reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

emih moj Gabi nie chcial jesc w przedszkolu i do dzisiaj nie je ;-)
Musze dawac zawsze babkom z przedszkola lunch box dla niego z jedzonkiem ktore mu przyszykuje .Ale on raczej nie chce tam jesc bo angole to dzieciom serwuja na lunch fasolke z jajkiem czy co :baffled:ktore dziecko to zje :baffled:
Snaki mowili ,ze chetnie je .
Co do bicia to moj tez mowi ,ze ktos go tam uderzyl ..Ale raczej bierz to na miekko bo wiesz ,ze dzieci rozne historyjki wymysla zeby tylko zostac w domu ..Napewno zwracaja szczegolna uwage przedszkolanki na corcie bo jest nowa,placz .A wiesz,ze jak moj m prowadzil Gabrysia do przedszkla to wcale nie wyl mu ,nie zalil sie ,ze chce zostac w domu .A tylko jak ja go prowadze to wydziwia bo dzieciaki wiedza jakie sa mamy ...nam zaraz ich szkoda .

reklama
dzamena dzidzia od czubka główki do pupki ma prawie 12 cm.,waga to ok.200gr.
Zdjęcia mam,ale ponieważ lekarka wzięła od nas opłatę jak za zwykłe USG, a tylko przełączała na 4D więć zdjęcia mamy normalne 2 D, ale widzieliśmy ją fajnie w 4D,tylko,że bez przerwy zasłaniała się rączką;-)W sumie badanie trwało dobre pół godziny.Ale bużkę przez chwilę było widać:happy2:Taka malizna- tylko kosteczki i skóra.
Na typowe USG genetyczne 3D/4D jesteśmy umówieni za 4 tyg.

emih a myślisz,że dlaczego ja sobie taki avatarek ustawiłam???;-)Mam mega ochote na czereśnie i dlatego:tak:

jedyneczka ja mam też z Ziaji masło kakaowe do twarzy(zaopatrzyłam się w cała serię tych kosmetyków) i Nivea nawilżający na dzień,ale nie pomaga,więc próbuję tłustym,tylko ten połysk....:dry:

tweenie sudocrem jest super ale chyba wysusza raczej:eek:a swoją drogą ja go używałam od urodzenia na pupcie Emi i nigdy nie miała odparzenia.

Vanilka no nic dziwnego że nie chce tam jeść:laugh2:

Moja córcia jak nie chce iść do szkoły to momentami takie kity żeni,że aż mi głupio ,że tak ją wychowałam;-) Ostatnio był argument,że dzieci śmieją się z niej,że ma włosy na rękach i z tego powodu niestety do szkoły iść nie może:shocked2::baffled:

tweenie sudocrem jest super ale chyba wysusza raczej:eek:a swoją drogą ja go używałam od urodzenia na pupcie Emi i nigdy nie miała odparzenia.
POtwierdzam, potwierdzam :tak:

Vanilka, córa z tym biciem nie zmyslała, bo zaraz po przedszkolu o tym mówiła, a wiadomo "po" a nie "przed" to świeże jeszcze "nie-ubarwione" newsy. ALe faktycznie lepiej jest jak M ją odprowadza, ale tez zostać nie chce tylko że płacze mniej...

Louise- również testowałam różne kremy i uważam że najbardziej odmładzający jest Nivea Q10. Tak, tak... celowo podkresliłam "odmładzający" w naszym wieku ;-)

Jedyneczka. Też mówiłam żeby szła do Pani. ALe faktycznie DOść słabej płci! Wychowanie, nie wychowanie, też jej powiem żeby się broniła!- ale ona nie wie co to "BIĆ" i pewnie dlatego to dla niej takie przeżycie wczoraj było... :baffled:

Mammi- zlituj się, bo zaraz się zębami w ekran wkłuję!

Moja córcia jak nie chce iść do szkoły to momentami takie kity żeni,że aż mi głupio ,że tak ją wychowałam;-) Ostatnio był argument,że dzieci śmieją się z niej,że ma włosy na rękach i z tego powodu niestety do szkoły iść nie może:shocked2::baffled:
:-D:-D:-D

emih Ty taki sam widze wrazliwiec jestes jak ja .

że ma włosy na rękach i z tego powodu niestety do szkoły iść nie może:surprised::baffled:

he he dobra jest:tak:

Pochwalę się że Emi na piątkowy bal wybrała stroj księżniczki, dorasta mi dziewczyna bo dotychczas była smokiem albo dzikim zwierzem:-)ale córa M jeszcze wczoraj szukała stroju zwierza, dziś się dowiem czym była bo ostatnio batmanem:-)

reklama
Do usług dziewczyny-Avatar zmieniony,ale jako,że mi się niezbyt podoba to jeszcze jedna zmiana będzie.Może na cytrynę,żeby nikomu ochoty nie robić;-)

Vanilka Dawidek bardzo ładnie

Do góry