w sumie Margolka ze swoich komunijnych pieniazkow wydala dzis 1004,42 zł:-)
Nieeeeeeeeeeeeeee no to jest lepsze od tej historii co na głównym wkleiłam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniam no problem tylko Ty za szybka dla mnie jesteś w tych sklepach -myśleć nie nadążam... Ale 10.04 będę w Arkadii o 11;-)
Katik- tak, jak pisałam w apteczce mam oba Panadol i Ibum (ze względu na starszaka). Niemowlęciu podaje się paracetamol- ibuprofeny można dopiero po jak dzidzia ma skończone 3 miesiące. Generalnie nie chodzi o tolerancję paracetamolu, ale o sposób działania. Ibuprofeny po prostu działają w inny sposób, lepiej i na dłużej radzą sobie z wysoką gorączką. U starszaka zazwyczaj stosuje się je zamiennie: czyli co 8 h ibuprofen, a co 4 h paracetamol (zamiennie).
Aniam dzięki za info. Spróbujemy z tym olejkiem Bubchena (skoro już jest).
Ja mam synka a pudru nie użyłam ani razu... odparzeń też nigdy nie miał.
ciekawe czy wyjdze :-)
Dziewczyny, jakbyście kupowały butelki, to niektórzy sprzedawcy mają w promocji Avent - do dużej dają gratis małą, więc za 28 zł
można mieć dwie butle - 260 i 150 ml. Ja polecam! Można je na potem niekapki przerobić, no i do laktatora aventowego pasują.
mam pytanko do Wronki:
długo czekałas na przesyłkę tych ciuszków z Batko?
widziałam w komentarzach u tego sprzedawcy, że niektórzy sie skarżą na to że zanim się doczekają to dziecko wyrasta... :-sorry2:
i pytanie do wszystkich kto kupił ładny ręczniczek-okrycie kapielowe duży o wymiarach 100x100 i jest dobry gatunkowo?
ja znalazłam piękny z drewexu z grubej frotki
DUŻE! 100cm OKRYCIE kąpielowe z kaptur Drewex AT (901297592) - Aukcje internetowe Allegro
ale moze ktos jakis tanszy kupił? bo ten troche kosztuje a potrzebuje dwie sztuki
wkleilam pare fotek ciuszkow dla mojej malutkiej
Dżizas Aniam 10.02
Justa pokaz wiecej co tam w dojczach fajnego upolowalas...wkleilam pare fotek ciuszkow dla mojej malutkiej