reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Moje pranie wisiało chyba z tydziień, M ściągał z suszarki i dzisiaj mogłam ją schować :-D Przynajmniej ominęła mnie segregacja jego skarpetek.
yhhhh tez nienawidze segregacji skarpetek M i zawijania ich w zgrabne kulki wrrrrr. za to u mnie szfce z bielizna jest jeden wielki "tajwan" (hihi-ogladalyscie ten odc "brzyduli"?). matki zmietolone ze skarpetkami luzem-ale na szczescie i o dziwo zawsze moge tam wszystko znalezc :-D
widze dziewczyny ze nie tylko ja mam taka niechec do zbierenia prania ;-):-)pocieszjace to :-D
vanilka no ja tez ciekawa jestem jak z tym lozyskiem-o jiiiizu zeby tylko sie podnioslo! a na plec jak mowilam nie nastawiam sie ze powie :-( no chyba zeby ;-):-)
zuzia no juz kolejna osoba ta mustelle poleca-chyba w koncu tez zakupie-zazycze sobie na piatkowe imieninki bo akurat perfecta mama mi sie konczy ;-):-)

ja wsadzilam te udka w marynate. i zawsze jak je smaze i takie surowe ogladam to mi sie przypomina jak moj ojciec kiedys nie zjadl obiadu mowic ze "nie bedzie jadl kurzych trupow" :-D:-D no nie lubi skubany tych kurczakow a ja mam to po nim. mama mu obiera mieso i daje luzem na talerz to nie pozna i zezre. tak samo gulasz z zoladkow-jak wie z czego to nie ruszy a bez szczegolow to mysli ze z normalnego miesa typu "nie-podroby" :-D:-D:-D

reklama
jedyneczka no ba, ze ogolona :-D:-D:-D sztafirunek w pelnym toku. z tego powodu ulozylam juz na biureczku moje tony kosmetykow na wieczorne pudernicowanie ;-) bo od soboty jak przemeblowanie bylo, to cala micha pelna stala i sie pod nogami platala

mysza a co ty taki skromny obiad robisz?? Ja nei lubie kaszy gryczanej,ehm:sorry2:
A morfologie ja robie co miesiac, razem z badaniem ogolnym moczu. I teraz jakies inne badania mam zrobic, WR, HIV, HBS i cos tam nei pamietam co, HIV nie bede robila bo drogi a wiem ze jest ok wiec szkoda kasy.

U mnie tak skromnie, bo chciałam dziś jakoś zdrowo, ale póki co odkładam obiad jedząc co chwilę coś innego. Właśnie sobie zrobiłam budyń bananowy :-D

czekam na m jak wróci z pracy to pdjedziemy gdzies żeby jakis lekarz tą rane obejrzał...do tego w czwatrek czeka mnie dentysta-ach same przyjemności:baffled:
ja nie miałam tego badania z piciem glukozy i z tego co wiem to nie bede miala, ja się ciesze bo nie wiem czy bym dała rade to wypić:confused:
Vanilka ale masz fajnie-macie już imie wybrane:happy2: a mama nie narzeka że będzie Dawid?
wiecie ja piore prawie codziennie:baffled: nie wiem jak to będzie jak jeszcze dojdą rzeczy dzidiz, bo u nas wszyscy się brudzą bez przerwy:-D

ja też swego czasu prałam codziennie, ale teraz powiedziałam koniec.
Po prostu mój M jak wraca z pracy capi jak stara frytka, i potem wszystko jest tym smrodem przesiąknięte. Teraz nakupowałam mu koszulek i spodni, żeby mi to pranie przynosił chociaż raz na tydzień. Zresztą jak wraca z roboty to jego też wrzucam do wanny i moczę z godzinę. :-D

vanilka a ja tak jakos rano weszlam o 8 ale sie czyms zajelam i tak mi zeszlo, wogole to 2h na spacerze z psem bylam po zaspach chodzilysmy:szok::szok::szok: Pies juz od godziny odsypia:-D:-D:-D Zaspy wieksze od niej:-p
co macie na obiad ?? Bo ja ziemniaki z sosem pieczarkowym, uwielbiam pieczarki wiec musze teraz jesc bo pewnei po porodzie nie wolno.

ja też swego czasu prałam codziennie, ale teraz powiedziałam koniec.
Po prostu mój M jak wraca z pracy capi jak stara frytka, i potem wszystko jest tym smrodem przesiąknięte. Teraz nakupowałam mu koszulek i spodni, żeby mi to pranie przynosił chociaż raz na tydzień. Zresztą jak wraca z roboty to jego też wrzucam do wanny i moczę z godzinę. :-D
wrzucaj go w ubraniu to się wypierze za jednym razem:happy2:

magdzia wiem wiem:tak:

patipaula to faktycznie na odwyrtke twoje córy maja z moją:-)Płaciłaś za aparat?bo ja z Emi się wybieram jak się wykuruje na kontrole i do ortodonty, jedynka jej wystaje sporo.

Nie :no: Aparat będzie miała na kase chorych-czyli bezpłatnie:-)

oczekiwanie ja dziś obiadu nie robie-jeszcze bigos i ryba po grecku mi z imprezy została, no i zamrozone kurczaki(juz zrobione)

reklama
vanilka a ja tak jakos rano weszlam o 8 ale sie czyms zajelam i tak mi zeszlo, wogole to 2h na spacerze z psem bylam po zaspach chodzilysmy:szok::szok::szok: Pies juz od godziny odsypia:-D:-D:-D Zaspy wieksze od niej:-p
co macie na obiad ?? Bo ja ziemniaki z sosem pieczarkowym, uwielbiam pieczarki wiec musze teraz jesc bo pewnei po porodzie nie wolno.

ja mam warzywa i ryż z patelni z curry;-)
a czemu pieczarek nie wolno po porodzie?

Do góry