reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

dolaczam do plywajacych na boku:-D

choc ostatnio moim ulubionym zajeciem - odpoczynkiem/relaksem jest silownia- a glownie takie sprzety, gdzie wykonujac cwiczenia moge czytac ksiazke- np. rowerek...juz kolarz ze mnie taki, ze godzina, czy dwie non stop jazdy to pikus:tak::-):-)

reklama
Kasia okiem usg wszystko okay...za trzy miesiace mam wpasc na cytologie i poprosilam by mi cycki pomietosil zeby tez sprawdzic czy okay...;-):-)

ja dobrze,z e w PL zrobilam sobie wszystkie badania...jak bylam w maju , bo tu..dla mnie to normalne, zeby kuknac jak jestes w ciazy...a tu nic...pobieraja krew, biora mocz, mierza cisnienie i pytaja, czy z dzidziusiem wszystko ok?:-D...bo usg tez mialam tylko 3:sorry:
Teraz bede miala polowkowe 24 lutego i wizyte z gin...nie wiem czego sie spodziewac:rofl2:?

choc ide tez z malym problemem...martwie sie, bo on troche urosl..tzn w Egipcie wyskoczyla mi taka chyba po goleniu - pod lewa pacha - krostka, gulka, swedziala/piekla...no i nie zniknela i z wyczuwalnej jedynie pod skora stala sie widoczna i czerwona na zew...

reklama
Do góry