reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej ,hej wróciłam z wojaży z herbatki u mamy i sklepu ,dzici sie ciagały na sankach ,a ja w myślach ich poganiałam,bo zimno:-Dniby 0 a w parze z wiatrem wydaje sie duzo zimniej .U nas jest z pól metra śniegu:szok:widoki piękne ,ale warunki do jazdy dziadowskie.
Dzis na obiad mam mielone ,właśnie mi sie gryza z pryprawiami juz wyrobione,do tego buraczki i ziemniaczki ,średnio szybko,ale pysznie:tak:
Umyłam sobie podłogę w kuchni i zasiadłam do kompa,no tyle roboty:szok:
ale nic kawke wypiję i muszę domyć reszte podłóg i iśc poodśnieżać reszte wjazdu i ścieżki.
Malinka twój Antek co coraz wiekszy akrobata,a ja czekam na telefon od twojej mamy kiedy mi dzieci twoje podrzuci:tak:
Anaconda to teraz macie zonka co z tym kaszlem ,a kaszle nadal w nocy?

Mamita ja kiedys też tak planowałam obiady ,bo dzieki temu wiadomo dokładnie co trzeba kupić ,oszczędnie:tak:chyba znowu musze zacząć:tak:

reklama
Iwcik masakra z tą zimą:wściekła/y::wściekła/y: ja mam dość i ten wiatr okropny:no::no:ale jak sobie pomyślę co to będzie jak wszystko zacznie topnieć :szok:na mojej ulicy przed każdym podwórkim są zaspy takie góry od odgarniętego śniegu z chodników na wysokość 2-3 metrów:szok::szok::szok::szok:
Mamitka kochana wiesz jak to jest papier choćby miał 5 warstw to i tak zawsze składa sie go conajmniej na pół:-D:-D:-D:-D
Anabubka nawet ty zawitałaś o nie swojej porze:-D:-D:-D
moje dziecię śpi od 10 minut idę sobie kawulca zrobić bo zasypiam:baffled:a zdążyłam pozmywać pranie poskładać jeszcze prasowanie mnie tu błaga o wukonanie no chyba się ulituję:sorry2:

Ściagam ostatnie 3 odcinki pólnoc-południe,codziennie wieczorem z mężem ogladamy odcinek lub2 normalnie nawet mój m sie wciagnął, po latach zupełnie inaczej ten serial widzę,ale i tak mi sie podoba:tak:mój nieodzałowany Patrick Swayze:rolleyes:
Malinka ja też musze jakieś pranie zrobić,nic mi nie mów o zaspach ja mam nadzieje ,ze odwilż będzie długa i delikatna =-3 w dzień i w nocy lekki mrozik ,bo inaczej sobie nie wyobrazam:szok:
My kupujemy papier w biedronce kosztuje 6 chyba złotych za 8 rolek ,a nie jest taki cienki strasznie,całkiem wydajny,bo jest kilka rodzai ten tańszy jest do du...dosłownie:)

Madziula to moje dzieci się do twoich wybierają?nic nie wiem:sorry2:ale ja tu oni tam co będą matce mówić:-D:-Dwiem tylko że Julina na syropach bo sie smarczy i kicha:baffled::baffled::baffled:
zaraz wracam muszę odgarnąć śnieg przed domem póki Antocha śpi bo wszyscy sobie to zlali a mi się po schodach nosi po schodach które tylko ja jedyna myję a pomysleć że codziennie nimi 10 osób chodzi:baffled:

UWAGA UWAGA!!!!
dziewczyny!!pisze do was w imieniu innego zaprzyjaznionego forum!!!na forach o temetyce ciażowej i poronieniu grasuje trol.jest juz takze na baby-boom jej nick to kasada27 ale na innych forach ukrywala sie pod wieloma innym nickami!!!!ta schizofrenka wymysla rozne historie-na kazdym forum ma inna- raz pisze ze stracila 4 ciąże raz ze 5 raz pisze ze ma jedno dziecko,ze juz nie moze miec dzieci i t p na zaprzyjaznionym forum naciagnela nawet dziewczyne i nie oddala jej pieniedzy!!!!!!neka i obraza wyzwiskami! nie dajcie sie jej!!i uwazajcie!!!

Przeczytalam tego posta na innym watku i dziewczyny prosily o dalszy przekaz tego posta na inne watki tak wiec tez tak zrobilam:tak::tak:

co za ludzie
nudzi im sie?milaysmy turaz jenda taka rabnieta:tak::tak::tak:

:
Anabubka serio nie szczepiłaś już na gruźlice:confused::confused: to teraz się zastanawiam....może odpuścić...no nie wiem:no::no::no:
U nas wygwizdówa okropna z domu chyba nie wyjdę:baffled::baffled::baffled: brrr

nie szczepilam bo tylko noworodki szczepia,chociaz uwazam ze na gruzlice powinni szczepic:tak::tak::tak::tak::tak:
jakby byl wybor to bym mala na to kaurat zaszczepila

Witam :tak:
4 strony po 40 postów :szok: Kiedy ja to nadrobie :szok::sorry2:

Dzisiaj idę z Helenką do logopedy :tak: Ciekawa jestem bardzo jak to wszystko wyjdzie :tak: A potem do fryzjera :tak: Może w końcu będę wyglądać jak człowiek :-D

Marata, wycztałam, ze masz jakieś problemy :-( Mam nadzieję, że wszystko się jakoś pozytywnie zakończy :-D

Partyska, będę w okolicy jeszcze w czerwcu to się wproszę :-p

Anabubka, biorę laktator będę ściągać, żeby utrzymać laktacje :tak:
czekamy na fotki:tak:
MH a kto z dziecmi zostaje?Twoja mama?
a gdzie was w koncu na weselu usazdaja?

W
Anabubka i Malina to ja juz sie doczekać nie mogę ,a Krzyśka zamkniemy w komórce;-)a tak na serio to on pewnie sie też doczekać nie może:-D

jak sie z moim spikna i z Maliny to my bedziemy mialy niewesolo:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie też troszkę popadało, ale nie ma tragedii :-p

Helenka się rozebrała i gania na golasa :-D:-D:-D:baffled:

A fryzjerka mam nadzieję, że sobie poradzi z tym g co mam na głowie :dry:

u mnie sypie masakra!!!!!!!!
ale to od wschodu t o do was dojdzie:tak::tak::tak::tak:

Hej mamuski .Wyscie chyba oszalay 12 stron przez noc napisac ????
Kurcze no to czytania bede miala niezle hihihi.

ustaw sobie 40postow na strone.bedzie mniej przelaczania:tak::tak::tak::tak::tak:

Hejka ja tak narazie z takim pytankiem do was .
Ma któraś z was odkurzacz powermed

ja mama taki
Zelmer Syrius 1600.0 HQ 1900 W - opinie użytkowników na Skapiec.pl
poczytaj sobie opnie.dalam za niego 400zl na allegro.to jest model dla alergikow,uzyskal jakies tam rekomendacje,ma super wielki specjalny worek,strascz mi na miesiac a czesto odkurzam.ma filtr hepa13.jest cichy i dobrze ciagnie.ja mam ten z elektroszczotka i polecam:tak::tak::tak::tak:
a z wodnymi-fakt niby fajnie ale to zmienianie wody...nawet jak potrzebujesz tylko chwiel odkurzac/.jak wody dlugo nie bedzie zmieniac ni dobrze nie wyczyscisz odkurzacza to plesnie sie zalegna:tak::tak::tak::tak::tak:
a ten moj zelmer produkowany w Polsce,ma az 4 lata gwarancji i latwo o serwis:tak::tak::tak::tak::tak:worki tez bez problemu dosytaniesz,ja na allegro kupuje

j

widxziałam na NK Klauduśke w nowej fryzurce wygląda super:tak:
ale powiem wam laski że nie znam drugiej takiej osoby jak Madziuli Klauduśka która by miała tak gęste włosy:szok::tak:

moja Paulina tez ma baaaaardzo geste i grube wlosy.tyle ze ma proste to az tak nie iwdac ale warkoczem zabic moze:tak::tak::tak:
kiedys tez takie mialam

A skoro mnie nikt nie pyta jak wyglądam w nowym kolorku to nic nie powiem, hihi.

Anabubka dzień wczorajszy trudny, ale to chyba już oststnia póki co wizyta u sadystki, co?

no jak wygladasz?i co za kolorek?
poki co mam spokojz denstyta ale chyga do gina sie musze zapisac bo mi jednka ta gulka w bliznie po cc rosnie,i jak mi sie @ konczy to zaczyna bolec:-:)-:)-:)-:)-(

Wy wczoraj gadałyście o seksie, a ja działąłąm, a włąściwie to P, ale jak???!!! Nie iwem skąd ale nauczył się nowej sztuczki-szczyt po kilku sekundach!!!

moj tez tak czasami potrafi:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
chyba chcica mnie powoli dogania

Kuba się szaleju najadł dzisiaj, bałagani jak się tylko da :-D przynajmniej mam spokój potem tylko do wora i sprzątnięte :-D

Kube do wora????????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja już z przychodni wróciłam, okazało się że Maja pasożytów nie ma no i co z tym kaszlem nie wiadomo, dostała teraz skierowanie do laryngologa i na morfologię, oj będzie płacz:-:)-(
Dorota fajnie że na takie spotkanie idziesz, dużo się zapewne dowiesz i pokażą ci jak postępować z mężem, trzymam kciuki:tak::tak::tak:
dobrze ze nie ma robali,ale czasami w badaniu nic nie wychodzi a robale sa.trzea dalej szukac

A u was jak pogody , czy tylko u mnie tak piździ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dajcie pomysła na szybki obiadek:confused::confused::confused::confused:

bidulko takie przezycia z samego rana,wspolczuje
lacze sie z Toba w bolu bo u mnie tez tak sypie

Anabubka nawet ty zawitałaś o nie swojej porze:-D:-D:-D
moje dziecię śpi od 10 minut idę sobie kawulca zrobić bo zasypiam:baffled:a zdążyłam pozmywać pranie poskładać jeszcze prasowanie mnie tu błaga o wukonanie no chyba się ulituję:sorry2:

no nawet ja jestem:-D:-D:-D:-Dwidac ze sypie i nie ma mnie na dworzu:tak::tak::tak::tak:
mialam pisac ale weny nie mam.pozniej popisze,poznej:-p:-p:-p:-p:-p:-p
kawe to za godzine gdzies
ide zaraz udka wlacze,do tego ryz i marchewka gotowana z groszkiem:tak::tak::tak::tak::tak:

Malinka ja też musze jakieś pranie zrobić,nic mi nie mów o zaspach ja mam nadzieje ,ze odwilż będzie długa i delikatna =-3 w dzień i w nocy lekki mrozik ,bo inaczej sobie nie wyobrazam:szok:
My kupujemy papier w biedronce kosztuje 6 chyba złotych za 8 rolek ,a nie jest taki cienki strasznie,całkiem wydajny,bo jest kilka rodzai ten tańszy jest do du...dosłownie:)

wezcie nic nie mowcie.u mnie na drodze zawsze jak poapada to jest maskara bo prawei sama glina ajak tyle sniegu zacznie topniec to nie wiem
na wisone maja ruszac u nas z kanalizacja i az sie boje co to bedzie.jak mi ulice skopia to bede musiala sobie lodek kupic:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

zaraz wracam muszę odgarnąć śnieg przed domem póki Antocha śpi bo wszyscy sobie to zlali a mi się po schodach nosi po schodach które tylko ja jedyna myję a pomysleć że codziennie nimi 10 osób chodzi:baffled:

jak wynajmowlasimy mieszkanie to mieszkalam w kamienicy gdzie bylo 5 mieszkan i gdzies ok15osob.jak jedna starsza babka mieszkala to obie sparztalysmy,a pozniej przez pare lat tylko ja i nikt inny,a nieraz juz taki syf byl ze szok.
a bachory innych lataly ,ajedna to tylko spod wycraczki u siebie zmioatala i tyle.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

podłogi umyte, obiadek zjedzony, Maks uspay więc moge na chwile zasiąśc...
boje sie tego szlifowania:baffled::baffled::baffled::baffled::-(
2 albo godz bede z otwarta paszcza:-D

Dajcie pomysła na szybki obiadek:confused::confused::confused::confused:
spaghettiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-p ja mam dziśiaj:tak::tak:
Hej ,hej wróciłam z wojaży z herbatki u mamy i sklepu ,dzici sie ciagały na sankach ,a ja w myślach ich poganiałam,bo zimno:-Dniby 0 a w parze z wiatrem wydaje sie duzo zimniej .U nas jest z pól metra śniegu:szok:widoki piękne ,ale warunki do jazdy dziadowskie.
Dzis na obiad mam mielone ,właśnie mi sie gryza z pryprawiami juz wyrobione,do tego buraczki i ziemniaczki ,średnio szybko,ale pysznie:tak:
mniam, pyszny obiadek- znów smaka robila nastepna:-) kurde co ja mam ochote tak cały cas coś jeśc:baffled:

Chyba jeszcze rosioł ugotuje bo moja Zuza bardziej zupna;-)
Umyłam sobie podłogę w kuchni i zasiadłam do kompa,no tyle roboty:szok:
ale nic kawke wypiję i muszę domyć reszte podłóg i iśc poodśnieżać reszte wjazdu i ścieżki.
Malinka twój Antek co coraz wiekszy akrobata,a ja czekam na telefon od twojej mamy kiedy mi dzieci twoje podrzuci:tak:
Anaconda to teraz macie zonka co z tym kaszlem ,a kaszle nadal w nocy?

Mamita ja kiedys też tak planowałam obiady ,bo dzieki temu wiadomo dokładnie co trzeba kupić ,oszczędnie:tak:chyba znowu musze zacząć:tak:

hehe, no właśnie ja tak zaplanowałam bo wszystko mam i musimy oszczędzać bo zostało 50zł a nie wiem kiedy i ile A. dostanie wypłaty bo znowu na przymusowym wolnym jest przez pogodę:wściekła/y:

Malinka suwaczki nowe, widzę się się dietujesz??

reklama
podłogi umyte, obiadek zjedzony, Maks uspay więc moge na chwile zasiąśc...
boje sie tego szlifowania:baffled::baffled::baffled::baffled::-(
2 albo godz bede z otwarta paszcza:-D

spaghettiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-p ja mam dziśiaj:tak::tak:
mniam, pyszny obiadek- znów smaka robila nastepna:-) kurde co ja mam ochote tak cały cas coś jeśc:baffled:

pralka sie odkaminiela,wlaczylam udka,ogarnelam siebie troche,wlasnie mala poszla p budzic bo o 16 jedzie.tyle pozytku z chlopa w tym tyg :baffled::baffled::baffled::baffled:

ja jak mam gebe otwarta 15minut to juz praiwe placze z bolu.pewnie dlatego ze jeden staw mam neprawidlowy i nie moge szeroko geby owteirac
ja sie narazie odmeldowuje
do pozniej

Do góry