reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH na 4 dni!!! łał...powbawicie:tak: będzie super na pewno
Myszunia no to wyspałaś się jak nic!!! Ale pewnie jeszcze byś sie chętnie przytuliła do poduchy;-)
a ja zrobiłam edit i dopisałam o czym rozmyślam......:-)
Oj przytuliłabym się, przytuliła :tak: Ale Piotrunio już mi tu sajgon robi i se ne da :no::no::no:
Dzien dobry laseczki:-)

ja na chwilke bo zaraz ide leżec:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D
Ty, a nie za dobrze ci przypadkiem????? :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Chyba muszę ruszyć pupencję sprzed kompa, bo mój synuś walnął takie qpsko, że aż mi oczy wychodzą. :szok::szok::szok::szok:
Ale piszcie, piszcie, bo z doskoku jestem! :tak:

Powiedzcie mi jeszcze, jak chcę zrobić pierogi z serem, to co do tego sera muszę dodać? :confused::confused: Bo jak sam twaróg do nich właduję to rewelki chyba nie będzie, co? :-p:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Myszunia, ja daję pół na pł z ziemniakami :tak: do tego cebulka zeszklona :tak: Mozna jeszcze dodać boczku pokrojonego w drobna kosteczkę i zesmazonego niemalże na skwarki :tak: Ale mam smaka na pierogi ruskie :szok::-D

chyba sobie rozmroże przez Was:-D:-D:-D. Ja lubie berdziej serowe więc daje troszkę wiecej sera. Jak kto woli. JAdłam też i z samych ziemniakó..ale średnio fajne. Cebulke lubię dać taką mocno podsmażoną na malutkim ogniu ona wtedy tak fajnie pachnie:rolleyes:. dużo pieprzu:tak: ale jedzeniowo się zrobiło i pysznie a mnie mdli......no nic przetrwam. Myszunia chce ci się lepić pierogi:szok: tak swoja drogą;-)

Hejka i ja sie witam z rana , bo wczoraj juz nie dałam rady zajrzec byłam cholrnie zmęczona i poszłam spac :-:)-:)-(

J wczoraj po wizycie zadowolona dzidzius rośnie badania wyszły prawie wszystkie oki oprócz morfologi cos mu nie pasuja kazał mi jeść witaminy i magnez i za miesiąc zrobic nastepne badanie:tak::tak::tak: ale co najsmieszniejsze było na wizycie to to ze od początku mam termin na 27 sierpnia a wczoraj mi powiedział ze na 1 września :-D:-D:-D i odrazu pomyslałam o MALINCE bo to ty mi tu napisałas ze urodzę córke na rozpoczęcie roku szkolnego:-):-):-):-):-):-)

Zaraz trzeba sie zbierać Maksiu juz w przedszkolu bo sąsiadka go wzięła a ja musze sie zbier a zabiegi do szpitala , mam 10 zabiegów do wybrania a tak mi sie nie chce jechac zimno i mnóstwo sniegu dookoła, ale jak mus to mus .............

Pozdrawiam i zycze miłego dnia pózniej was poczytam bo tylko przejrzałam posty widzę ze Pati wróciła na forum..... fajnie Medeuska nie laniu**** tyle......
Marta to przykre ze ktoś tak ci grozi mam nadzieje ze to nic poważnego, może komus sie nudzi:baffled::baffled::baffled::baffled:

Szczegółów tu nie będzie :no::sorry2::-(bo na otwartym będę się mniej udzielać,ktoś mi grozi znowu:-:)wściekła/y::wściekła/y:.
Usunęłam konto na NK:-( i suwaczki.
O rany ,a co to za sensacje?:szok:Zgłaszałaś na policję??

Witam sie ,dużo do nadrabiania nie było na szczęście:-D
MH to pobalujecie:tak:

Medeuska powiedz choc słowo ,że gruba jesteś ,albo żle wyszłaś to szurnę:wściekła/y:Maksiu przystojny jak zawsze,a na zdjecia Nikoli czekam ,widziałam Patrysie na nk pięknie dziewczyny wyglądaja:tak:

Dowikla coś cie ostatnio dzieci strasznie stresują,nie wiem ...słodycze odstawiłaś;-):-pale spokojnie ,to przejściowe ,nas też czasami nosi ,grunt to nie dać sie zwariowac:tak:i sterroryzować:baffled:

Myszunia to dość niespotykane ze przychodzą cie oglądać przed porodem i pewnie troszkę krępujące ,bo wiadomo ,ze rzadko która czuje sie w 9 miesiacu boginią:blink:chyba ,ze płodności:-D
dasz radę
A u nas dzieci ferie w toku,wczoraj Klaudia wybyła z domu na kilka godzinek do kolegi ,dziś sie nie zanosi ,bo zimno póki co,zaraz trzeba będzie sie z jakimiś dziecmi umówić aby wpadły ,żeby ich zajęli i mamusi dali spokój :-p

Myszunia, ja daję pół na pł z ziemniakami :tak: do tego cebulka zeszklona :tak: Mozna jeszcze dodać boczku pokrojonego w drobna kosteczkę i zesmazonego niemalże na skwarki :tak: Ale mam smaka na pierogi ruskie :szok::-D

a my dzisiaj robimy z MMMMMMM:sorry2::-)

a Myszuni chyba chodzilo z te z serem na słodko???

witam laseczki:happy2:
wczoraj co chciałam odpisać to mnie wywalałao to się wkurzyłam i włączyłam kompa:blink:
jestem mega wyspana spalismy dziś do 8.45:szok:tzn obudziłam się jak piotr wychodził do pracy i dalej zasnełam i o 8.45 obudził mnie antonio swoim naoływaniem "mama aaa nie mama aaa nie":-D:-D:-D:-D
Marta no co ty mi tu piszesz zastraszanie:szok::szok::szok::szok:na policję z tym kochana a jak możesz napisz mi na priva o co loto bom w szoku:szok:
MH a się kochana wybyczysz bez dzieci jedziecie z tego co pamiętam takkk???
Meduska a ty co wpadłaś jak po zapałki:dry:
Kerna oż ty pierwsza dzis byłaś:-)ja Antkowi odwlekam szczepienie jak mogę:blink:miał być Antonio szczepiony w grudniu a jakoś nadal nam nie po drodze do przychodni:sorry2:
Ivcik no mówiłam ci ja wróżka 1 wrzesień śliczna dziewuszka o sniadej cerze to wierzyć nie chciałaś:-):-)
Myszunia chyb a faktycznie cos z ciśnieniem bo jak mój Antoszka tak długo pospał to szok:-D:-Dkochana a może twój organizm zbiera siły do porodu:blink::blink::blink::blink:
a jakie ty kochana robisz te pierogi z serem na słodko czy ruskie bo już sama nie wiem:baffled:
Antonio zjadł na śniadanie 2.5 paróweczki berlinki z oliwkami:szok::szok::szok:myślałam ze jak zagrzeje 4 to oboje się najemy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Malina to on taki apetycik ma:-Dale dobrze w koncu dbasz o linę ,a jak wiesz kto je ostatki........
cisnienie to mozliwe ,bo ja i senna ,a głowa mnie wczoraj pobolewała:tak:

reklama
Witam:-) dzis wolne ale juz od jutra do niedzieli praca :dry:
MALINKA zdrówka dla Pietruszki ;-)
MEDEUSKA Jaka Ty gruba jesteś bardzo ładnie wyszłas a Maksio slodziutki :-D

ja to mojego męza kiedys kopne w dupę żeby sie opamiętał albo wysle na leczenie :wściekła/y::wściekła/y:

muszę pomysleć o czrnych spodniach z materiału bo do pracy mi potrzebne mam jedne ale nie za bardzo już fajne są powinnam zakladać spódnice ale ja nie umiem w s[pódnicy pracować i zle sie czuję :baffled:
mam na dziś krupnik a do sera na pierogi daję jajko cukier waniliowy i śmietany a i cynamonu odrobine :tak:

Do góry