reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny świetne zakupy
justa24 mam dla małej takie same rajstopki z tymi falbankami na dupce tylko różowe. :-):-D Są urocze

reklama
mi tez sie te rajtuzki strasznie podobaja, kupilam jedne wieksze a drugie mniejsze (choc wygladaja tak samo) juz sobie wyobrazam ta mala pupcie z pielucha i te rajtuzki hihi:-)

Gratulacje zakupoholiczki, śliczne ciuszki, pościele i inne gadżety :tak::tak::tak:

Ja zamierzam podgonić z zakupami w tym miesiącu, żeby sprawę mieć z głowy. Postanowiłam, że nie będę kupować ani maty edukacyjnej, ani bujaczka - niech się dziadkowie wykażą po urodzeniu;-)

Co do kosztów - wyliczyłam że jak narazie łóżeczko z materacem, wózek i ciuszki kosztowały mnie ok. 3000 pln. Wydaje mi się, że wydam jeszcze na wyprawkę ( w tym fotelik i komoda) jakieś 2000, czyli łącznie zamknę się w 5000 pln.
Biorąc pod uwagę, że wszystko muszę kupić i nic nie "dziedziczę" to raczej chyba normalna kwota.

:-DJusta - ja chce takie rajtki w groszki ? Skad to .. chcem i już
ha, to akurat masz szczescie, lec szybko do tesco! bo ja je w polsce w tesco kupilam i wiem ze tanie byly, tak samo jak te potrojnie pakowane bodziaki, mam tez czysto biale, one sa zawsze po 3 pakowane i ponoc dobre gatunkowo (moja kuzynka mi polecila) i chyba kolo 20-30 zl kosztuje taka paka 3 szt.

Postanowiłam, że nie będę kupować ani maty edukacyjnej, ani bujaczka - niech się dziadkowie wykażą po urodzeniu;-)
.
a jasne, masz racje, ja tez juz powiedzialam mojej bratowej ktory bujaczek chce, niech kupuje ciotka..., mama mi wozek kupila... tesciowa :baffled: zabawke do kapieli:baffled:...

Jessuuu jakie słodkie rajtki z tymi falbankami na pupci!! A gdzie ty to wyhaczyłaś?
to u nas kupowalam w family, ale widzialam podobne w h&m...

reklama
dziewczyny dzięki za propozycje w sprawie okryć, zaraz pooglądam linki

Justa i Dagsilka
piękne ubranka, rozklejam się nad nimi normalnie, bo ja nadal jestem na etapie "do zakupów gotów...." i czekam na START czyli wypłatę :)

Tylko tezeba czytac czy maja BPA czy już nie , bo zauwazyłam że wiele aventów na promocji jest z tym syfem jeszcze bo sprzedawcy chcą się tego wyzbyć . Coraz wiecej ludzi wie co to BPA i omija takie butelki szerokim łukiem
z tym BPA to mnie zszokowalas
nie wiedzialam o tym, ale mozna mi to wybaczyc, bo Hania do 1 i 2 miesiecy byla na piersi i tylko herbatki popijala ale szybko z niekapka, wiec taka niebutelkowa raczej,
ale mam po Hani buteleczke mala aventa nie używana w pudełku
tylko kurcze bez ulotki
pochodzi z 2008 roku myslisz ze ona moze miec to BPA
jak to sprawdzic???

Ostatnia edycja:
Do góry