reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to jestem już po właśnie weszłam do domu :tak:
no więc moje drogie na usg wyszło że w lewym jajniku dojrzewa pęcherzyk który ma 22,4mm*18,3 mm i może lada chwilą pęknie :-D więc wybaczcie moje drogie ale o 19 zmykam do wyrka żeby podziałać dzisiaj :-D:-D:-D

Dziękuję bardzo za miłe słowa z waszej strony - jesteście cudowne :tak::tak:

Kochana trzymam kciuki żeby w Twym brzuszku pojawiła się fasoleczka:tak: nie myśl tylko o tym za dużo (chociaż wiem że to nie łatwe) i działaj na całego;-)

reklama
Kochana trzymam kciuki żeby w Twym brzuszku pojawiła się fasoleczka:tak: nie myśl tylko o tym za dużo (chociaż wiem że to nie łatwe) i działaj na całego;-)

dzięki Lena :-)
dzisiaj padam normalnie z nóg takie emocje dzisiaj że ło matko :tak:

nie wiem czy mam siłe na staranki dzisiaj :zawstydzona/y:

tak bywa
to mij oskarek

jaki wesolutki :)

też bym miała nieraz ochotę na takie życie...już nie mam ochoty na karierę i spełnianie sie w pracy...dzieciaki i rodzinka to najważniejsze w życiu...z drugiej strony, z czegoś trzeba żyć, spłacać kredyty itd potrzeby rosną w miarę jedzenia, powiadają...

Tośka adrenalina Cię poniesie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak bywa
to mij oskarek
śliczny chłopak! :-)
Ja też z mała jetem prawie cały czas sama mąż od pon do piątku w delegacjach i tylko na weekend w domu,ale jakos się zyje chociaz nie raz brakuje ch łopa w domu a co dopiero teraz jak chcemy drugą dzidzie w najwazniejsze dni go nie ma i jak tu dzieci robić!!!!!!
próbuje wstawic zdjęcie ale jakos nie wychodzi!!!!

witam:-) zycze ci abys szybko zafasolkowała,.. jesteśmy w podobnej sytuacji bo my z mężem również staramy sie dopiero 1 cykl o dzidziusia i mam nadzije ze nam sie udało:blink:ale czas pokaże swoje...pozdrawiam

Takie mam pytanko dziewczyny, różnie pisze na temat sexu w dni płodne. tzn. raz że powinno się to robić codziennie, wówczas jest szansa, innym razem pisze żeby nie robić tego codziennie, ponieważ plemniki nie zdążą jeszcze dojrzeć :-) jak Wy się do tego stosujecie?
PS. mam nadzieję że nikogo nie urażę tym pytaniem... ;-)

ajjj tam Toska, do roboty, to sama przyjemność-nie pierz, nie prasuj , nie gotuj, zostaw energie na zafasolkowywanie...trzymam mocno kciuki :tak:

Svensonka fajny Twój synuś...mały przystojniak :cool2:

witaj Izuś :-)

a mnie wczoraj nawiedziła @ ale spodziewałam sie tego bo dopiero od tego cyklu zaczynamy sie starać...za 5 dni zaczynamy hihihi...tak więc dopiero po walentynkach będę testować za to w walentynki przewiduję owu ;) :-)

reklama
Do góry