Madziula a dziś w dzień nad morzem ma być nawet +1
więc goń dzieciaki po drugim śniadaniu na odwórko a ty delektuj się ciszą

Joasiu a co cie chłop tak wnerwił???? ja w spódnicy nie chodziłam chyba z 5 lat i sobie nie wyobrażam w tym chodzić a pracować

Madziula Antek ma apetyt a najbardziej na to co lubi:-)a parówki Pietruszka pierwszy raz mu takie wybrał i myslałam ze on długie zęby będzie miała bo oliwki w tym a tym czasem ja się załapałam na półtora parowki i nie powiem smaczne

więc goń dzieciaki po drugim śniadaniu na odwórko a ty delektuj się ciszą

Joasiu a co cie chłop tak wnerwił???? ja w spódnicy nie chodziłam chyba z 5 lat i sobie nie wyobrażam w tym chodzić a pracować

Madziula Antek ma apetyt a najbardziej na to co lubi:-)a parówki Pietruszka pierwszy raz mu takie wybrał i myslałam ze on długie zęby będzie miała bo oliwki w tym a tym czasem ja się załapałam na półtora parowki i nie powiem smaczne

mi było przykro nie raz się poryczałam i dusiłam w sobie aż sie kiedys mega wkurzyłam i zaczełam mu dopierniczać a on no co ty malina mi przykro....a ja taaaaa...a ja to uczuć nie mam ty mi serwujesz tak kilka razy w tygodniu!!!! i od tej pory zanim powie coś 3 razy pomyśli
co nie zmienia faktu że czasami jak coś powie to.......ale już teraz łapie kiedy mówi swiadomie a kiedy chlapnie i nie wie że może mi być przykro