kochana to lekarz medycyny sądowej kobitka wyjaśnia prawy śmierci których nikt inny nie potrafi wyjaśnić po sekcji(pokazują jak to robijaki doktor g?
szkoda ze ja mam tylko podts 5 kanalow:-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana to lekarz medycyny sądowej kobitka wyjaśnia prawy śmierci których nikt inny nie potrafi wyjaśnić po sekcji(pokazują jak to robijaki doktor g?
szkoda ze ja mam tylko podts 5 kanalow:-(
No chory leży poty się leją..................dlatego ja tak tym rękodziełem handluje tu na bb:-):-):-)śpi już nawetzrobisz strit i padną do twych stóp.
A gdzie Pietrucha?
Anabubka to ty podpytaj a ja jutro jak nie będzie sypało zbytnio to jeszcze może chłopakków z warsztatu samochodowego co jest blisko mnie zapytam moze nawet sobie make up strzelę i guzik w kutrce jeden odepnę to może cos zaradzą tak sobie teraz myślę![]()
kochana to lekarz medycyny sądowej kobitka wyjaśnia prawy śmierci których nikt inny nie potrafi wyjaśnić po sekcji(pokazują jak to robi) odtwarza przyczyny smierci czasami wręcz absurdalne jak np facet który wypadł z pociągu na pierwszy rzut okiem no samobójca może go ktoś wypchnął ...a tu się okazuje że facet miał zawał mięśnia sercowego i skok ciśnienia dostał zmroczenia i utraty świadomości i nie wiedział gdzie jest i otworzył drzwi pociągu i wypadł ale wcześniej miał tak rozległy zawał że gdyby był nawet pod opieką lekarzy nie uratowali by go
no lubię takie dokumenty
![]()
No chory leży poty się leją..................dlatego ja tak tym rękodziełem handluje tu na bb:-):-):-)śpi już nawetod jakiejś dobrej godziny:-).............i nawet szczelnie przykryty tylko nie wiem czy dlatego że mu zimno
czy może boi się że się skuszę i jakieś rodeoo bym chciała
ale mówiłam śij spokojnie do jutra masz spokój
to coś nie dowierza
a może jednak mu zimno
taaaa chyba mu zimno
![]()
Nie jeszcze nie spi chodzi kreci sie i sam nie wie czego chce a jutro wstaje na 4 do roboty hmmmm .... zas bede go musiala z kopa albo z lokcia potraktowac zeby wstalMalinka fajny ten program ostatnio widzialam 2 razy
Agnieszka a Ty co dzis? Twoj spi?
Justyna jest tylko sie czai![]()
z 5kg ziemniakow to dlugo nie pociagnieszAnabubka to wtedy nie ma przebacz:-):-):-)oj biedny krzysiu madziuli jak on to przeżyje
dobra kobietki ja mykam do łóżka chociaż tak mi tu fajnie ale jutro pietrucha do prcy ma na 9 to chcę rano do sklepu wyskoczyć bo jak nas zasypie to będzie o mój panie ja jak ja bo się diecę pietruszka jak pietruszka bo ma jeszcze z 5kg ziemniarów ale Antoszce mleko się kończy i nie ma przebacz trza dupencję w śnieg wystawić
więc kochane śpijcie dobrze jak tylko chłopa rankiem czule pożegnam i powiem wracaj szybko skarbie;-):-)to się na bb zamelduję
papatki:-****
Nie jeszcze nie spi chodzi kreci sie i sam nie wie czego chce a jutro wstaje na 4 do roboty hmmmm .... zas bede go musiala z kopa albo z lokcia potraktowac zeby wstal![]()
Anabuba wszystkie anki sa fajne
A mi sie przypomnialo
Emily od Agi ma nocnik z FP wiecie jaki ten grajacy.A ze stal w pokoju gdzie sie bawily dziewczynki to Laura sciagnela majtki i zrobila siku do niegoPrzychodzi do salonu i mowi ze siku zrobila ja sie patrez
kurde na podloge sie zesikala
lece do pokoju, patrze a Lali do mnie pokazujan na nocnik tutaj zrobilam
![]()
heheheh juz sobie wyobrazam jego mineAnabubka to wtedy nie ma przebacz:-):-):-)oj biedny krzysiu madziuli jak on to przeżyje
dobra kobietki ja mykam do łóżka chociaż tak mi tu fajnie ale jutro pietrucha do prcy ma na 9 to chcę rano do sklepu wyskoczyć bo jak nas zasypie to będzie o mój panie ja jak ja bo się diecę pietruszka jak pietruszka bo ma jeszcze z 5kg ziemniarów ale Antoszce mleko się kończy i nie ma przebacz trza dupencję w śnieg wystawić
więc kochane śpijcie dobrze jak tylko chłopa rankiem czule pożegnam i powiem wracaj szybko skarbie;-):-)to się na bb zamelduję
papatki:-****
Nie jeszcze nie spi chodzi kreci sie i sam nie wie czego chce a jutro wstaje na 4 do roboty hmmmm .... zas bede go musiala z kopa albo z lokcia potraktowac zeby wstal![]()