agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Jaaaaa! Czyżby czyżyk![]()
Nie wiem,czy to nie za wcześnie,żeby to stwierdzić,hehehehe. ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaaaaa! Czyżby czyżyk![]()
No a wczesniej mialas plamienia bez powodu?Nie wiem,czy to nie za wcześnie,żeby to stwierdzić,hehehehe. ;-)Ale wow! Miałabym,chyba,najlepszy prezent dla G. na Walentynki.
![]()
No a wczesniej mialas plamienia bez powodu?
Ja tez o takim prezencie marze....![]()
No ale nie wiesz kiedy na pewno owulka byla.... Wiec albo to ona spozniona, albo byla wczesniej i cos sie juz dziejeYyy,raczej sobie takich plamień nie przypominam.No,chyba,że przed @,ale to jeszcze za wcześnie. ;-)
Tylko,że te plamienia są małe. No,ale fakt - jakieś tam są,hehehe. ;-) To jest dopiero mój 3dpo.
Ach kurcze,z tymi prezentami,co?![]()
No ale nie wiesz kiedy na pewno owulka byla.... Wiec albo to ona spozniona, albo byla wczesniej i cos sie juz dzieje![]()
no to moze masz wlasnie owulkeMaćku,u mnie to było tak,że w piątek zaczęło boleć... Jajnik i podbrzusze. I tak już zostało.![]()
no to moze masz wlasnie owulke![]()
No mam na mysli, ze to plamienie jest zwiazane z owulka...Tyle dni?Mnie co cykl jeden dzień bolało i później spokój. A teraz? HuH.
![]()
No mam na mysli, ze to plamienie jest zwiazane z owulka...
Tak sobie gdybam;-)
hej te bole podbrzusza u mnie tez sie pojawiajaDziwny mam ten cykl. Na maxa...
Kolejny dzień boli mnie podbrzusze. Do tego w niej kuje mnie tak,jakbym jakiegoś kołka miała wsadzonego. Krzywo albo w poprzek.I właśnie zaobserwowałam jakieś delikatne plamienie. Sorki za szczegóły.
Ale ten mój organizm co cykl,to coraz bardziej mnie zaskakuje.
![]()