reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja już nie mogę z tą moją łobuziarą .zrkłam na nią bo nagle cicho się zrobiło,patrze i co widze ??? :szok::szok::szok::szok:kolejny raz sie rozebrała i się smyra............ :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ja podchodze i pytam co Ty robisz???
a Oliwka wielce zdziwiona mówi " Co się dzieje?" "co jest ??":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
udaje jakby nie iwedziala o co mi chodzi:tak::tak::tak:
z tym to wdała sie w tatusia :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

Anka czekam na wiadomość :tak::tak::tak::tak::-)

Dobra jest:-D:-D:-D
Ja jak chce cos od Laury to tez slysze: co jest?Co sie stalo?
A info wyslane:tak:

Specjalnie szybko sciagalam foty
Kolorowych snow
Śliczne loczki pasują Ci:tak::tak:

ja już nie mogę z tą moją łobuziarą .zrkłam na nią bo nagle cicho się zrobiło,patrze i co widze ??? :szok::szok::szok::szok:kolejny raz sie rozebrała i się smyra............ :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ja podchodze i pytam co Ty robisz???
a Oliwka wielce zdziwiona mówi " Co się dzieje?" "co jest ??":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
udaje jakby nie iwedziala o co mi chodzi:tak::tak::tak:
z tym to wdała sie w tatusia :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
hehe, chciałabym to widzieć:-D:-D:-D

Leće Babeczki bo znowu coś mnie trzęsie:baffled:
Dobranoc

hej hej...
ja tylko na chwilke...
ponadrabiam wejde do rowa...
i zobacze co jeszcze :-)

Patrysiu jak ta twoja córcia smie się domagać jedzenia:-D:-Djak znajdziesz chwilkę to wpadnij do rowu bo tam zaproszenie jedno czeka i takie tam inne sprawy;-)
wlasnie dostalam weny zeby tam zaleciec :-)
Wtanm i ja my dzisiaj swiętujemy:-pjak zawsze zresztą:-D:-D:-D:-D
Wczoraj cały dzien mnie nie było malowalismy sobie pokój teraz super wygląda bo m nie móg wypatrzec jakie te sciany były brudne no gdzie sie popatrzyło to paluchy i wszystkie bazgroły było widac teraz mamy pomalowane na kolor brzoskwiniowy no i później sprzątanie okna se umyłam zasłony i firanki wyprałam wieczorkiem poprasowałam zawiesiłam i mam super posprzątane jeszcze nam jeden pokój został do malowania.
no to mieliscie roboty - super heh u nas dopiero 1,5 miesiaca po malowaniu a juz wyglada jak po przejsiach :cool2:
No juz wiem co chcialam Tobei napisac:-pZmien sobie suwaczek ciazowy na taki z Nikolka:tak::tak::tak:
zabieram sie do tego i zabrac sie nie moge :sorry2:
No to teraz sie witam przy capucinko:tak::tak::tak:Tesciowa mi wczoraj przyniosla na sprobe cos takiego jak princesaa love carmel ale nazywa sie tofinek i wlasnie go pochlonelam:tak::tak::tak:
Mlode wlasnei wstaly wiec za dlugo nie pospaly:no:
Noc mialam fatalna a raczej wczorajszy wieczor:no::no::no:Dziewczynki usnely dopiero przed polnoca a do tego czasu stale heczaly,marudzily,ryczaly i wolaly mnei zebym przyszla juz spac:szok::no::no::no:
Dzisiaj juz sa troszke lepsze ale jezeli do konca tygodnia nie bede w 100% "normalne"to w pon postaram sie podjechac do pediatry
to czemu one takie marudne sa :baffled:
Cichła bym, ale czarno to widzę :-(
fajnie by bylo...
szkoda jak nie dasz rady... ale moze kiedys... :blink:
Żyję,na kursie jestem,dwie godziny na psach spędziłam,w nocy spałam 3 godziny,to co wczoraj wieczorem to pikuś w nocy jeszcze gorsze rzeczy były:-(.O 23-ej pojechałam skargę złożyć.Tyle ode mnie.
oj oj .... dobrze ze juz to zlozone... wytrwalosci zycze
witam

Dzis szalony dzien
Wstalam o 8:15 bo zakrecilam sobie wloski wiec troche czas potrzebaowalam na sciaganie dziadostwa z glowy :)
Laura wstala o 8:30 szybko zrobilam jej sniadanko a ja wskoczylam do lazienki sie troche pomalowac:-)
Potem biegusiem ubieranie, a wlosy dalej nie ulozone.Tu trzeba wychodzic a ja z szopa na glowie no to szybko spineczka i gumka:-D
Sniadanko u Agnieszki super sie udalo.Bylo nas 9 kobietek i 1 facet w wieki 1 roku;-)
Zostawilismy Adze wielki balagan, biedaczka napewno sie nie bedzie nudzial:baffled:OJ wielki balagan:baffled:Sorry Agus:sorry2:
Siedzielimy do prawie 14.Potem odwiozlam kolezanke z synem - zasnal w aucie.Dzieciaczki super sie bawily:tak:
Zalioczylam z Lali wizyte u dentysty
Laura super zabki a ja musze wyrwac zeba ale sie nie spiesze heheh w sumie mam termin na za tydzien.lali byla dentystka w rekawiczkach i z lusterkiem w rece pieknie ogladala mamie zabki i wkladala do buzi ssak:-D
Swietna dentystka, mlodziutka dziewczyna widac ze dopiero po studiach:tak:
Fotki wkleje nak sciagne

no i trza nadrobic 2 strony:-)
no to fajny dzionek
dzielna Lali a mamusia Ty na wyrwanie prosze... wyrwij i za mnie :-p:-p:-p
Witam kobietki:tak::tak:
Ja sie nie odzywam bo dziecko mam chore i czasu brak bylam wczoraj z Emily u lekarza i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli i zapelenie obu uszow
nie chce nic jesc a jak juz cos zje to zwymiotuje ale na szczescie pije
z antybiotykami tez jest bardzo ciezko zeby je wziela nie mam na nia sposobu na sile nie na spokojnie nie na przekuspstwo tez nie no nic tylko bym mogla glosno ryczec z nerwow ale sie powstrzymuje:tak::tak:
zdrowka dla Emily
1788.gif
HURRAAAAA!!!!
1788.gif

2007.gif
2007.gif
2007.gif
2007.gif

MEŻOL POJECHAŁ DO PRACY!!!

1745.gif

Rebiata oddelegowana do babci
... ta noc jest tylko moja.:sorry2::-D:-D:-D

265.gif

debesciara z Ciebie hehhe
Kolorowych snow
no mamuska superowsko umawiam sie z Toba na randke - moge :-D:-D:-D

Kolorowych snow
rewelacja:tak::-) słodziutko wyglądasz:-)

Z grubsza was poczytalam.Nie jestem w stanie wiecej nadrobic bo maly tuptus mi biega pod nogami :-).
JOASIU tacy sa faceci ze komplikuja sobie zycie zamiast cieszyc sie z tego co maja .Dziewczyny juz ci tutaj wszystko poradzily ,nic dodac nic ujac :-) .
MALINKA moj G tez zawsze mowi Jakos to bedzie.Jakos sie wymysli ,a mnie to do szalu doprowadza :-( .
JUSTA a to M nie prcowal?czy jakies dluzsze wolne mialm?bo ja nie w temacie?
MEDEUSKA daj spokoj z tymi nerwami na papierosy .Tak jak pisala MALINKA nie dawaj na leki ani na nic innego .Po co ma brac leki jak sie truje petami :-( .
ehhh juz taka wojne mielismy.... ponad tydzien nie mial leków i nie prosiil o nie... ale to nie jest jakas tam choroba... mial jakies resztki leków wiec brał pojedyncze- coś musial rac bo mółgby nawet umrzec, a ja nie chce go miec na sumieniu:sorry2:
jak nie bedzie bral tabletek na rozrzedzenie krwi to zrobi mu sie zakrzep i koniec:baffled:

Ktorej info w sprawie Marty na priva?
mi:sorry2:

Wpadłam tylko dobrej nocki życzyć:-):-)
Anka ślicznie wyglądasz w loczkach i nowym kolorku:tak::tak:
Marta oj ktoś nieźle chce ci zaszkodzić - co za cham i świnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
medeuska ja myślałam że ty tylko tak chcesz żeby przestał palić bo to głupi nałóg, ale jeśli to o zdrowie jego chodzi to gnęb go i kłóć się na całego

witam na nocnej zmianie:-)
dzionek szybko minal.wstalam przed 9,pozniej trzeba bylo szybko ograniac towarzystwo,w piecu napalic i po 11 z placzem Weroniki i krzykami wylazlam z domu.costa moja mala bestia jakos ostatnio rozryczana,wszytsko chce laczem.ale ja sie nie daje:cool2:
do Pauliny trzeba sie drzec zeby ocs dotralo.noramalnie malo ich nie rozszarpalam.
no i ruszysymy po tych zasniezonych drogach.jak juz dolecialam dobratowej to pot mi po dupie plynal:wściekła/y:
szybko zostawilam dziewczny i do sadystki.musialam poczekac bo 2 pacjentow bylo przedze mna ale pol godz i wyszlam spowrotem:tak:
pozniej posoiedzlsymy trcohe u bratwoej,ja o suchympysku bo nie moglamani jesc ani pic,przezylam

pozniej w drodze do domu zakupy male,ale ciezkie.ledwo ten wozke pchalam.ale dolazlam znow spocona jak mysz.ehhhh

jak juz sie ogarnleam w domu,to wzielam sie za porzadki w Pauliny ibraniach.musialam jej wiekszosc rajstop pocerowac,bo cale poza tym za w kazdych na placach dziura.jak ona to robi ze nawet w grubyc rajstopach ma dziury?:szok::szok:

2pralki oranelam,posprzatalam,dziewczyny wykapalam i pozlozylam spac.
i w koncu siedze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jeszcze moj tata wpadl do mnie z faworkami bo mama nowy przepis sprawdzala:tak::tak::tak::tak:
takie ze zamiastsmeitany(bo mala nie moze),dala piwo.i powiem ze baaaaardzo chru[iace wyszly:tak::tak::tak::tak::tak:

]to ide poczytac

reklama
Witam witam
OOOOOOOOOOmatko Trzy strony do nadrobieni po 40 postów nieeeee ale wy jaj dajecie heheheheh

Ja caly popołudnie spedziąłm w rzeszowie na zabiegach a pózniej to z synem na sankach byłam poświrować no i tunele kopalismy hehehe tak sie zmęczyłam ze sie położyłam i zasnęłam, zerkam tutaj ale was duzo i dużo piszecie nie da rady tego przeczytac trzeba tu zaglądac ze trzy razy na dzień zeby nadążyc heheheh

Malinka ja mam syna tez o ciemnej karnacji heheheh

Pati witam widze ze częsciej zaglądasz teraz , no i możemy isc na balety teraz to ja bym poszła z brzuchem na ostatniej imprezce byłas ty i Medeuska wiec może teraz ja ...hahahah

Siostra ales sie wykręciła coćbys na randke szła a nie na śniadanie

Aga tobie współczuje sprzątania jak tam tornado przeszlo hehehe

Justa kot jest zajefajny normalnie rozbawił mnie :-D:-D:-D

Kolorowych snów dla tych które ida spać :tak::tak::tak:

Do góry