reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
ja już nie mogę z tą moją łobuziarą .zrkłam na nią bo nagle cicho się zrobiło,patrze i co widze ???kolejny raz sie rozebrała i się smyra............
ja podchodze i pytam co Ty robisz???
a Oliwka wielce zdziwiona mówi " Co się dzieje?" "co jest ??"
udaje jakby nie iwedziala o co mi chodzi
z tym to wdała sie w tatusia![]()
Anka czekam na wiadomość:-)
Dobra jest

Ja jak chce cos od Laury to tez slysze: co jest?Co sie stalo?
A info wyslane

Śliczne loczki pasują CiSpecjalnie szybko sciagalam foty
Kolorowych snow

hehe, chciałabym to widziećja już nie mogę z tą moją łobuziarą .zrkłam na nią bo nagle cicho się zrobiło,patrze i co widze ???kolejny raz sie rozebrała i się smyra............
ja podchodze i pytam co Ty robisz???
a Oliwka wielce zdziwiona mówi " Co się dzieje?" "co jest ??"
udaje jakby nie iwedziala o co mi chodzi
z tym to wdała sie w tatusia![]()

Leće Babeczki bo znowu coś mnie trzęsie

Dobranoc
hej hej...
ja tylko na chwilke...
ponadrabiam wejde do rowa...
i zobacze co jeszcze :-)

szkoda jak nie dasz rady... ale moze kiedys...
dzielna Lali a mamusia Ty na wyrwanie prosze... wyrwij i za mnie

ja tylko na chwilke...
ponadrabiam wejde do rowa...
i zobacze co jeszcze :-)
wlasnie dostalam weny zeby tam zaleciec :-)Patrysiu jak ta twoja córcia smie się domagać jedzeniajak znajdziesz chwilkę to wpadnij do rowu bo tam zaproszenie jedno czeka i takie tam inne sprawy;-)
no to mieliscie roboty - super heh u nas dopiero 1,5 miesiaca po malowaniu a juz wyglada jak po przejsiachWtanm i ja my dzisiaj swiętujemyjak zawsze zresztą
Wczoraj cały dzien mnie nie było malowalismy sobie pokój teraz super wygląda bo m nie móg wypatrzec jakie te sciany były brudne no gdzie sie popatrzyło to paluchy i wszystkie bazgroły było widac teraz mamy pomalowane na kolor brzoskwiniowy no i później sprzątanie okna se umyłam zasłony i firanki wyprałam wieczorkiem poprasowałam zawiesiłam i mam super posprzątane jeszcze nam jeden pokój został do malowania.

zabieram sie do tego i zabrac sie nie mogeNo juz wiem co chcialam Tobei napisacZmien sobie suwaczek ciazowy na taki z Nikolka
![]()

to czemu one takie marudne saNo to teraz sie witam przy capucinkoTesciowa mi wczoraj przyniosla na sprobe cos takiego jak princesaa love carmel ale nazywa sie tofinek i wlasnie go pochlonelam
Mlode wlasnei wstaly wiec za dlugo nie pospaly
Noc mialam fatalna a raczej wczorajszy wieczorDziewczynki usnely dopiero przed polnoca a do tego czasu stale heczaly,marudzily,ryczaly i wolaly mnei zebym przyszla juz spac
Dzisiaj juz sa troszke lepsze ale jezeli do konca tygodnia nie bede w 100% "normalne"to w pon postaram sie podjechac do pediatry

fajnie by bylo...Cichła bym, ale czarno to widzę :-(
szkoda jak nie dasz rady... ale moze kiedys...

oj oj .... dobrze ze juz to zlozone... wytrwalosci zyczeŻyję,na kursie jestem,dwie godziny na psach spędziłam,w nocy spałam 3 godziny,to co wczoraj wieczorem to pikuś w nocy jeszcze gorsze rzeczy były:-(.O 23-ej pojechałam skargę złożyć.Tyle ode mnie.
no to fajny dzionekwitam
Dzis szalony dzien
Wstalam o 8:15 bo zakrecilam sobie wloski wiec troche czas potrzebaowalam na sciaganie dziadostwa z glowy
Laura wstala o 8:30 szybko zrobilam jej sniadanko a ja wskoczylam do lazienki sie troche pomalowac:-)
Potem biegusiem ubieranie, a wlosy dalej nie ulozone.Tu trzeba wychodzic a ja z szopa na glowie no to szybko spineczka i gumka
Sniadanko u Agnieszki super sie udalo.Bylo nas 9 kobietek i 1 facet w wieki 1 roku;-)
Zostawilismy Adze wielki balagan, biedaczka napewno sie nie bedzie nudzialOJ wielki balagan
Sorry Agus
Siedzielimy do prawie 14.Potem odwiozlam kolezanke z synem - zasnal w aucie.Dzieciaczki super sie bawily
Zalioczylam z Lali wizyte u dentysty
Laura super zabki a ja musze wyrwac zeba ale sie nie spiesze heheh w sumie mam termin na za tydzien.lali byla dentystka w rekawiczkach i z lusterkiem w rece pieknie ogladala mamie zabki i wkladala do buzi ssak
Swietna dentystka, mlodziutka dziewczyna widac ze dopiero po studiach
Fotki wkleje nak sciagne
no i trza nadrobic 2 strony:-)
dzielna Lali a mamusia Ty na wyrwanie prosze... wyrwij i za mnie

zdrowka dla EmilyWitam kobietki
Ja sie nie odzywam bo dziecko mam chore i czasu brak bylam wczoraj z Emily u lekarza i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli i zapelenie obu uszow
nie chce nic jesc a jak juz cos zje to zwymiotuje ale na szczescie pije
z antybiotykami tez jest bardzo ciezko zeby je wziela nie mam na nia sposobu na sile nie na spokojnie nie na przekuspstwo tez nie no nic tylko bym mogla glosno ryczec z nerwow ale sie powstrzymuje![]()
debesciara z Ciebie hehheHURRAAAAA!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MEŻOL POJECHAŁ DO PRACY!!!
![]()
Rebiata oddelegowana do babci
... ta noc jest tylko moja.
![]()
no mamuska superowsko umawiam sie z Toba na randke - mogeSpecjalnie szybko sciagalam foty
Kolorowych snow

medeuska
październikowa mama'09
rewelacjaSpecjalnie szybko sciagalam foty
Kolorowych snow

ehhh juz taka wojne mielismy.... ponad tydzien nie mial leków i nie prosiil o nie... ale to nie jest jakas tam choroba... mial jakies resztki leków wiec brał pojedyncze- coś musial rac bo mółgby nawet umrzec, a ja nie chce go miec na sumieniuZ grubsza was poczytalam.Nie jestem w stanie wiecej nadrobic bo maly tuptus mi biega pod nogami :-).
JOASIU tacy sa faceci ze komplikuja sobie zycie zamiast cieszyc sie z tego co maja .Dziewczyny juz ci tutaj wszystko poradzily ,nic dodac nic ujac :-) .
MALINKA moj G tez zawsze mowi Jakos to bedzie.Jakos sie wymysli ,a mnie to do szalu doprowadza :-( .
JUSTA a to M nie prcowal?czy jakies dluzsze wolne mialm?bo ja nie w temacie?
MEDEUSKA daj spokoj z tymi nerwami na papierosy .Tak jak pisala MALINKA nie dawaj na leki ani na nic innego .Po co ma brac leki jak sie truje petami :-( .

jak nie bedzie bral tabletek na rozrzedzenie krwi to zrobi mu sie zakrzep i koniec

miKtorej info w sprawie Marty na priva?

anaconda27
styczniówka2006
Wpadłam tylko dobrej nocki życzyć:-):-)
Anka ślicznie wyglądasz w loczkach i nowym kolorku

Marta oj ktoś nieźle chce ci zaszkodzić - co za cham i świnia

medeuska ja myślałam że ty tylko tak chcesz żeby przestał palić bo to głupi nałóg, ale jeśli to o zdrowie jego chodzi to gnęb go i kłóć się na całego
Anka ślicznie wyglądasz w loczkach i nowym kolorku

Marta oj ktoś nieźle chce ci zaszkodzić - co za cham i świnia

medeuska ja myślałam że ty tylko tak chcesz żeby przestał palić bo to głupi nałóg, ale jeśli to o zdrowie jego chodzi to gnęb go i kłóć się na całego
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam na nocnej zmianie:-)
dzionek szybko minal.wstalam przed 9,pozniej trzeba bylo szybko ograniac towarzystwo,w piecu napalic i po 11 z placzem Weroniki i krzykami wylazlam z domu.costa moja mala bestia jakos ostatnio rozryczana,wszytsko chce laczem.ale ja sie nie daje
do Pauliny trzeba sie drzec zeby ocs dotralo.noramalnie malo ich nie rozszarpalam.
no i ruszysymy po tych zasniezonych drogach.jak juz dolecialam dobratowej to pot mi po dupie plynal
szybko zostawilam dziewczny i do sadystki.musialam poczekac bo 2 pacjentow bylo przedze mna ale pol godz i wyszlam spowrotem
pozniej posoiedzlsymy trcohe u bratwoej,ja o suchympysku bo nie moglamani jesc ani pic,przezylam
pozniej w drodze do domu zakupy male,ale ciezkie.ledwo ten wozke pchalam.ale dolazlam znow spocona jak mysz.ehhhh
jak juz sie ogarnleam w domu,to wzielam sie za porzadki w Pauliny ibraniach.musialam jej wiekszosc rajstop pocerowac,bo cale poza tym za w kazdych na placach dziura.jak ona to robi ze nawet w grubyc rajstopach ma dziury?

2pralki oranelam,posprzatalam,dziewczyny wykapalam i pozlozylam spac.
i w koncu siedze

a jeszcze moj tata wpadl do mnie z faworkami bo mama nowy przepis sprawdzala

takie ze zamiastsmeitany(bo mala nie moze),dala piwo.i powiem ze baaaaardzo chru[iace wyszly

]to ide poczytac
dzionek szybko minal.wstalam przed 9,pozniej trzeba bylo szybko ograniac towarzystwo,w piecu napalic i po 11 z placzem Weroniki i krzykami wylazlam z domu.costa moja mala bestia jakos ostatnio rozryczana,wszytsko chce laczem.ale ja sie nie daje

do Pauliny trzeba sie drzec zeby ocs dotralo.noramalnie malo ich nie rozszarpalam.
no i ruszysymy po tych zasniezonych drogach.jak juz dolecialam dobratowej to pot mi po dupie plynal

szybko zostawilam dziewczny i do sadystki.musialam poczekac bo 2 pacjentow bylo przedze mna ale pol godz i wyszlam spowrotem

pozniej posoiedzlsymy trcohe u bratwoej,ja o suchympysku bo nie moglamani jesc ani pic,przezylam
pozniej w drodze do domu zakupy male,ale ciezkie.ledwo ten wozke pchalam.ale dolazlam znow spocona jak mysz.ehhhh
jak juz sie ogarnleam w domu,to wzielam sie za porzadki w Pauliny ibraniach.musialam jej wiekszosc rajstop pocerowac,bo cale poza tym za w kazdych na placach dziura.jak ona to robi ze nawet w grubyc rajstopach ma dziury?

2pralki oranelam,posprzatalam,dziewczyny wykapalam i pozlozylam spac.
i w koncu siedze

a jeszcze moj tata wpadl do mnie z faworkami bo mama nowy przepis sprawdzala

takie ze zamiastsmeitany(bo mala nie moze),dala piwo.i powiem ze baaaaardzo chru[iace wyszly

]to ide poczytac
reklama
Witam witam
OOOOOOOOOOmatko Trzy strony do nadrobieni po 40 postów nieeeee ale wy jaj dajecie heheheheh
Ja caly popołudnie spedziąłm w rzeszowie na zabiegach a pózniej to z synem na sankach byłam poświrować no i tunele kopalismy hehehe tak sie zmęczyłam ze sie położyłam i zasnęłam, zerkam tutaj ale was duzo i dużo piszecie nie da rady tego przeczytac trzeba tu zaglądac ze trzy razy na dzień zeby nadążyc heheheh
Malinka ja mam syna tez o ciemnej karnacji heheheh
Pati witam widze ze częsciej zaglądasz teraz , no i możemy isc na balety teraz to ja bym poszła z brzuchem na ostatniej imprezce byłas ty i Medeuska wiec może teraz ja ...hahahah
Siostra ales sie wykręciła coćbys na randke szła a nie na śniadanie
Aga tobie współczuje sprzątania jak tam tornado przeszlo hehehe
Justa kot jest zajefajny normalnie rozbawił mnie

Kolorowych snów dla tych które ida spać

OOOOOOOOOOmatko Trzy strony do nadrobieni po 40 postów nieeeee ale wy jaj dajecie heheheheh
Ja caly popołudnie spedziąłm w rzeszowie na zabiegach a pózniej to z synem na sankach byłam poświrować no i tunele kopalismy hehehe tak sie zmęczyłam ze sie położyłam i zasnęłam, zerkam tutaj ale was duzo i dużo piszecie nie da rady tego przeczytac trzeba tu zaglądac ze trzy razy na dzień zeby nadążyc heheheh
Malinka ja mam syna tez o ciemnej karnacji heheheh
Pati witam widze ze częsciej zaglądasz teraz , no i możemy isc na balety teraz to ja bym poszła z brzuchem na ostatniej imprezce byłas ty i Medeuska wiec może teraz ja ...hahahah
Siostra ales sie wykręciła coćbys na randke szła a nie na śniadanie
Aga tobie współczuje sprzątania jak tam tornado przeszlo hehehe
Justa kot jest zajefajny normalnie rozbawił mnie

Kolorowych snów dla tych które ida spać

Podziel się: