anka26_x_07
Mama Laury :)
o Aga widze ze ogarnelas ten balagan

Ja tak sie zaczytalam ze ziemniaki bym przypalila
Ide Laurze dac jesc

Ide Laurze dac jesc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kochana jeszcze nie dokonca musialam sobie zrobic pauzeo Aga widze ze ogarnelas ten balagan
Ide Laurze dac jesc
No kochana jeszcze nie dokonca musialam sobie zrobic pauze
musze jeszcze podlogi pomyc i Emily pokoik posprzatac
Wiesz przynajmniej sie wszyscy postarali zeby mi sie w domu nie nudzilo;-);-);-)
No David mi na szczescie pomogl ogarnac bo tak to bym moze nadal sprzatalaKochana Davidowi jak pokazalam balagan to powiedzial ze teraz nie bedziesz sie nudzila i bedziesz miala co robic
To nie byl balagan to byl sajgon.jakby tornado z zabawkami przelecialo
Glowa mnie nie boli na szczescie ale glosno bylo jak na targowisku![]()
ojj kkochana to dużo zdrówka Dla Emily!!!!!!!!!1:-Witam kobietki
Ja sie nie odzywam bo dziecko mam chore i czasu brak bylam wczoraj z Emily u lekarza i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli i zapelenie obu uszow
nie chce nic jesc a jak juz cos zje to zwymiotuje ale na szczescie pije
z antybiotykami tez jest bardzo ciezko zeby je wziela nie mam na nia sposobu na sile nie na spokojnie nie na przekuspstwo tez nie no nic tylko bym mogla glosno ryczec z nerwow ale sie powstrzymuje![]()
w tym sęk ze nie daje, a obraz juz bylo tyle.... a i tak nie pomogłoMedeuska ja bym odpuściła szkoda nerwów ,na fajki nie dawaj ,nie kupuj,nie dawaj też na inne rzeczy ,bo skoro woli palić,niech sobie wyczaruje jak mu nie szkoda,na siłe za niego nie rzucisz niestetya umiarkowana obraza nie zaszkodzi by wiedział ,ze zawinił ,bo jego słowo nic warte nie jest
![]()
Kuźwa ... o co chodzi kochana???Żyję,na kursie jestem,dwie godziny na psach spędziłam,w nocy spałam 3 godziny,to co wczoraj wieczorem to pikuś w nocy jeszcze gorsze rzeczy były:-(.O 23-ej pojechałam skargę złożyć.Tyle ode mnie.
hihihi, no nie wiem, tak sie cieszyc z braku meza, no nieHURRAAAAA!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MEŻOL POJECHAŁ DO PRACY!!!
![]()
Rebiata oddelegowana do babci
... ta noc jest tylko moja.
![]()