie bedzie tłumaczyć, a nie ja! :wściekła/y: A co tam, każdy ma swoje obowiązki i niech sie wywiązuje!!
zobaczymy dzisiaj o 15 ide i jak wroce do domu od razu Wam dam znać :tak:
Trzymajcie kciuki bo ja straciłam wiarę coś :sorry2:
czekamy na dobre wieści:tak:

reklama
AgutkaZG rocznicowy to od poznania. Poznaliśmy się w maju a zaręczyny były we wrześniu więc bardzo szybko po niecałych 4 m-cach heh :). jak byliśmy pewni nie było na co czekać :).
A jak zasypiać to zasypiać na całego :D. Klient już czekał, ale o dziwo był wyrozumiały :)

To podobnie,jak My z tymi zaręczynami. ;-)
Poznaliśmy się pod koniec sierpnia,na początku grudnia się zaręczyliśmy,a na początku sierpnia (czyli niecały rok po poznaniu się) wzięliśmy ślub. :-D :-p

Dobra,ja zmykam rozwiesić pranie i chyba pójdziemy z Zuzią na dwór. :-)

Do później! ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lopop - ja tez mam ferie od 15 lutego.....
Batonik - jak dzis nastroj? jeszzce 3 dni, dasz rade
Zmykam zaraz do pracy.... milego dnia dla Was wszystkich
Toska - bedzie dobrze....

Monisia, Agutka, to u nas było podobnie...poznalismy sie co prawda w 2005 r...ale w 2006 stalismy sie parą, po 3 miesiącach zareczyny, w 2007r ślub a w 2008 urodził nam sie synek...:) i cały czas jestem zakochana haha :-)

Tosia nie podłamuj się...może to tylko chwilowe zaburzenie...psychika podobno tez ma dużo do powiedzenia w tych sprawach...głowka do góry...usg na pewno wyjdzie ok :) i gin coś zaradzi :-)

Monisia, Agutka, to u nas było podobnie...poznalismy sie co prawda w 2005 r...ale w 2006 stalismy sie parą, po 3 miesiącach zareczyny, w 2007r ślub a w 2008 urodził nam sie synek...:) i cały czas jestem zakochana haha :-)

Tosia nie podłamuj się...może to tylko chwilowe zaburzenie...psychika podobno tez ma dużo do powiedzenia w tych sprawach...głowka do góry...usg na pewno wyjdzie ok :) i gin coś zaradzi :-)
Może i ja będę miała scenariusz podobny do Midlisi :)... tzn mam w tej chwili na myśli dzidzię :)))

Może i ja będę miała scenariusz podobny do Midlisi :)... tzn mam w tej chwili na myśli dzidzię :)))
a witam witam dzisiaj mam dzien praniowy do poludnia he he
Wczoraj i caly ten tydzien beda staranka he he jupiiiiiiiii

Na pewno też wszystko jest ok. :-)
Super,że żołnierzyki są w dobrej formie. :tak:
Mi kiedyś gin powiedział,że aż w 40% przypadków,to faceci są winni braku dzidziusia,tzn. ich nasienie.../QUOTE]

Ciesze się że u mojego wszystko oki tzn tak mi się wydaje. Mam nadzieje że USG nie wykarze żadnych niespodzianek u mnie :confused::confused:
nie wkrecaj sobie filmow mala sama
idz na zywiol wszystko jest okkkkkkkkkkkkk

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bo na co czekać jeżeli wiemy, że to jest właśnie to uczucie, na które czekałyśmy?:)

Ja wiedziałam,bo patrzyłam przede wszystkim na kontakt Grzesiek -> Zuzia i Zuzia -> Grzesiek. :tak: :tak: :tak: :-)

W ogóle,zaczyna mi znowu podbrzusze dawać się we znaki. Na razie lekko. :dry: I na spacer nie poszłyśmy,bo się śnieg zerwał. :wściekła/y: Ja lubię śnieg bardzo,ale w tym roku wyjątkowo mnie drażni,bo się nie mogę doczekać,żeby nasza budowa ruszyła pełną para. :-D :-p

reklama
Monisia, z całego serca zycze Ci aby scenariusz u Was był podobny do naszego :)

Agutka mnie snieg drażni, gdyż we wrzesniu zdałam prawko iiiii przez ten snieg malo jeżdże a powinnam duzo aby sie wprawić grrrr :-(

Svensonka ma racje, nie wkrecać sobie tylko działać!!!!!!!!

Do góry