reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anka nic do mnie nie doszło :no::no::no::no::no::no:
sory tak jest jak sie na dwa okna jedzie hihi juz poszlo
Śliczne loczki pasują Ci:tak::tak:

hehe, chciałabym to widzieć:-D:-D:-D

Leće Babeczki bo znowu coś mnie trzęsie:baffled:
Dobranoc
dziekuje, spij dobrze
no to fajny dzionek
dzielna Lali a mamusia Ty na wyrwanie prosze... wyrwij i za mnie :-p:-p:-p

no mamuska superowsko umawiam sie z Toba na randke - moge :-D:-D:-D
wyrwe za Ciebie hihi
jasne ze mozesz :) fajnie bo dawno na randce nie bylam:-D
rewelacja:tak::-) słodziutko wyglądasz:-)

mi:sorry2:

dzieki dzieki
wyslalam

reklama
kerna wie i ma nadzieję, że diś coś się na plus wyjaśniło;-)
ja tak doglądam sorki ale zabiegana jestem...marta jest dobrze????

Wpadłam tylko dobrej nocki życzyć:-):-)
Anka ślicznie wyglądasz w loczkach i nowym kolorku:tak::tak:
dziekuje
witam na nocnej zmianie:-)
dzionek szybko minal.wstalam przed 9,pozniej trzeba bylo szybko ograniac towarzystwo,w piecu napalic i po 11 z placzem Weroniki i krzykami wylazlam z domu.costa moja mala bestia jakos ostatnio rozryczana,wszytsko chce laczem.ale ja sie nie daje:cool2:
do Pauliny trzeba sie drzec zeby ocs dotralo.noramalnie malo ich nie rozszarpalam.
no i ruszysymy po tych zasniezonych drogach.jak juz dolecialam dobratowej to pot mi po dupie plynal:wściekła/y:
szybko zostawilam dziewczny i do sadystki.musialam poczekac bo 2 pacjentow bylo przedze mna ale pol godz i wyszlam spowrotem:tak:
pozniej posoiedzlsymy trcohe u bratwoej,ja o suchympysku bo nie moglamani jesc ani pic,przezylam

pozniej w drodze do domu zakupy male,ale ciezkie.ledwo ten wozke pchalam.ale dolazlam znow spocona jak mysz.ehhhh

jak juz sie ogarnleam w domu,to wzielam sie za porzadki w Pauliny ibraniach.musialam jej wiekszosc rajstop pocerowac,bo cale poza tym za w kazdych na placach dziura.jak ona to robi ze nawet w grubyc rajstopach ma dziury?:szok::szok:

2pralki oranelam,posprzatalam,dziewczyny wykapalam i pozlozylam spac.
i w koncu siedze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jeszcze moj tata wpadl do mnie z faworkami bo mama nowy przepis sprawdzala:tak::tak::tak::tak:
takie ze zamiastsmeitany(bo mala nie moze),dala piwo.i powiem ze baaaaardzo chru[iace wyszly:tak::tak::tak::tak::tak:

]to ide poczytac
kobieto wkoncu dychnelas:szok:
Zeby sie dwa razy za dnia tak napocic w zime trzeba fest sie postarac:szok::szok:
ciekawe te faworki:szok: zpiwkiem:sorry2::-p
Witam witam
OOOOOOOOOOmatko Trzy strony do nadrobieni po 40 postów nieeeee ale wy jaj dajecie heheheheh

Ja caly popołudnie spedziąłm w rzeszowie na zabiegach a pózniej to z synem na sankach byłam poświrować no i tunele kopalismy hehehe tak sie zmęczyłam ze sie położyłam i zasnęłam, zerkam tutaj ale was duzo i dużo piszecie nie da rady tego przeczytac trzeba tu zaglądac ze trzy razy na dzień zeby nadążyc heheheh

Siostra ales sie wykręciła coćbys na randke szła a nie na śniadanie

:

no to zes w sniegu poszalala a z tym zagladaniem to masz racje tak 3 razy na dzien z rana, popoludniu i wieczorem:-D no randke z babami mialam to sie wyszykowalam:-D:-D

reklama
Do góry