kooochana, biorąc pod uwage fakt , że pierwszy raz przeszedł na zmianyhihihi, no nie wiem, tak sie cieszyc z braku meza, no nie...

Marta może napiszesz na PW o co chodzi?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kooochana, biorąc pod uwage fakt , że pierwszy raz przeszedł na zmianyhihihi, no nie wiem, tak sie cieszyc z braku meza, no nie...
Joasiu bo martwi się o was jest odpowiedzialnym facetem i nie myśli jakos to będzie (co mnie czasami do furi doprowadza u Pietruszki) tylko myśli realnie![]()
nno wlasnie nie wiedzialam,... ale i tak juz jest źlebo znalazłam u niego fajki w kieszeni i juz ma prze......
cześć, ja tak trochę dzisiaj z doskoku bo mnie choroba zmogłatrochę podczytję, trochę ogarniam chałupkę i obiad gotuje a przez ten link do aukcji ze sniegiem kotlety mi się spaliły
tak się zapatrzyłam na tą okazję nieziemską
![]()
Witam! Byłam w aptece i chyba dałam się w bambuko nabićZuzia zasnęła ja obiad robię. Kupiłam papmersy i była promocja kup 2 paczki dostaniesz zabawkę. A Siorka też chciała pampersy więc Zuzia dostała zabawke fisher-price
A. był dzisiaj krew oddać więc mam zapas czekolad;-)
![]()
Noc mialam fatalna a raczej wczorajszy wieczorDziewczynki usnely dopiero przed polnoca a do tego czasu stale heczaly,marudzily,ryczaly i wolaly mnei zebym przyszla juz spac
Dzisiaj juz sa troszke lepsze ale jezeli do konca tygodnia nie bede w 100% "normalne"to w pon postaram sie podjechac do pediatry
ale napisałam dla lasek z dziećmi jakbyśmy tu były bezdzietne:-)))))
witam
Dzis szalony dzien
Wstalam o 8:15 bo zakrecilam sobie wloski wiec troche czas potrzebaowalam na sciaganie dziadostwa z glowy
Laura wstala o 8:30 szybko zrobilam jej sniadanko a ja wskoczylam do lazienki sie troche pomalowac:-)
Potem biegusiem ubieranie, a wlosy dalej nie ulozone.Tu trzeba wychodzic a ja z szopa na glowie no to szybko spineczka i gumka
Sniadanko u Agnieszki super sie udalo.Bylo nas 9 kobietek i 1 facet w wieki 1 roku;-)
Zostawilismy Adze wielki balagan, biedaczka napewno sie nie bedzie nudzialOJ wielki balagan
Sorry Agus
Siedzielimy do prawie 14.Potem odwiozlam kolezanke z synem - zasnal w aucie.Dzieciaczki super sie bawily
Zalioczylam z Lali wizyte u dentysty
Laura super zabki a ja musze wyrwac zeba ale sie nie spiesze heheh w sumie mam termin na za tydzien.lali byla dentystka w rekawiczkach i z lusterkiem w rece pieknie ogladala mamie zabki i wkladala do buzi ssak
Swietna dentystka, mlodziutka dziewczyna widac ze dopiero po studiach![]()
Witam kobietki
Ja sie nie odzywam bo dziecko mam chore i czasu brak bylam wczoraj z Emily u lekarza i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli i zapelenie obu uszow
nie chce nic jesc a jak juz cos zje to zwymiotuje ale na szczescie pije
z antybiotykami tez jest bardzo ciezko zeby je wziela nie mam na nia sposobu na sile nie na spokojnie nie na przekuspstwo tez nie no nic tylko bym mogla glosno ryczec z nerwow ale sie powstrzymuje![]()
Hej Laski ,ale u nas sypieod 16 zaczęło ,a teraz śnieg wali na całego ,do tego wiatr ,azs ie boje co to będzie jutro
![]()
HURRAAAAA!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MEŻOL POJECHAŁ DO PRACY!!!
![]()
Rebiata oddelegowana do babci
... ta noc jest tylko moja.
![]()
U nas w lidlu byłam wczoraj bo chciałam rajstopki kupić. Teraz Zuzia porusza się na pupie i normalnie wszystkie rajstopki sitko na dupskuno co wy laski znów ma padać
Wiki a kiedy ty się nam fotkami pochwalisz
Mamitka a czemu dałaś sie zrobić w banbuko w aptece???
Dowiklus wczoraj w pracy gadałam z kasjerką i ona miała to samo z synkiem wył jej wiczorem nie chciał spac w końcu się wkurzyła i poszła do lekarza i się okazało że mały ma zapalenie ucha środkowego moze nie czekaj tylko idź z nimi do lekarza
Antonio wyspany wesolutki jak szczygiełek Pietruszka zaraz wraca z pracy obiadek dochodzi tzn fryteczi bo mięsko mam z wczoraj
a info dl lasek z dziećmi teraz w lidlu jest tydzień malucha i tak pampersy oryginalne są po 34.90 do tego gratis chusteczki rajtuzki od 56-104 w cenie 4.99 bodziaki po 5 zł pościel fajna po 38 zł chyba tyle pamiętam fajne wieszaki drewniane po 7.99 i masa różności dla maluchów
ale napisałam dla lasek z dziećmi jakbyśmy tu były bezdzietne:-)))))
witam
Dzis szalony dzien
Wstalam o 8:15 bo zakrecilam sobie wloski wiec troche czas potrzebaowalam na sciaganie dziadostwa z glowy
Laura wstala o 8:30 szybko zrobilam jej sniadanko a ja wskoczylam do lazienki sie troche pomalowac:-)
Potem biegusiem ubieranie, a wlosy dalej nie ulozone.Tu trzeba wychodzic a ja z szopa na glowie no to szybko spineczka i gumka
Sniadanko u Agnieszki super sie udalo.Bylo nas 9 kobietek i 1 facet w wieki 1 roku;-)
Zostawilismy Adze wielki balagan, biedaczka napewno sie nie bedzie nudzialOJ wielki balagan
Sorry Agus
Siedzielimy do prawie 14.Potem odwiozlam kolezanke z synem - zasnal w aucie.Dzieciaczki super sie bawily
Zalioczylam z Lali wizyte u dentysty
Laura super zabki a ja musze wyrwac zeba ale sie nie spiesze heheh w sumie mam termin na za tydzien.lali byla dentystka w rekawiczkach i z lusterkiem w rece pieknie ogladala mamie zabki i wkladala do buzi ssak
Swietna dentystka, mlodziutka dziewczyna widac ze dopiero po studiach
Fotki wkleje nak sciagne
no i trza nadrobic 2 strony:-)
Do tych pampków były jakieś klocki albo little peoples fisher price. Wzięłam to drugie bo klocków mamy full. Nie dosyć że pampki w promocji to jeszcze zabawka:-):-)nie ma sie co stresowac Ty sie nastawiaj na super zabawe:-)
fajnie ze moglas sie z ranka pobyczyc;
A do wypowiedzi ponizej ja skladam swoj podpis
mniammmm uwielbiam ruskie
uuuu no to dzis pospalas ladnie
fajnie ze z Maj dobrze i ze bedzie mogla wrocic do przedszkola, a Ty jeszcze troche sie bedziesz musiala z choroba pomeczyc
Wez mega dawke witamin i bedzie lepiej;-)
o Ty obzarciuchu
Tez bym nie dala nikomu
calkowicie sie z Toba zgadzam czasami trzeba facetem potrzasnac Ale oni chyba tego potrzebuja bo jak komp sie zawieszajaPotrzebny reset:-)
poto tu jestesmy;-)
a co to za zabawka
pochwal sie wkej jakies foty.Brzoskwinoiwy fajny cieply kolorek
uuuuuu no to Ci dziewczynki wczoraj zaszalalay z tym spaniem
Na lakocia sie zalapie jak do Pl pojade:-)
o kurcze czytalam wczesniej ze cos sie dziej, wspolczuje i dobrze zrobilas ze zglosilas sprwe na policje
nadrobilam uffffff
wspólczuje zapalenie uszu paskudna sprawa-zdrówka;-);-)Witam kobietki
Ja sie nie odzywam bo dziecko mam chore i czasu brak bylam wczoraj z Emily u lekarza i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli i zapelenie obu uszow
nie chce nic jesc a jak juz cos zje to zwymiotuje ale na szczescie pije
z antybiotykami tez jest bardzo ciezko zeby je wziela nie mam na nia sposobu na sile nie na spokojnie nie na przekuspstwo tez nie no nic tylko bym mogla glosno ryczec z nerwow ale sie powstrzymuje![]()
HURRAAAAA!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
widzisz jakiego masz fajnego mezaNo David mi na szczescie pomogl ogarnac bo tak to bym moze nadal sprzatalano to masz szczescie co do bolu glowy bo mnie strasznie glowa boli juz wzielam tablety
musze isc podlogo pomyc poki Emily i David spia ale jakos mi sie nie chce
![]()
Jutro to napewno zaspyHej Laski ,ale u nas sypieod 16 zaczęło ,a teraz śnieg wali na całego ,do tego wiatr ,azs ie boje co to będzie jutro
Medeuska ja bym odpuściła szkoda nerwów ,na fajki nie dawaj ,nie kupuj,nie dawaj też na inne rzeczy ,bo skoro woli palić,niech sobie wyczaruje jak mu nie szkoda,na siłe za niego nie rzucisz niestetya umiarkowana obraza nie zaszkodzi by wiedział ,ze zawinił ,bo jego słowo nic warte nie jest
![]()
HURRAAAAA!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Justa, szalejesz;-).
Do zamkniętego nie mam dojścia i pisać tam nie mogę.
Hej,niedawno z kursu wróciłam.Niestety nie ma głowy do czytania:-(.
Kurs bardzo fajny - darmowy i jeszcze w co drugi weekend do studium na technika BHP.Wypadło mi to wszystko w ciągu 2 godzin wczoraj,pojeździłam,załatwiłam i mam
.
To nie jest to szkolenie co mnie nie przyjęli tylko zupełnie coś innego - przekwalifikowanie zawodowe - Kadry i płace z obsługa komputera w stopniu rozszerzonym.- jakby wystarczająco z kompem nie była obeznana
.