reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fotki super.Asia jak jeszce raz powieszże Ty jestes gruba to dostaniesz kopa w dupę :tak::tak::tak::tak::tak: chuda jesteś i wydziwiasz a Maksiu jaki wielki facet,no no rosnie jak na drozdżach :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka własnie mi usneła :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Patrysia ja oczywiście obrzydliwie na zdjęciu wyszłam:-D i ta pozycja:-D:-D:-D:-D:-D
no ale mój Maksiu to nie powiem ładnie wyszedł:-p:-p:-p

jestem na nocnej zmianie:happy2:
Meduska ty mi powiedz żeś ty gruba to jak ic nagie fotki ci swe pokaże:-)
Agnes a co to Oliwka ostatnio tak późno spc chodzi:confused:i jak dziś kasę wybrałaś z bankomatu?bo mi się dziś udało:tak:
a Maxiu sliczny no i rośnie jak na drożdżach:tak::tak:
Anabubka to się narobiłaś dziś:baffled:ale jesteś na nocnej zmianie:-)
Dorotka dobrze że rozmowy G z psychologiem mu pomagają:tak:
Mój pietruszka walczy z gorączką o 17 miał 38.3 a wygonić go do lekarza :no::no:no uparte to jak osioł:wściekła/y:kupiłam mu dziś ferwx aspirynę cerutin i tantum werde i zostawiłam w aptece 70 zł:baffled:Antoszka śpi apaietruszka zsypia pod kołderką to ja mam luzik ;-)

Patrysia ja oczywiście obrzydliwie na zdjęciu wyszłam:-D i ta pozycja:-D:-D:-D:-D:-D
jak Ci ciulne zaraz .... :-p:-p:-p:-p:-p
Mój pietruszka walczy z gorączką o 17 miał 38.3 a wygonić go do lekarza :no::no:no uparte to jak osioł:wściekła/y:kupiłam mu dziś ferwx aspirynę cerutin i tantum werde i zostawiłam w aptece 70 zł:baffled:Antoszka śpi apaietruszka zsypia pod kołderką to ja mam luzik ;-)
zdrowka dla m ...
a zawsze jak nie ma pieniedzy to gdzies sie choroba przypaleta :confused2:

ale fajne fotki :)) super!
Tak Asi kopniak sie nalezy!!!

Ja z kapusniaka jednak zrobie bigos:-D:-D
Wykapana czekam na mojego ma zaraz przyjechac:tak:
Glodna cosik jestem:szok:

Malinka zdrowka dl Pietruszki, chlopy uparte co zrobisz:baffled:

Ania za mną też chodzi bigosik najlepiej z kopytkami:tak::tak::tak: ale nie ma to jak gotowac kapuśniak który w ostateczności jest bigosem:-D:-D:-D:-D
dzięki za życzonka zdrówka dla Pietruszki oby wyzdrowiał bo jak mnie zarazi to:wściekła/y::wściekła/y:
chciałam tu sobie posiedzieć ale net mi tak muli że mnie zaraz rozniesie:wściekła/y:
ale jeszcze posiedze:-)

reklama
Agnes no chuda jest chuda :tak:
teraz to jak Oliwka usnela to masz labe :-D:-D:-D

no żebys wiedziała jest luzik:tak::tak::tak::tak:

Agnes a co to Oliwka ostatnio tak późno spc chodzi:confused:i jak dziś kasę wybrałaś z bankomatu?bo mi się dziś udało:tak:

kochana to się sptaj mojego dziecka czemu chodzi tak późno spać,może ci odpowie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
spała dziś tylko 1h15min,tak jakos się nauczyła i nie idzie ją przestawić,sa nieraz takie dn ze padnie wczesniej ale to rzadkość :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a jesli chodzi o bankomat to nie byłam wypłącać bo musiałąm zostac godzine dłużej w pracy bo przyjechał towar wieczorem i wolałam sobie go od razu rozłozyć nic wstawac rano wcześniej :tak::tak::tak::tak: a potem juz mi sie nie chcało iśc do bankomatu.

ale sprawa sie wyjasniła,bankomaty nie działały,nie czytały kart,wszystko było pozablokowywane bo w piątek był napad na mój bank :szok::szok::szok::szok::szok::szok: dowiedziałam się przez przypadek,zwineli grubą kasę.tyle wwiem:sorry2:

jutro M ma wolne to pójdzie do banku i wypłaci pieniądze :tak::tak::tak::tak:

cos ostanio koł mnie jest dużo napadów.teraz ten bank,koło Agencjo pocztowej ostatnio były rozboje,jacyś chłopacy podlatywali i wyrywali ludziom portfele z rąk jak zamierzali już płacić :no::no::no::no:

a mojej u mojej znajomej w pracy co pracuje w zakłądach bukmacherskich też w zesżłym tyg był napad,zgarnęli całą kasę i zabrali torębkę tej kasjerki co tam sama była i teraz dziewczyna się boi b mają jej dokumenty wiedza gdzie mieszka cyka się starsznie i nie dziwię się jej.coś strasznie się dzieje niedaleko mnie.co chwila jakies napady kradzieże :no::no::no::no::no: strach wyjść na ulice

Do góry