reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jaki doktor g?
szkoda ze ja mam tylko podts 5 kanalow:-(
kochana to lekarz medycyny sądowej kobitka wyjaśnia prawy śmierci których nikt inny nie potrafi wyjaśnić po sekcji(pokazują jak to robi:tak:) odtwarza przyczyny smierci czasami wręcz absurdalne jak np facet który wypadł z pociągu na pierwszy rzut okiem no samobójca może go ktoś wypchnął ...a tu się okazuje że facet miał zawał mięśnia sercowego i skok ciśnienia dostał zmroczenia i utraty świadomości i nie wiedział gdzie jest i otworzył drzwi pociągu i wypadł ale wcześniej miał tak rozległy zawał że gdyby był nawet pod opieką lekarzy nie uratowali by go:szok:no lubię takie dokumenty:tak:

reklama
:-D:-D:-D zrobisz strit i padną do twych stóp.:tak: A gdzie Pietrucha?
No chory leży poty się leją..................dlatego ja tak tym rękodziełem handluje tu na bb:-):-):-)śpi już nawet:dry:od jakiejś dobrej godziny:-).............i nawet szczelnie przykryty tylko nie wiem czy dlatego że mu zimno:dry::dry::dry::dry:czy może boi się że się skuszę i jakieś rodeoo bym chciała:dry::dry::dry:ale mówiłam śij spokojnie do jutra masz spokój:sorry2:to coś nie dowierza:sorry2:a może jednak mu zimno:sorry2::sorry2:taaaa chyba mu zimno:tak:

Anabubka to ty podpytaj a ja jutro jak nie będzie sypało zbytnio to jeszcze może chłopakków z warsztatu samochodowego co jest blisko mnie zapytam moze nawet sobie make up strzelę i guzik w kutrce jeden odepnę to może cos zaradzą tak sobie teraz myślę:dry:

no wlasnie mialam Ci napisac zebys podeszla gdzies do jakiegos mechanika zapytala
bo moze uda sie to lozyko wymienic i bedzie po problemie:tak::tak::tak:
Dowikal tez jakis problem z wozkiem miala pamietam

kochana to lekarz medycyny sądowej kobitka wyjaśnia prawy śmierci których nikt inny nie potrafi wyjaśnić po sekcji(pokazują jak to robi:tak:) odtwarza przyczyny smierci czasami wręcz absurdalne jak np facet który wypadł z pociągu na pierwszy rzut okiem no samobójca może go ktoś wypchnął ...a tu się okazuje że facet miał zawał mięśnia sercowego i skok ciśnienia dostał zmroczenia i utraty świadomości i nie wiedział gdzie jest i otworzył drzwi pociągu i wypadł ale wcześniej miał tak rozległy zawał że gdyby był nawet pod opieką lekarzy nie uratowali by go:szok:no lubię takie dokumenty:tak:

fajny
lubie takie dokumenty i w ogole wszystko co z medycyna
dlatego kocham chirurgow:tak::tak::tak::tak: atam do tego jeszcze inne watki:tak::tak::tak::tak:

u mnie lysy za oknem swieci i -7 sie zrobilo

dzis Paulinafarbami malowala jak terpeutka byla i mala zobaczyla i siadla do :babci: na kolana,pedzel w garsc i kolka malowala:tak::tak::tak::tak:
a jaka radoche miala:tak::tak::tak::tak:

No chory leży poty się leją..................dlatego ja tak tym rękodziełem handluje tu na bb:-):-):-)śpi już nawet:dry:od jakiejś dobrej godziny:-).............i nawet szczelnie przykryty tylko nie wiem czy dlatego że mu zimno:dry::dry::dry::dry:czy może boi się że się skuszę i jakieś rodeoo bym chciała:dry::dry::dry:ale mówiłam śij spokojnie do jutra masz spokój:sorry2:to coś nie dowierza:sorry2:a może jednak mu zimno:sorry2::sorry2:taaaa chyba mu zimno:tak:

Malina uwilebiam te Twoje teksty:tak::tak::tak::tak:
ale my anki to fajne babki:-p:-p:-p:-p:-p
jak juz mi sie uda w tym roku nad to morze do Madziuli przyjecahc to kochana nie bedzie przebacz i bedziesz musiala o nas dolacyc:tak::tak::tak::tak:

Anabuba wszystkie anki sa fajne:tak::tak::tak::tak:

A mi sie przypomnialo
Emily od Agi ma nocnik z FP wiecie jaki ten grajacy.A ze stal w pokoju gdzie sie bawily dziewczynki to Laura sciagnela majtki i zrobila siku do niego:-DPrzychodzi do salonu i mowi ze siku zrobila ja sie patrez:szok:kurde na podloge sie zesikala:szok::szok:lece do pokoju, patrze a Lali do mnie pokazujan na nocnik tutaj zrobilam:-D:-D

Anabubka to wtedy nie ma przebacz:tak::tak::-):-):-)oj biedny krzysiu madziuli jak on to przeżyje:baffled::baffled::-D:-D
dobra kobietki ja mykam do łóżka chociaż tak mi tu fajnie ale jutro pietrucha do prcy ma na 9 to chcę rano do sklepu wyskoczyć bo jak nas zasypie to będzie o mój panie ja jak ja bo się diecę pietruszka jak pietruszka bo ma jeszcze z 5kg ziemniarów ale Antoszce mleko się kończy i nie ma przebacz trza dupencję w śnieg wystawić:baffled::baffled::baffled:
więc kochane śpijcie dobrze jak tylko chłopa rankiem czule pożegnam i powiem wracaj szybko skarbie;-):-)to się na bb zamelduję:-D:-D
papatki:-****

Anabubka to wtedy nie ma przebacz:tak::tak::-):-):-)oj biedny krzysiu madziuli jak on to przeżyje:baffled::baffled::-D:-D
dobra kobietki ja mykam do łóżka chociaż tak mi tu fajnie ale jutro pietrucha do prcy ma na 9 to chcę rano do sklepu wyskoczyć bo jak nas zasypie to będzie o mój panie ja jak ja bo się diecę pietruszka jak pietruszka bo ma jeszcze z 5kg ziemniarów ale Antoszce mleko się kończy i nie ma przebacz trza dupencję w śnieg wystawić:baffled::baffled::baffled:
więc kochane śpijcie dobrze jak tylko chłopa rankiem czule pożegnam i powiem wracaj szybko skarbie;-):-)to się na bb zamelduję:-D:-D
z 5kg ziemniakow to dlugo nie pociagniesz:-D:-D
A po mleko to moze idz bez wkladania dupencji w snieg:-D
Kolorowych snow
Nie jeszcze nie spi chodzi kreci sie i sam nie wie czego chce a jutro wstaje na 4 do roboty hmmmm .... zas bede go musiala z kopa albo z lokcia potraktowac zeby wstal:-D:-D:-D:-D

oooo to ma takie ciezkie wstawanie?

Moj sie podniosl i poszedl pod prysznic:sorry2:

reklama
Anabuba wszystkie anki sa fajne:tak::tak::tak::tak:

A mi sie przypomnialo
Emily od Agi ma nocnik z FP wiecie jaki ten grajacy.A ze stal w pokoju gdzie sie bawily dziewczynki to Laura sciagnela majtki i zrobila siku do niego:-DPrzychodzi do salonu i mowi ze siku zrobila ja sie patrez:szok:kurde na podloge sie zesikala:szok::szok:lece do pokoju, patrze a Lali do mnie pokazujan na nocnik tutaj zrobilam:-D:-D

to super!:tak::tak::tak::tak:
Ania o Tobie oczywiscie tez myslalam:tak::tak::tak::tak:

heheheh juz sobie wyobrazam jego mine:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja dzis zakupki zrobilam
chcialam dal mlej recepte na mleko ale za duzo ludzi bylo i nie mialam czasu tyle czekac

Nie jeszcze nie spi chodzi kreci sie i sam nie wie czego chce a jutro wstaje na 4 do roboty hmmmm .... zas bede go musiala z kopa albo z lokcia potraktowac zeby wstal:-D:-D:-D:-D

glupi jaki????????????????chyba ze lubi oczy na zapalki stawiac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tak w ogole to u Was ten sam czas co u nas?

Do góry