reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Specjalnie szybko sciagalam foty
Kolorowych snow
No super fotki:tak::tak: no i widze ze nawet moja corka sie na nich znalazla:tak:
a Ty ciocia dzis super wygladalas w tych loczkach i powiem Ci ze wcale nie masz za jasnych tych wlosow :no::no: mi sie podoba:tak::tak:

widzisz jakiego masz fajnego meza
Mi to bylo glupio jak wyszlam z kibla patrze a cala ferajna stoi juz ubrana:szok:
Nie lubie zostawiac balaganu po sobie:baffled:
Byla Beata i poskarazylam jej sie z tym balaganem:cool:
a no tak to bywa jak sie dzieci bawia:-D:-D:-D
David to sie smial i pytal czy u nas bomba wybuchla :-D:-D:-D
Nie ma sie co przejmowac nastepnym razem nabalaganimy u innej gdzie bedzie sniadanko:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-) nie no zartuje nawet szybko mi poszlo z tym sprzataniem ale to chyba tylko dzieki m mi tak szybko poszlo:-D:-D:-D

Dziekuje dziewczyna za zyczenia zdrowka dla Emily napewno sie jej przydal:tak:

no i ona robi juz po malu postepy w jedzeniu zjadla pare krakersow i zupki pomidorowej fakt pare lyzeczek ale zawsze cos i nie zwymiotywala z czego bardzo sie ciesze:tak::tak::tak::tak:

Specjalnie szybko sciagalam foty
Kolorowych snow

Anka ślicznie wyglądasz w tych włoskach :tak::tak::tak::tak::tak:

Ktorej info w sprawie Marty na priva?
ja poproszę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka jak zwykle nie spi,lezy w łóżeczku i sie stale rozbiera do golasa zaraz ją rozszarpię :-D:-D:-D:-D:-D

dzis przy myciu zebów zauważyłam ze wychodzą jej dwie górne piątki,już widać kiełki :tak::tak::tak::tak::tak:

to wyjda te dwie do końca i będzie już cały komplet :-)

DALEJ sypie:szok: śniegu jakby za darmo dawali ,ale nasypało ,a przecież to nie koniec jeszcze:szok:
czekam na priva
Ania jak ty ładnie wygladasz, kogos mi przypominasz:tak:
Dobra spadam ,bo m za plecami sie czaii

Marta poszlo

Agnes zaraz Ci przesle
Agnieszka nie dziwie sie ze david zapytal o bombe bo tam tak wygladalo a szczgolnie te zabawki ze sklepu:-D
fajnie ze Emily robi postepy w jedzeniu, zawsze apetyt to oznaka ze sie zdrowieje.Wkoncu antybiotyk zaczol dzialac:-)

ja już nie mogę z tą moją łobuziarą .zrkłam na nią bo nagle cicho się zrobiło,patrze i co widze ??? :szok::szok::szok::szok:kolejny raz sie rozebrała i się smyra............ :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ja podchodze i pytam co Ty robisz???
a Oliwka wielce zdziwiona mówi " Co się dzieje?" "co jest ??":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
udaje jakby nie iwedziala o co mi chodzi:tak::tak::tak:
z tym to wdała sie w tatusia :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Anka ślicznie wyglądasz w tych włoskach :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka jak zwykle nie spi,lezy w łóżeczku i sie stale rozbiera do golasa zaraz ją rozszarpię :-D:-D:-D:-D:-D

dzis przy myciu zebów zauważyłam ze wychodzą jej dwie górne piątki,już widać kiełki :tak::tak::tak::tak::tak:

to wyjda te dwie do końca i będzie już cały komplet :-)
dziekuje
Lali juz dawno ma wszystkie zeby, myslalam ze Oliwka ma juz komplet a tu prosze niespodzianka:szok::-D
Moja przyszla i gada ze glodna:wściekła/y:a kolacja byla wiadomo trezba cos wymyslic zeby nie spac:wściekła/y:
DALEJ sypie:szok: śniegu jakby za darmo dawali ,ale nasypało ,a przecież to nie koniec jeszcze:szok:
czekam na priva
Ania jak ty ładnie wygladasz, kogos mi przypominasz:tak:
Dobra spadam ,bo m za plecami sie czaii

juz wyslalam, a przypominam Ci pewnie Anke w prostych wlosach:-D
A twoj co takiego czajana robi? Moj juz drzemie na sofie nic tylko czekac na chrapanie:cool:

Do góry