reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No kochana jeszcze nie dokonca musialam sobie zrobic pauze :-D:-D:-D
musze jeszcze podlogi pomyc i Emily pokoik posprzatac :tak::tak::tak:
Wiesz przynajmniej sie wszyscy postarali zeby mi sie w domu nie nudzilo:-D:-D:-D;-);-);-)

Kochana Davidowi jak pokazalam balagan to powiedzial ze teraz nie bedziesz sie nudzila i bedziesz miala co robic:-D:-D
To nie byl balagan to byl sajgon.jakby tornado z zabawkami przelecialo
Glowa mnie nie boli na szczescie ale glosno bylo jak na targowisku:-D

Kochana Davidowi jak pokazalam balagan to powiedzial ze teraz nie bedziesz sie nudzila i bedziesz miala co robic:-D:-D
To nie byl balagan to byl sajgon.jakby tornado z zabawkami przelecialo
Glowa mnie nie boli na szczescie ale glosno bylo jak na targowisku:-D
No David mi na szczescie pomogl ogarnac bo tak to bym moze nadal sprzatala:-D:-D:-D:-D no to masz szczescie co do bolu glowy bo mnie strasznie glowa boli juz wzielam tablety :tak::tak: musze isc podlogo pomyc poki Emily i David spia ale jakos mi sie nie chce:no::no::no:

Ja tylko na chwile chcialam napisac ze zyjemy.Niedawno wrocilysmy od kolezanki.BYlo bardzo fajnie poklachalam sobie .Oliwka zasnela dopiero o 16.20 a obudzil sie juz o 17 wiec marudzi strasznie:baffled:.
G zachwile wroci z pracy .Dzis do klubu nie idzie.Jutro ja ide on w czwartek a w sobote chyba razem pojdziemy:tak:.
Zajze i poczytam was wieczorem;-)

Hej Laski ,ale u nas sypie:szok:od 16 zaczęło ,a teraz śnieg wali na całego ,do tego wiatr ,azs ie boje co to będzie jutro:szok:
M u dzieci w pokoju siedzi ,bo go zagoniły do zabawy to ja kozystam i sie tu przemyciłam do was:-D
Wiktoria ,uwielbiam takie świerzo po malowaniu mieszkanie ,jasne i czyściutkie ,wrzuć fotki.
Marta co to za horror sie dzieje,czy ty jako nasza moderatorka możesz pisać na zamknietym ,a jak nie to wrzuc nam na priv,jesli oczywiście chcesz.:confused:

A&E zdrówka życzę dla Emili ,to ci sie córcia rozchorowała,ale dobrze,ze pije,jesć nie musi,organizm sam wie co potrzebne,a co do leków ,dzieci tak maja nie wszystkie sa lekomanami(jak moje)na pewno dasz radę:tak:

Dowikla ,dalej ci tak świrują dziewczynki,oj biedna ty,moze faktycznie jakieś choróbsko je bierze,albo mamusie próbują:baffled:

Medeuska ja bym odpuściła szkoda nerwów ,na fajki nie dawaj ,nie kupuj,nie dawaj też na inne rzeczy ,bo skoro woli palić,niech sobie wyczaruje jak mu nie szkoda,na siłe za niego nie rzucisz niestety:no:a umiarkowana obraza nie zaszkodzi by wiedział ,ze zawinił ,bo jego słowo nic warte nie jest:dry:

1788.gif
HURRAAAAA!!!!
1788.gif

2007.gif
2007.gif
2007.gif
2007.gif

MEŻOL POJECHAŁ DO PRACY!!!

1745.gif

Rebiata oddelegowana do babci
... ta noc jest tylko moja.:sorry2::-D:-D:-D

265.gif

Witam kobietki:tak::tak:
Ja sie nie odzywam bo dziecko mam chore i czasu brak bylam wczoraj z Emily u lekarza i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli i zapelenie obu uszow
nie chce nic jesc a jak juz cos zje to zwymiotuje ale na szczescie pije
z antybiotykami tez jest bardzo ciezko zeby je wziela nie mam na nia sposobu na sile nie na spokojnie nie na przekuspstwo tez nie no nic tylko bym mogla glosno ryczec z nerwow ale sie powstrzymuje:tak::tak:
ojj kkochana to dużo zdrówka Dla Emily!!!!!!!!!1:-:)tak::tak:
Medeuska ja bym odpuściła szkoda nerwów ,na fajki nie dawaj ,nie kupuj,nie dawaj też na inne rzeczy ,bo skoro woli palić,niech sobie wyczaruje jak mu nie szkoda,na siłe za niego nie rzucisz niestety:no:a umiarkowana obraza nie zaszkodzi by wiedział ,ze zawinił ,bo jego słowo nic warte nie jest:dry:
w tym sęk ze nie daje, a obraz juz bylo tyle.... a i tak nie pomogło:dry: ale za to ze mnie oklamuje to juz ma totalnie przrypane- powiedzialam mu ze strasznie sobie nagiął moje zaufanie i ze cholera wie czy mie nie zdradza na kazdym kroku:sorry2::sorry2:

ozywiscie tak nie jest- to akurat wiem, bo nawet nie ma kiedy- ale na ambicje mu chce wjechac:sorry2::-D:-D:-D

Justa, szalejesz;-):tak::-D:-D.
Do zamkniętego nie mam dojścia i pisać tam nie mogę:no::sorry2:.
Hej,niedawno z kursu wróciłam.Niestety nie ma głowy do czytania:sorry2::no::-(.
Kurs bardzo fajny - darmowy i jeszcze w co drugi weekend do studium na technika BHP:tak:.Wypadło mi to wszystko w ciągu 2 godzin wczoraj,pojeździłam,załatwiłam i mam:tak::cool::cool:.
To nie jest to szkolenie co mnie nie przyjęli tylko zupełnie coś innego - przekwalifikowanie zawodowe - Kadry i płace z obsługa komputera w stopniu rozszerzonym.:-p - jakby wystarczająco z kompem nie była obeznana:tak::-D:-D.

reklama
Mamita o co chodzi z tym bambuko? Z czym się dałaś zrobić??? I powiedz co to za pampuchy z zabawką i co za zabawka -opłaca się?
Ales się zmądrzyła, a ja cholera włąśnie się dowiedziałąm, że ma spaść u nas 30cm śniegu i no żebym wiedziala, to tez bysmy na zakupy pojechali... ech, z mala to mam teraz masakre z zakupami...

Malinuś dzięki za cynk.

Żyję,na kursie jestem,dwie godziny na psach spędziłam,w nocy spałam 3 godziny,to co wczoraj wieczorem to pikuś w nocy jeszcze gorsze rzeczy były:-(.O 23-ej pojechałam skargę złożyć.Tyle ode mnie.
Kuźwa ... o co chodzi kochana???

A&E zdrówka dla małej, oby szybciutko jej przeszło...

1788.gif
HURRAAAAA!!!!
1788.gif

2007.gif
2007.gif
2007.gif
2007.gif

MEŻOL POJECHAŁ DO PRACY!!!

1745.gif

Rebiata oddelegowana do babci
... ta noc jest tylko moja.:sorry2::-D:-D:-D

265.gif