reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a my dzis bylismy na spacerku w sumie 40 minut
bo poszłam do siostry
i pchałam ten wozek przez takie zaspy i nierownosci
ze jak weszłam do domu to az mi sie w głowie krecilo:-D:-)
lepszych cwiczen niz taka wyptrawa i to jeszcze w szpilkach :-D
to chyba nie ma:laugh2:
Hehe, też u nas takie cudne warunki, ale lubię spacery z Myszką to chodzimy. I też jestem wtedy w szpilach bo innych butów nie lubię z racji wzrostu:-):-)

reklama
Nutramigen na receptę. można jeszcze Bebilon Pepti.
i powodzenia w pobudzaniu laktacji! bo ja ze swoją walczę jak cholera i już mi się z tego wszystkiego chce płakać... :sad:

powiem sczerze że mnie tez to przeraża..:( i podejżewam że na samej piersi małego nie wykarmię, ale niech chociaz jden posiłek z piersi będzie miał:) ale grunt to pozytywne podejście:) Tobie tez napewno się uda:) nawet jeżeli to będzie tylko mleczko na jeden posiłek ;)

czy wasze dzieci sie tez tak slinia
i banki buszczaja z tej sliny:shocked2:
Ślini się jak leży na brzuszku :-D No i banieczki też są :-D

a moje dziecko dzis
chyba z nadmiaru swiezego powietrza
własnie przesypia pore kapania
kapac ja jeszcze czy nie:confused:
Maciejka po dzisiejszym spacerze przespał ciągiem 3h co mu się wcześniej nie zdarzało a teraz zasnął w ciągu 5min :szok:

A moj Max niby taki silny. Tu obroty trzaskal w 3 tygodniu zycia. Nogi prostuje. Staje deba ale jak sie go na brzuchu polozy to cholerka glowa na dol i steka ,ze niby sily nie ma :tak:
Młody też nienawidzi 'brzuchowania' ;-) I pewnie obroty w związku z tym za szybko nie przyjdą :-) Ale jest tak jak piszesz, że każde dziecko rozwija sie w swoim własnym tempie ;-)

powiem sczerze że mnie tez to przeraża..:( i podejżewam że na samej piersi małego nie wykarmię, ale niech chociaz jden posiłek z piersi będzie miał:) ale grunt to pozytywne podejście:) Tobie tez napewno się uda:) nawet jeżeli to będzie tylko mleczko na jeden posiłek ;)

mój piersi już nie chce dlatego ściągam i dziennie jest to jakieś 300 ml.
zastanawiam się nad zakupem tego zestawu:
KAWKA HERBATKA BOCIANEK MEDELA WZMAGA LAKTACJE ! ! (894779664) - Aukcje internetowe Allegro
ponoć bardzo dobry. bo na herbatkę z Hippa już patrzeć nie mogę...

georgina a czy twoja mala w ciagu doby
ma taka przerwe 4/5 godzin od jedzenia??
bo mi połozna i pediatra mowily ze powinna byc
zeby brzuszek odpoczał od trawienia

reklama
a dzis byłam u fryz
ona ma dwojke dzieci
i ten pierworodny do roku
spał czy to w dzien czy to w noc
jak zajac
30min / 1 h
a drugi na odwrot
przesypiał ladnie noc i w dzien sobie pospał

Ostatnia edycja: