reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Cicha ja to bym sie pokusila powidziec ,ze wlasnie basen najlepszy...Kiedys jak mielismy mieszkanie z basenem i zaczelam chodzic codzienie przez 2 tyg.to w szoku ciezkim bylam jak to modeluje sylwetke,poprawia wyglad skory itp....no i ja osobiscie nie mecze sie tak szybko w basenie jak np.przy biegach ,rowerku itp...

ja tam bym chetnie i imprezke i basen zaliczyła...ale na razie niestety mam inną kurację odchudzająca- nazywa się kłopoty zmartwienia i choroby i spowodowała że waga wróciła do tej sprzed ciąży, ale mimo to nikomu tej kuracji nie życzę...

Ja też pływać lubię. I dłuuugo mogę. Najlepiej mi szło, jak na studiach miałam obowiązkowy basen, wtedy przepłynięcie 1 km to była pestka.

Poprawnie to nie za bardzo. :baffled: W żabce macham niesymetrycznie nogami, potrafię symetrycznie ale mi niewygodnie i stwierdziłam, że jestem za stara żeby się przestawić.:-p Crowlem (to tak sie pisze?) jako tako, ale trzebaby poćwiczyć. Delfina sie uczyłam, ale krótko i nie załapałam.
Moja ulubiona jest kryta żabka do długiego pływania i basenowego. A na jeziorze, to nie kryta, żeby świat widzieć. :-D

no ja pływam raczej stylowo wszystkim bo troche tego trenowałam, ale kondycja teraz to masakra...czyli brak :)

reklama
Do góry