reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madziula a dziś w dzień nad morzem ma być nawet +1:tak::tak:więc goń dzieciaki po drugim śniadaniu na odwórko a ty delektuj się ciszą:-D:-D
Joasiu a co cie chłop tak wnerwił???? ja w spódnicy nie chodziłam chyba z 5 lat i sobie nie wyobrażam w tym chodzić a pracować:szok::szok::szok::no::no::no::no:
Madziula Antek ma apetyt a najbardziej na to co lubi:-)a parówki Pietruszka pierwszy raz mu takie wybrał i myslałam ze on długie zęby będzie miała bo oliwki w tym a tym czasem ja się załapałam na półtora parowki i nie powiem smaczne:-D

reklama
ate jego humory juz mi bokiem wychodza wiecznie mu 7cos nie pasuje :wściekła/y::wściekła/y: wiecznie niezadowolonuy dzis do mnie mówi Jak takie zycie to dla ciebie szczyt marzęn?a gdzie twoje ambicje ?a jan to ambicje to sie skonczyły i marzeni tez jak sie dzieci urodziły wiecznie malo kasy to na dzieci sie drze a niew wiem co otym myslec ja moze to inaczej widze czy co moze dlatego ze leki biore to obojętna na pewne rzeczy jestem :baffled:

Witajcie u nas ciezka noc byla Non stop plakala i sie budzila:-(.
Teraz na szybko jemy na szybko sniadanie i o 10.20 mamy autobus i jade z Oliwka do kolezanki na klachy.Wroce popoludniu ,wiec dzien powinien lajtowo minac:tak:.
Pojawie sie dopiero wieczorem.
G dzis dluzej w pracy bedzie .

marta jak mozesz to napisz na priva co sie dzieje
LWCIK super wiesci od gina .No i wrozka Malinka prawde ci powie:-p

sorry za literówkę Gabi mi coś poprzestawiala idę zjeśc i zobaczę co jest do zrobienia w chacie
wczoraj teściowa była z dziecmi ale powiem szczerze ze wogole nie ma pojęci jak bawic sie z Gabi nic tylko by siedziala :no:

Witajcie mamuśki:-):-):-)
Piękne słonko za oknem więc chyba na jakiś spacerek wybędziemy mimo że kiepsko się czuję bo choroba powraca. Maja jutro już do przedszkola pójdzie bo widzę że w domu energia ją rozpiera. Dzisiaj wymyśliłam sobie zmianę pościeli tak więc pranko mnie czeka, a obiad to jakiś gotowy wymyślę bo na gotowanie chęci nie mam:no::no::no:
A teraz idę was poczytać troszkę:tak::tak::tak:

Dorota miłych ploteczek:happy2:
Joasiu coś z tymi facetami jest:baffled:mi Pietruszka tez swego czasu cos potrafił powiedzieć że mi przykro było ale jak się później okazało on to robił nieświadomie :cool2:mi było przykro nie raz się poryczałam i dusiłam w sobie aż sie kiedys mega wkurzyłam i zaczełam mu dopierniczać a on no co ty malina mi przykro....a ja taaaaa...a ja to uczuć nie mam ty mi serwujesz tak kilka razy w tygodniu!!!! i od tej pory zanim powie coś 3 razy pomyśli :sorry2:co nie zmienia faktu że czasami jak coś powie to.......ale już teraz łapie kiedy mówi swiadomie a kiedy chlapnie i nie wie że może mi być przykro:tak:
Anakonda jak dziś zdrówko???Majeczka dalej w domku czy już w przedszkolu???

Malina to Antoś ma spust:-D

a ja wlasnie dostałam w-z-tke od M:sorry2: pochłonęłam ją w sekundkę i wogole się z nim nie podzieliłam:zawstydzona/y::-D

Malina to Antoś ma spust:-D

a ja wlasnie dostałam w-z-tke od M:sorry2: pochłonęłam ją w sekundkę i wogole się z nim nie podzieliłam:zawstydzona/y::-D
Meduska jak mogłaś się nie podzielić:-D:-D:-D:-D a co ten twój M taki dobry dla ciebie:dry::-D:-D:-D:-D:-D
Antonio taaaa jak dobre to je a poza tym odkąd zęby mu dały trochę odporu to nadrabia z apetytem bo jak ząbkował to miała gorszy apetyt:sorry2:ale mamy już wszystkie jedynki wszystkie dwujki wszystkie czwórki i 2 górne trójki:tak:czekamy jeszcze na dolne trójki i wszystkie piątki:tak:

reklama
Joanna moja mama też ma mało pomysłów na zabawę z Mają jak dłużej same posiedzą ale jakoś to idzie do przodu:tak::tak:
Dorota współczuję źle przespanej nocki, oj Oliwka daje wam popalić:tak::tak::tak:
MH ja też uwielbiam pierożki ruskie, zresztą ja to wszystkie lubię:tak::tak::tak:
A wyjazdem się nie stresuj, oj wybalujesz się za wszystkie czasy:tak::tak::tak:
Iwcik to Malinka dobrze wywróżyła termin porodu:tak::tak::tak: i super że badania w miarę ok:tak::tak:
Malinka to teraz proszę mi powróżyć:tak::tak::tak:
Zdrówka dla mężusia:tak::tak:
Kerna a co to ostatnio taki poranny głód cię nachodzi:confused::confused:
I fakt teraz wyjść na spacer z wózkiem to tragedia:szok::szok::szok:
Mysziunia to dobrze że noc przespana, oj wysypiaj się póki możesz bo niedługo może się to skończyć:tak::tak:
Medeuska foteczki śliczne, a z ciebie to niezła laska jest:tak::tak:
Agnes to u ciebie jak na dzikim zachodzie, aż strach wyjść na ulicę:szok::szok::szok:
Patrysia witaj z powrotem:tak::tak::tak:

Do góry