reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam i nawet nie próbuję nic nadrabiać;-) Agutka jakieś plamienia masz??? No to ja też nic nie chce sugerować ale kurcze no samo sie ciśnie:tak::-)
Tośka ale ranny ptaszek z Ciebie:szok: łooooo matkooo:szok:
A wymiary masz super i działajcie, byle spokojnie i bez nerwów:tak: powodzenia!!

Hej kerna :-)
działamy działamy na pełnym :tak::tak:

a jak Twoje maleństwo się ma ??

pzdr

reklama
hej Kerna - jak sie czujesz?
u mnie znow zle przeczucia wrocily.... ale to sie zmienia... raz mysle ze moze innym razem ze chyba nie.... podbrzusze praktycznie juz nie boli od kilku dni wiec raczej nic z tego:-( no ale czekam cierpliwie, coz mi innego pozostalo

Czesc dziewczyny!
Ja tam tez wole chodzic na NFZ a kase na cos konkretnego wydac. Tylko mam to szczescie, ze moj gin ma potrzebny sprzet pod reka w gabinecie.

Martuska Ty sie ie martw! Tempka ladnie w gorze, wiec jest nadzieja:tak:

Wczoraj ogladalismy Scherlocka Holmsa i sciagnelam sobie muzyke z filmu - REWELACJA!:tak:

ja szczerze mowiac nie wiem czy jest u mnie w miescie jakis gin na NFZ? ale cos mi sie wydaje ze siostra mi ostatnio mowila ze czeka sie 2 miesiace do niego bo chyba chciala sie zapisac wiec sorry, ale to nie dla mnie....
ja wole zaplacic 60 zl i wiedziec ze przyjmie mi zawsze kiedy potrzebuje... a wiadomo ze ci z nfz to nie za bardzo sie wczuwaja.... chodzilam do takiego dentysty.... masakra, zmienilam na prywatnego i mam co chce...

no to oby dobry znak;-);-);-) kurcze....
ja do ginka ide w tym tyg ale jeszcze nie wiem kiedy dokładnie. nie wiem też kogo wybrać...tnaiochę na nfz bez dobrego sprzętu czy bulić kase prywatnie....kurcze:baffled::baffled:

Ja też mam gina na NFZ - wszystkie badania za darmo :tak: zresztą możesz chodzić do 2 i wtedy na NFZ robić badania (bo pryw niestety za wszystko się płaci) ;-)

A u mnie chyba zaczyna sie okres płodny ;-):tak: Bo śluzu więcej i w sumie to już czas :tak::-D:-D:-D

Martuska Ty sie ie martw! Tempka ladnie w gorze, wiec jest nadzieja:tak:
juz to kiedys pisalam ze tempka to dla mnie zadna sugestia, widzialam juz wykresy gdzie tempki spadaly a plusiki byly a poza tym u mnie w poprzednim cyklu bylo do samego konca powyzej 37 wiec tym ze temperatura spada czy nie spada w ogole sie nie sugeruje.... to dla mnie zaden objaw....
to pewnie spytasz czemu mierze? tak tylko z ciekawosci! bardziej mnie interesowalo co sie dzieje w polowie cyklu....

Ja też mam gina na NFZ - wszystkie badania za darmo :tak: zresztą możesz chodzić do 2 i wtedy na NFZ robić badania (bo pryw niestety za wszystko się płaci) ;-)

A u mnie chyba zaczyna sie okres płodny ;-):tak: Bo śluzu więcej i w sumie to już czas :tak::-D:-D:-D
to dzialaj dzialaj
u nas jest taki ginekolog ze jak chodzisz do niego prywatnie to w jego przychodni robia Ci badania za darmo.... ale ja akurat tam nie chodze bo chce miec gin ktory pracuje u nas w szpitalu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to dzialaj dzialaj
u nas jest taki ginekolog ze jak chodzisz do niego prywatnie to w jego przychodni robia Ci badania za darmo.... ale ja akurat tam nie chodze bo chce miec gin ktory pracuje u nas w szpitalu

ja chodę (z pół roku) do takiego co jest zastępcą ordynatora u nas na położnictwie ;-) innych nie toleruję :dry: gdyby nie on to musiałabym sobie szukać gin poza moją miejscowością :-)

ja szczerze mowiac nie wiem czy jest u mnie w miescie jakis gin na NFZ? ale cos mi sie wydaje ze siostra mi ostatnio mowila ze czeka sie 2 miesiace do niego bo chyba chciala sie zapisac wiec sorry, ale to nie dla mnie....
ja wole zaplacic 60 zl i wiedziec ze przyjmie mi zawsze kiedy potrzebuje... a wiadomo ze ci z nfz to nie za bardzo sie wczuwaja.... chodzilam do takiego dentysty.... masakra, zmienilam na prywatnego i mam co chce...
Ja juz wczesniej pisalam, ze wszystko zalezy na jakiego gina sie trafi. Moj jest bardzo czesto dostepny i przymuje mnie nawet w miedzyczasie jak ma dyzur w szpitalu. I mam jego prywatny nr kom i moge zawsze do niego zadzwonic (nawet jak ma urlop):tak: A na prywatnym sie zawiodlam...

No to do boju malenka:cool2:
juz to kiedys pisalam ze tempka to dla mnie zadna sugestia, widzialam juz wykresy gdzie tempki spadaly a plusiki byly a poza tym u mnie w poprzednim cyklu bylo do samego konca powyzej 37 wiec tym ze temperatura spada czy nie spada w ogole sie nie sugeruje.... to dla mnie zaden objaw....
to pewnie spytasz czemu mierze? tak tylko z ciekawosci! bardziej mnie interesowalo co sie dzieje w polowie cyklu....
Oj Ty to musisz wszystko zepsuc;-) Tak Cie chcialam na duchu podtrzymac;-)
Ja tez mierze, choc nie ma to wiekszego sensu. Dwa razy mi tempka spadla przed @, a raz nie... Poza tym ostatnio mialam faze wyzszych i nizszych temp, a owulki nie bylo... Ale coz...;-)

reklama
mam pytanko:confused: jak to jest ze wystarczy przytulac sie na dwa dni przed owulka i wychodzi dziewczynka(tzn moze wyjsc)??????zawsze mi sie wydawalo zeby trafic w sama owulka bo inaczej takie dwa dni przed nie latwo zajsc w ciaze..ale coz skoro chlopaczki moga dlugo pozyc;-)

Do góry