Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
a ja sie mega panicznie szpitala boje i jak pomysle to mi sie niedobrze robi...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja sie mega panicznie szpitala boje i jak pomysle to mi sie niedobrze robi...![]()
Dziewczyny - jestem zalamana - ZGUBILAM DOWOD OSOBISTY!!!!!!!!!! :-(Jak kamien w wode przepadl - gdzies w domu wprawdzie, no ale poszukiwania nie daly rezultatu :-(
Cholera - mam prawo jazdy i paszport na szczescie jako dokumenty tozsamosci (chodzi mi o szpital) no ale wiaodmo - dowod to dowod... a zanim wyrobei nowy to mian wieki :-(
szukalam przez 2 godziny klnac na czy mswiat stwoi... Podejrzewam Jaska, ktory mowi lze wie gdzie jest bo go schowal ale przyparty do muru mowi lze nie pameita. Skusilam go wizja nagrody (jajka niespodzianki) to powiedzial ze jest w kieszeni - przeszukalam jego szlafrok i kurtke ale nic z tego... A wiec nagrody nie dostal
Jeszcze w niani nadzieja ze jej sie rzucil w oczy...
PRzynajmniej Karte ciazy wiem gdzie mam - jakbym to zgubila to katastrofa...![]()