reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiki nie posiadam nawet o takim nie słyszałam ja mam zelmera i jestem z niego zadowolona:tak::tak::tak:
hej Anakondzia nie ma to jak dziecię w przedszkolu:-D:-D
Meduska a ty na te oszlifowane zęby to od razu będziesz miała nakładki czy nie:dry:bo jak nie to chyba to boli co????????????
co robicie dzis gwiazdy na obiad bo mi jakos weny brak może sie od was natchnę:cool2:

reklama
no co wy laski znów ma padać:szok::szok::szok:
Wiki a kiedy ty się nam fotkami pochwalisz:sorry2:
Mamitka a czemu dałaś sie zrobić w banbuko w aptece???
Dowiklus wczoraj w pracy gadałam z kasjerką i ona miała to samo z synkiem wył jej wiczorem nie chciał spac w końcu się wkurzyła i poszła do lekarza i się okazało że mały ma zapalenie ucha środkowego moze nie czekaj tylko idź z nimi do lekarza:baffled:
Antonio wyspany wesolutki jak szczygiełek Pietruszka zaraz wraca z pracy obiadek dochodzi tzn fryteczi bo mięsko mam z wczoraj:tak:
a info dl lasek z dziećmi teraz w lidlu jest tydzień malucha i tak pampersy oryginalne są po 34.90 do tego gratis chusteczki rajtuzki od 56-104 w cenie 4.99 bodziaki po 5 zł pościel fajna po 38 zł chyba tyle pamiętam fajne wieszaki drewniane po 7.99 i masa różności dla maluchów:tak:
ale napisałam dla lasek z dziećmi jakbyśmy tu były bezdzietne:-)))))
Pochwale sie fotkami juz niedługo

1788.gif
HURRAAAAA!!!!
1788.gif

2007.gif
2007.gif
2007.gif
2007.gif

MEŻOL POJECHAŁ DO PRACY!!!

1745.gif

Rebiata oddelegowana do babci
... ta noc jest tylko moja.:sorry2::-D:-D:-D

265.gif
:-D:-D:-D
Wiki nie posiadam nawet o takim nie słyszałam ja mam zelmera i jestem z niego zadowolona:tak::tak::tak:
Meduska a ty na te oszlifowane zęby to od razu będziesz miała nakładki czy nie:dry:bo jak nie to chyba to boli co????????????
co robicie dzis gwiazdy na obiad bo mi jakos weny brak może sie od was natchnę:cool2:
No u nas wczoraj był przectawiciel i pokazywał nam co taki odkurzacz potrafi ale on kosztuje jak bysmy go wczoraj kupili to 4 tys.a jak dzisiaj to juz 8 tys:szok::szok::szok:ale facet miał gatke nawredniejsze z jego strony było to ze posłużył sie dziecmi no bo gadał jak to roztocze roznoszą alergie i tak na ten temat o alergi o kurzu itd
taki ten odkurzacz jest
POWERMED, NOWY,ROBOCOP, HYDROMATE, NA PREZENT (904525318) - Aukcje internetowe Allegro
to wszystko kosztuje tyle kasy

No ledwo żem przebrnęła, aleście produkowały wieczorkiem

Posprzatalismy jeszcze u dzieciakow w pokojach i popakowalismy zabawki ktore Dominik zaniesie jutro do szkoly.Za tydzien beda one wystawione na kiermaszu a pieniadze z ich sprzedazy zostana przekazane na dzieci z Haiti
Super inicjatywa.

Co do apteki to u nas otworzyli nową i poszłam z receptą na anty. Mówi kobitka że 25zł ale jak załóżę karte u nich to 20% zniżki będzie na wszystkie leki nie refundowane. Więc wyszłoby po 20zł a miałam 3 op na recepcie. Myślę jak tak to wezmę te 3. W innych aptekach tabletki kosztują 24-29zł.Załóżyła mi kartę w minutę. Przyszło do płacenia wyszło 79zł. Pytam czemu jak miało być po 20złx3=60. A ona że założenie karty 10zł. No dobra myślę przyda się. A cena tabletek wyszła 23zł bo to cena zakupu i większej zniżki nie może dać. Nosz ku... się wkurzyłam nie-wąsko i chciałam zwrócić ale ona że mam rezygnację z karty pisać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Takie farbki i swojej bym kupiła, jak ciepło w końcu się zrobi to zabawa w wodzie superowa, co do zakupów, n ja bym po prostu odwróciła się na pięcie i wyszła bez zapłąty. No wkurzyć się można. O takich rzeczach powinni informować przed a nie po fakcie, jak np opłata za kartę.

Anka świetnie wyglądzasz, loczki anielskie, hhi

A skoro mnie nikt nie pyta jak wyglądam w nowym kolorku to nic nie powiem, hihi.

Anka/marta dzięi za wiadomość. Ręce mi opadły, szlak by gnojki trafił.

Anabubka dzień wczorajszy trudny, ale to chyba już oststnia póki co wizyta u sadystki, co?

Lunka mi tu gdzieś migneła hej kochana Piciu w domku czy w pracy????
Na rano do pracy chodzi. Dzis chyba do 18 zostanie, ale to się przed 14 okaże.
A ja Ci mignęłam , prośby mojej nie zauważyłąś. Skoro już kochana taka dokładna jesteś i tak jaśniutko wszystko widzisz, to poiwedz mi, czy dasz rade dojrzec moja konkretną przyszłośc-dorwe ja jakąs robotę, czy kuron mnie czeka???

Kerna czekam na wieści po usg, jak dostaniesz filmik to my tez poprosimy!!!

Cholercia to mojego nawet jak głowa boli, umiera... to tylko jedno w głowie. :-D I twierdzi: na ból głowy najlepszy stosunek płciowy.:baffled:
hehe, ja to wykorzystam jak mnie będzie łepetyna napindalać:-D:-D:-D

pelna instrukcje obslugi spiacego rycerza mozna znalezc przy rycerzu:-D:-D nie wiem tylko czy gwarancje daja ze da sie go obudzic:-Di gdzie kierowac usterki:confused::-D
hihihi, ja mam gwarancję, że się obudzi, chocby byl nie iwem jak ululany...

Dobra babencje,ja wybywam sił nabrać na jutro;-):tak:.
115908356247657e5fb0402.jpg

pod
pierwsze_patchworkowe_poduchy2_blox.jpg
Marta, nosz kurde, dobrze ze wieczorem tego nie wdzialam, ale by mi sie poduchy ruszały-na bank.

ja jutro jak nie będzie sypało zbytnio to jeszcze może chłopakków z warsztatu samochodowego co jest blisko mnie zapytam moze nawet sobie make up strzelę i guzik w kutrce jeden odepnę to może cos zaradzą
dobrze kombinujesz!!!

:-D:-D:-D zrobisz strit i padną do twych stóp.:tak: A gdzie Pietrucha?
No lepiej, żeby go w tym momencie nie było w pobliżu, hihi

No chory leży poty się leją..................dlatego ja tak tym rękodziełem handluje tu na bb:-):-):-)śpi już nawet:dry:od jakiejś dobrej godziny:-).............i nawet szczelnie przykryty tylko nie wiem czy dlatego że mu zimno:dry::dry::dry::dry:czy może boi się że się skuszę i jakieś rodeoo bym chciała:dry::dry::dry:ale mówiłam śij spokojnie do jutra masz spokój:sorry2:to coś nie dowierza:sorry2:a może jednak mu zimno:sorry2::sorry2:taaaa chyba mu zimno:tak:
:-D:-D:-D:-D:-D

UWAGA UWAGA!!!!
dziewczyny!!pisze do was w imieniu innego zaprzyjaznionego forum!!!na forach o temetyce ciażowej i poronieniu grasuje trol.jest juz takze na baby-boom jej nick to kasada27 ale na innych forach ukrywala sie pod wieloma innym nickami!!!!ta schizofrenka wymysla rozne historie-na kazdym forum ma inna- raz pisze ze stracila 4 ciąże raz ze 5 raz pisze ze ma jedno dziecko,ze juz nie moze miec dzieci i t p na zaprzyjaznionym forum naciagnela nawet dziewczyne i nie oddala jej pieniedzy!!!!!!neka i obraza wyzwiskami! nie dajcie sie jej!!i uwazajcie!!!
dzięki za info

.... a na 15 na szlifowanie zębów:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled:
No to powodzenia:baffled:

UWAGA UWAGA!!!!
dziewczyny!!pisze do was w imieniu innego zaprzyjaznionego forum!!!na forach o temetyce ciażowej i poronieniu grasuje trol.jest juz takze na baby-boom jej nick to kasada27 ale na innych forach ukrywala sie pod wieloma innym nickami!!!!ta schizofrenka wymysla rozne historie-na kazdym forum ma inna- raz pisze ze stracila 4 ciąże raz ze 5 raz pisze ze ma jedno dziecko,ze juz nie moze miec dzieci i t p na zaprzyjaznionym forum naciagnela nawet dziewczyne i nie oddala jej pieniedzy!!!!!!neka i obraza wyzwiskami! nie dajcie sie jej!!i uwazajcie!!!

Przeczytalam tego posta na innym watku i dziewczyny prosily o dalszy przekaz tego posta na inne watki tak wiec tez tak zrobilam:tak::tak:
Dzieki za informacje:tak:
Witam porannie
U nas strasznie wieje ale na szczęście jeszcze śnieg nie sypie:tak::tak:
Maja w przedszkolu a ja wreszcie odetchnę:-p:-p:-p
Idę troszkę was poczytać:tak::tak::tak:

witaj

Witam! Wstawiłam kiełbaskę na sniadanie i myślę wejdę na bb bedę miała mniej do nadrabiania a tu prawie 4 stronki po nocce:szok::szok::szok:

witam na nocnej zmianie:-)
dzionek szybko minal.wstalam przed 9,pozniej trzeba bylo szybko ograniac towarzystwo,w piecu napalic i po 11 z placzem Weroniki i krzykami wylazlam z domu.costa moja mala bestia jakos ostatnio rozryczana,wszytsko chce laczem.ale ja sie nie daje:cool2:
do Pauliny trzeba sie drzec zeby ocs dotralo.noramalnie malo ich nie rozszarpalam.
no i ruszysymy po tych zasniezonych drogach.jak juz dolecialam dobratowej to pot mi po dupie plynal:wściekła/y:
szybko zostawilam dziewczny i do sadystki.musialam poczekac bo 2 pacjentow bylo przedze mna ale pol godz i wyszlam spowrotem:tak:
pozniej posoiedzlsymy trcohe u bratwoej,ja o suchympysku bo nie moglamani jesc ani pic,przezylam

pozniej w drodze do domu zakupy male,ale ciezkie.ledwo ten wozke pchalam.ale dolazlam znow spocona jak mysz.ehhhh

jak juz sie ogarnleam w domu,to wzielam sie za porzadki w Pauliny ibraniach.musialam jej wiekszosc rajstop pocerowac,bo cale poza tym za w kazdych na placach dziura.jak ona to robi ze nawet w grubyc rajstopach ma dziury?:szok::szok:

2pralki oranelam,posprzatalam,dziewczyny wykapalam i pozlozylam spac.
i w koncu siedze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jeszcze moj tata wpadl do mnie z faworkami bo mama nowy przepis sprawdzala:tak::tak::tak::tak:
takie ze zamiastsmeitany(bo mala nie moze),dala piwo.i powiem ze baaaaardzo chru[iace wyszly:tak::tak::tak::tak::tak:

]to ide poczytac
Ale miałaś dzionek zabiegany:baffled::baffled:A chrusta bym zjadła:-p:-p

co się nie da jak się da:cool2::cool2:
A to Anabubka dzis zbierze furę głasków i przytulańców od Was
:tak::-)
a ja jutro idę w końcu na usg.....wieczorkiem dopiero o 18. No i stresik oczywiście jest. A podobno u niej można filmiki nagrywać to mam nadzieję, że pamiatka będzie:tak:
Nie stresuj się będzie dobrze:tak::tak:

Justyś jak ja lubie jak mnie chłop do łóżka ciągnie:-D:-Dale wiesz nie tam na drzemkę tylko no co by chciał niecnie wykorzystać:-p:-pa tu chory bidulek mówi że mnie zarazić nie chce to mu mówię w końcu że my w kondonie to jak plemniki nie przenikają to może bakterie też nie:sorry2::sorry2:no nawet by mnie zbytnio całowac nie musiał:sorry2::sorry2::sorry2:ale mówi że chory:baffled::baffled:to jak nigdy mu fest dawke wczoraj i dziś dałam co by jutro był zdrów nosz ile można samej ten akumulator ładować:baffled::baffled::-D:-D
Erotomanka:-D:-D:-D
Cholercia to mojego nawet jak głowa boli, umiera... to tylko jedno w głowie. :-D I twierdzi: na ból głowy najlepszy stosunek płciowy.:baffled: A niech tam się stosunkuje ale o odpowiednich porach. :-D
.:-D:-D:-D
Mój to samo:cool2:

kochana to lekarz medycyny sądowej kobitka wyjaśnia prawy śmierci których nikt inny nie potrafi wyjaśnić po sekcji(pokazują jak to robi:tak:) odtwarza przyczyny smierci czasami wręcz absurdalne jak np facet który wypadł z pociągu na pierwszy rzut okiem no samobójca może go ktoś wypchnął ...a tu się okazuje że facet miał zawał mięśnia sercowego i skok ciśnienia dostał zmroczenia i utraty świadomości i nie wiedział gdzie jest i otworzył drzwi pociągu i wypadł ale wcześniej miał tak rozległy zawał że gdyby był nawet pod opieką lekarzy nie uratowali by go:szok:no lubię takie dokumenty:tak:
Fajny program pewnie. A to codziennie leci?
UWAGA UWAGA!!!!

Przeczytalam tego posta na innym watku i dziewczyny prosily o dalszy przekaz tego posta na inne watki tak wiec tez tak zrobilam:tak::tak:
Dzięki za info;-)

Witam :tak:
4 strony po 40 postów :szok: Kiedy ja to nadrobie :szok::sorry2:

Dzisiaj idę z Helenką do logopedy :tak: Ciekawa jestem bardzo jak to wszystko wyjdzie :tak: A potem do fryzjera :tak: Może w końcu będę wyglądać jak człowiek :-D

Marata, wycztałam, ze masz jakieś problemy :-( Mam nadzieję, że wszystko się jakoś pozytywnie zakończy :-D

Partyska, będę w okolicy jeszcze w czerwcu to się wproszę :-p

Anabubka, biorę laktator będę ściągać, żeby utrzymać laktacje :tak:
A z bute;lki tez wypije???

Ja mam od wczoraj gołąbki po cygańsku, jutro kwas, w piątek barszcz+jaj sadzone, w sobotę kluchy na "pyrach":-):-)

Dobra ide śniadanie skończyć

Pochwale sie fotkami juz niedługo

:-D:-D:-D

No u nas wczoraj był przectawiciel i pokazywał nam co taki odkurzacz potrafi ale on kosztuje jak bysmy go wczoraj kupili to 4 tys.a jak dzisiaj to juz 8 tys:szok::szok::szok:ale facet miał gatke nawredniejsze z jego strony było to ze posłużył sie dziecmi no bo gadał jak to roztocze roznoszą alergie i tak na ten temat o alergi o kurzu itd
taki ten odkurzacz jest
POWERMED, NOWY,ROBOCOP, HYDROMATE, NA PREZENT (904525318) - Aukcje internetowe Allegro
wiesz co Wiki ja w takie cuda i domokrążców nie wierzę i juz Madziula ci coś może na ten temat napisać jej mamam kiedys kupiła z tego co pamietam za grubą kasę na raty chyba nawet taki cudo odkurzacz a potem go się chyba pozbyli boskładanie czyszczenie no odkurzacz się odechciewało ale Madziula ci więcej na ten temat napisze:tak:
a są też np wodniki zelmera odkurzacze wodne które te mają właściwości co by roztocza likwidować:tak:i gwarantuje że za 600 zł takowy nabedziecie:tak:
Lunka kochana przecież ci pisałam wyraźnie pójdziesz do pracy to jaki kuroń ci tu po głowie chodzi jaki kuroń:dry::dry:kochana zaczniesz pracować i to nie za darmo w domu tylko tak za pieniądze:tak::tak::tak::tak:

Oj wy zboczone hihihihi :-) .
ANKA LUB KERNUS i ja poprosze priva na temat Marty Bo nie mam pojecia o co chodzi a sie martwie
JUSTA to musisz sie teraz przestawic ze M chodzi co 2 dni do pracy :-) .

Ja nie wiem bo ja jak jest G to sie ciesze .Nic nie mam dnia poprzestawianego a jeszcze wiecej dla siebie moge zrobic :-).

Oliwka juz je rogalika :-).

Malinuś, ja opróżniam zamrażalnik, bo przed tą zawiją śnieżną nie zrobiąłm zapasów, więc podsmaże udka a później w brytfance do piekarnika, zobaczym co z tego wjdzie.
A wlasnie P dzwonił, że dziś robi jednak do 18, jutro na 14 do 22 i z popołudniówki na 6 rano w piątek, no zajefajnie.

taki ten odkurzacz jest
Naciągacz. MOże i wart 4tysiaki , ale nie 8! Kupiliście?

No to moge sie w końcu przywitać-cześć, hihi

Mała wstała m grubo przed 8 a nocka taka średna raczej, będę musiała ją położyć koło południa, moze jakiś spacer jednak na zmęczenia i padnie jak wrócimy...

Wy wczoraj gadałyście o seksie, a ja działąłąm, a włąściwie to P, ale jak???!!! Nie iwem skąd ale nauczył się nowej sztuczki-szczyt po kilku sekundach!!!

Nie mówiłąm Wam, ta nieszczesna chrzestna w koncu wpadła, dosłownie na 15 minut, przynisłą małej domek, niby namiot, ale ma mała radoche, w koncu nie musze budować zamków z poduszek. Wczoraj naznosiłą sobie do niego bajek, zabawek, poduszkę i zasnęła, hihihi.
Porobiłam sobie fotki ale aparatem brata, a kurcze kabla nie mam póki co do niego, bo nie mógł znaleźć, więc na razie nie pokaże Wam jak się wczoraj wypindrzyłam dla mężusia, ale jak wszedł, to nawet nie zauważył że kolor włosów zmieniłam, bo miał na co inego do patzrenia, hihi

A dziś jak zasiadłam do kompa tak jeszcze nie podeszłam, tyle nadrabiania, szok, ale zaraz zacznę pychotkę herbatkę -malinową z czymś tam, hihi to jeszcze tylek pogniotę troszkę...

reklama
Mamitka to sie nazywa mieć zaplanowane obiady:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-Dnie no jesteś niezła:-D:-D:-D:-D
ja chyba sobie pierogi ruskie wyciągnę z zamrażary i tak muszę ją rozmrażać i musimy wyjeść wsio z niej:dry::dry::dry:to ja pokożystam z gotowców pietruszka jako ten lepiej gotujący w sobotę jak będe w pracy coś ugotuje:-p

Do góry