Joanna73
uzależniona od BB
napisze pózniej bo rozdarciuch wrócił na razie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale my za ruskimi nie przepadamyMyszunia, ja daję pół na pł z ziemniakamido tego cebulka zeszklona
Mozna jeszcze dodać boczku pokrojonego w drobna kosteczkę i zesmazonego niemalże na skwarki
Ale mam smaka na pierogi ruskie
![]()
No właśnie już mi się chyba odechciało... Myszunia chce ci się lepić pierogitak swoja drogą;-)
Super, że większość badań OK, a morfologią się nie przejmuj, ja też na początku ciąży miałam kiepską, a później pobrałam trochę żelaza, witamin i się unormowało...
J wczoraj po wizycie zadowolona dzidzius rośnie badania wyszły prawie wszystkie oki oprócz morfologi cos mu nie pasuja kazał mi jeść witaminy i magnez i za miesiąc zrobic nastepne badanieale co najsmieszniejsze było na wizycie to to ze od początku mam termin na 27 sierpnia a wczoraj mi powiedział ze na 1 września
i odrazu pomyslałam o MALINCE bo to ty mi tu napisałas ze urodzę córke na rozpoczęcie roku szkolnego:-):-):-):-):-):-)
...
Madziula, sikam...
Myszunia to dość niespotykane ze przychodzą cie oglądać przed porodem i pewnie troszkę krępujące ,bo wiadomo ,ze rzadko która czuje sie w 9 miesiacu boginiąchyba ,ze płodności
dasz radę
...
Oooooo! I właśnie o takie pierogi mi chodziło!...
mam na dziś krupnik a do sera na pierogi daję jajko cukier waniliowy i śmietany a i cynamonu odrobine![]()
Przykro mi, że tak nie możecie się ostatnio dogadać. :-( A swoją drogą, to powiedz mu, że jeśli ma takie ambicje, to chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zaczął je realizować.ate jego humory juz mi bokiem wychodza wiecznie mu 7cos nie pasujewiecznie niezadowolonuy dzis do mnie mówi Jak takie zycie to dla ciebie szczyt marzęn?a gdzie twoje ambicje ?a jan to ambicje to sie skonczyły i marzeni tez jak sie dzieci urodziły wiecznie malo kasy to na dzieci sie drze a niew wiem co otym myslec ja moze to inaczej widze czy co moze dlatego ze leki biore to obojętna na pewne rzeczy jestem
![]()
Współczuję nocki!Witajcie u nas ciezka noc byla Non stop plakala i sie budzila:-(.
Teraz na szybko jemy na szybko sniadanie i o 10.20 mamy autobus i jade z Oliwka do kolezanki na klachy.Wroce popoludniu ,wiec dzien powinien lajtowo minac.
Pojawie sie dopiero wieczorem.
G dzis dluzej w pracy bedzie ....
A jak mogła się podzielić, jak tylko jedną miałaMeduska jak mogłaś się nie podzielića co ten twój M taki dobry dla ciebie
Antonio taaaa jak dobre to je a poza tym odkąd zęby mu dały trochę odporu to nadrabia z apetytem bo jak ząbkował to miała gorszy apetytale mamy już wszystkie jedynki wszystkie dwujki wszystkie czwórki i 2 górne trójki
czekamy jeszcze na dolne trójki i wszystkie piątki
![]()
heh ja tez dzis wstalam o 8:40 i ciezko bylo...Witam :-)
Słuchajcie, chyba coś nie tak z ciśnieniem jest.Wczoraj padłam razem z Piotrusiem o 21.00 i w nocy wstałam tylko raz do łazienki, a poza tym przespałam calutką noc praktycznie bez budzenia się (co ostatnio jest u mnie rzadkością) i rano jeszcze nie byłam w stanie się zwlec z wyra - m zanim wyszedł do pracy zrobił Piotrusiowi mleko i usadził go przed telewizorem.
No ale już mu się znudziło i musiałam wstać.
![]()
no i mam nadzieje ze mnie nawiedziszJedziemy na 4 dni na wesele do mojej kuzynki![]()
no prosze prosze kogo my tu mamy....Hejka i ja sie witam z rana , bo wczoraj juz nie dałam rady zajrzec byłam cholrnie zmęczona i poszłam spac :--
-(
J wczoraj po wizycie zadowolona dzidzius rośnie badania wyszły prawie wszystkie oki oprócz morfologi cos mu nie pasuja kazał mi jeść witaminy i magnez i za miesiąc zrobic nastepne badanieale co najsmieszniejsze było na wizycie to to ze od początku mam termin na 27 sierpnia a wczoraj mi powiedział ze na 1 września
i odrazu pomyslałam o MALINCE bo to ty mi tu napisałas ze urodzę córke na rozpoczęcie roku szkolnego:-):-):-):-):-):-)
Zaraz trzeba sie zbierać Maksiu juz w przedszkolu bo sąsiadka go wzięła a ja musze sie zbier a zabiegi do szpitala , mam 10 zabiegów do wybrania a tak mi sie nie chce jechac zimno i mnóstwo sniegu dookoła, ale jak mus to mus .............
Pozdrawiam i zycze miłego dnia pózniej was poczytam bo tylko przejrzałam posty widzę ze Pati wróciła na forum..... fajnie Medeuska nie laniu**** tyle......
Marta to przykre ze ktoś tak ci grozi mam nadzieje ze to nic poważnego, może komus sie nudzi![]()
a wrzuce dzisiajMaksiu przystojny jak zawsze,a na zdjecia Nikoli czekam ,widziałam Patrysie na nk pięknie dziewczyny wyglądaja![]()
witam
Patrysia witaj z powrotem![]()
uuuuuuuu afganistan.....Witam. Nie nadrobię bo mi Kuba nie daje. Co chwilę mnie ciągnie za ręce żebym z nim do szafki wchodziłano cóż nie zmieszczę się
musiałam mu wszystkie M ciuchy wyrzucić z szafki żeby dziecko miało się gdzie bawić, jakby miał mało miejsca
M się dowiedział wczoraj że prawdopodobnie będzie jechać do Afganistanu w październiku
nie podoba mi się to ani trochę
no ale cóż jak będzie trzeba to pojedzie innego wyjścia nie ma
Obiadek mam zrobiony, pranie mi gnije w pralce i nie chce mi się iść do suszarni wieszać jeszcze z tym małym wiercipiętą
spać nie chce ale mam nadzieję że padnie zaraz bo chce też się zdrzemnąć, bo M mnie rano obudził i Kubę też, a żeby było śmiesznie to było po 5 rano
w czwartek znowu do Wrocławia trzeba jechać, tym razem wybieram się z Kubkiem też i mam nadzieję że mi wytrzyma drogę oby spał
trzymajcie się cieplutko, może potem uda mi się zajrzeć
![]()
Justyś no komentarze i odpowiedzi są super oplułam monitorWitam.
A ja z doskoku. Mąż przeszedł na zmiany i co drugi dzień pracuje.Nie idzie z nim wytrzymać, cały dzień poprzestawiany, brak w nim rytmu.
Nie wytrzymam, nie wytrzymam.... nerwowo.
Oglądałyście może polską komedię " KUP TERAZ" o allegro? Jeśli nie to polecam.Ubaw po pachy.
A tu kolezanka z wątku lutowego wypatrzyła ofertę zainspirowaną filmem. Ale się uśmiałam.Pytania do kupującego ( umieszczone pod ofertą)the best.
OKAZJA!! Skrzypiący śnieg sprzed garażu BCM! (897049350) - Aukcje internetowe Allegro