reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Lunka świete słowa ,planowac zycie według tego co sie ma ,a nie co by sie chciało
M znowu ma poślizg w pracy z wypłatą ,rozniesie mnie,juz sie nie moge doczekac kiedy pójdę do pracy i będzie coś pewnego

M znowu ma poślizg w pracy z wypłatą ,rozniesie mnie,juz sie nie moge doczekac kiedy pójdę do pracy i będzie coś pewnego

medeuska
październikowa mama'09
nno wlasnie nie wiedzialam,... ale i tak juz jest źleMeduska jak mogłaś się nie podzielića co ten twój M taki dobry dla ciebie
Antonio taaaa jak dobre to je a poza tym odkąd zęby mu dały trochę odporu to nadrabia z apetytem bo jak ząbkował to miała gorszy apetytale mamy już wszystkie jedynki wszystkie dwujki wszystkie czwórki i 2 górne trójki
czekamy jeszcze na dolne trójki i wszystkie piątki
![]()

kurcze ochana t nieciekawie, a nie moe odmówic> ze ma male dziecko i zone?? moze sa tacy ktorzy nie mają rodzin, bo jednak w Afganistanie to kurcze... ja bym nie puscila swojego.....Witam. Nie nadrobię bo mi Kuba nie daje. Co chwilę mnie ciągnie za ręce żebym z nim do szafki wchodziłano cóż nie zmieszczę się
musiałam mu wszystkie M ciuchy wyrzucić z szafki żeby dziecko miało się gdzie bawić, jakby miał mało miejsca
M się dowiedział wczoraj że prawdopodobnie będzie jechać do Afganistanu w październiku
nie podoba mi się to ani trochę
no ale cóż jak będzie trzeba to pojedzie innego wyjścia nie ma
Obiadek mam zrobiony, pranie mi gnije w pralce i nie chce mi się iść do suszarni wieszać jeszcze z tym małym wiercipiętą
spać nie chce ale mam nadzieję że padnie zaraz bo chce też się zdrzemnąć, bo M mnie rano obudził i Kubę też, a żeby było śmiesznie to było po 5 rano
w czwartek znowu do Wrocławia trzeba jechać, tym razem wybieram się z Kubkiem też i mam nadzieję że mi wytrzyma drogę oby spał
trzymajcie się cieplutko, może potem uda mi się zajrzeć
![]()

justa- skrzypiacy snieg rewelka

Ostatnia edycja:
Agunia oj zdrówka dla ciebie

Beatko tylko nie afganistan nasz znajomy był 3 razy i sorry ale psychikę mu to trochę zryło
nie wiem oże to zależy od człowieka
Meduska weź ty wrzuć na luz z tym jego paleniem bo zakazany owoc najlepiej smakuje
kasy mu na to nie dawaj powiedz że ty mu leków kupowac nie bedziesz bo leczy się sam na własna ręke skoro woli fajkami to jego wybór i tyle
jak ma kasę na fajki to niech i na leki ma
szkoda twoich nerwów wiem po sobie ja w ukryciu lata paliłam wkońcu sama do tego dorosłam bez niczyich namówień i zakazów
a Pietruszka jak byłam w ciąży też mnie tak mamił aż znalazłam najpierw się wkurwiałam kłóciłam w końcu zrozumiałam że cłowiek ma taką psychikę że jak nie wolno to trzeba
teraz wiem bo mi się sam przyznał ze jak go ktoś poczęstuje to zapali ale nie kupuje wiem sprawdiałam a zresztą nie ma na to kasy
a teraz sam mówi że u niego na dziale nikt od 2 tygodni nie pali więc nie ma od kogo sie poczęstować
i luz nie reaguje po co mam sie wkurzać wie tylko ze ma nie kupić i nie kupuje bo jego kasa idzie na styk na alimenty mieszkanie polsat i internet zostaje mu 80 zł które ida na debet i luzik

Beatko tylko nie afganistan nasz znajomy był 3 razy i sorry ale psychikę mu to trochę zryło

Meduska weź ty wrzuć na luz z tym jego paleniem bo zakazany owoc najlepiej smakuje

Witam! Byłam w aptece i chyba dałam się w bambuko nabić
Zuzia zasnęła ja obiad robię. Kupiłam papmersy i była promocja kup 2 paczki dostaniesz zabawkę. A Siorka też chciała pampersy więc Zuzia dostała zabawke fisher-price
A. był dzisiaj krew oddać więc mam zapas czekolad;-)

Wczoraj już nie zajrzałam bo cos mnie przeziębienie bierze chyba. Kozaki mi przemokły. Wieczorem było mi zimno więc szybko do wyrka poszłam
Lecę cosik poczytać

Wczoraj już nie zajrzałam bo cos mnie przeziębienie bierze chyba. Kozaki mi przemokły. Wieczorem było mi zimno więc szybko do wyrka poszłam

Lecę cosik poczytać
wiktoria12
Mama i żona :)
No to gratki dla AniKochana...Weź no tu do mnie trochę tego twojego zapału-bo Anula mi właśnie taki bajzel zrobiła że szok....Większość misek z szafki w kuchni powyciągała i na stole leżą
Moja mała kuchareczka ;-)
Aha,zapomniałam wam napisać...
Ania nauczyła się nowych słówek...Do dzisiaj mówiła -dom,a dziś coś się jej przewidziało i mówi doma,no i do tego,auto,pasiam(przepraszam)-i najlepiej jak jej się w drogę wejdzie :-) to stoi taki szkrab mój,tupie nogami i PASIAM! hihi
A,i na każde drzewo,gałązkę,nawet jak "palme" na zdjęciu zobaczyła to wołała "oinka"(choinka oczywiście )
A,i jeszcze mówi "pan" i tam takie normalnie,mama,tata,lala,baba itp.
A,pochwalę się-ania rozpoznaje nas na zdjęciu-ostatnio często ogląda nasz album ze zdjęciami,i pokazuje paluszkiem-mama,tata,na siebie dzidzia,moja mama to baba![]()

Super chłopak.Moi juz okapani ale nie spia
Nikusia tez lezy spokojnie, a Sewi to chodzi sobie w pokoju i sie kladzie
a to co narobil Sewek
![]()

No to prosimy fotki fryzurki.a wlasnie ze sudocremwlosow nie szlo domyc sa biale a mylam (szorowalam) chyba z 5 razy... dobrze ze jutto obcinamy wlosy
a mala spi ladnie w nocy zasypia o 20 i budzi sie o 1:30 , 5:00 i potem o 8:00 albo 9:00ale dzis cos zastrajkowala.... okapalam ja nakarmilam i polozylam i lezala tak chyba z godzine czasu - nie spala a przed chwila mi zaczela marudzic i dopiero co zasnela
ciekawe jaka bedzie nocka...
a co do karmienia to juz super ... w szpitalu jedynie mialam problem bo porobily mi sie rany na sutkach ale jak wrocilam do domku to wszystko sie zagoilo i ciesze sie z tego powodu bo moge bezbolesnie karmic
do tego dzis mi tak cycki wyssala ze szok... normlanie wydaja sie puste...
ale zas w nocy jak ona bedze spala to penwie bede walczyla z nawalem jak ostatnio.... musialam do pieluchy bo nie mialam butelki a w lozku tak cieplo bylo i nie chcialo mi sie po nic eychodzic hihih
moze i sprawia takie wrazenie na doroslejszego ze wzgledu na dluzsze wloski - chcialam zapuszczac ale wydaje mi sie teraz w tych wloskach taki zaniedbany wiec jutro go obcinam
a krem to sudocrem![]()

Witamy równieżwitam:-)

Kochana zdrówka dla ciebie.Witam:-):-):-)
Melduję że żyję ale niestety jestem przeziębiona na maksa, cały weekend spędziłam w łóżku bo głowa mi pęka i ogólnie czuję się fatalnie. Nie poczytam was bo nie mam sił ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco![]()
Martynka tez chętnie by sie malowała ale ona podbiera kosmetyki babci bo ja nie mam tylko kretke cienie i tuszMoja Zuzia zaczęla podbierac mi kosmetykiczasmi juz sie nie odzywam ale staram sie jej tłumaczyc ze dziewczynka w jej wieku nie musi miec umalowanych paznokci czy oczu wczoraj sie przyznala ze myała sie moim żelem a czasmi czuje ze uzywa moich perfum no idluzej siedzi w lazience odemnie
![]()

Witaj u nasNie ma co gadać, zabawy w domu z jednym dzieckiem, to mega wyzwanie. Mi od jakiś 2 miesiący baaaaaaardzzzzoooo pomaga ciastolina.Oczywiście pod nadzorem, bo małe nie ma jeszcze 2 lat (lubi ją jeść niestety) Na początku robiłam sama - z mąki i wody. Teraz kupuję gotową, bo kolorowa jednak fajniejsza. Niezłe są jeszcze takie drewniane duże puzle, dostaliśmy w prezencie. Sprawdźcie w necie - firma GOULA. Są genialne. No i wszelkie czytanki wyklejanki - kupujemy w rossmannie, a naprawdę interesują długo.
Współczuje bóluhelo helo
pracowity dzien za mna.
oczywsicie spacer po sniegu zaliczony,usypalamdzieczynom driguemniejsze igloo i gorke do zjezdzania na tylku
pozniej spedzilam 3godz na randce z zelazkiem,i posprztalam
dziewczyny juz spia a p w pracy iwec mama bloga cisze
@ daje sie we znaki ale jade na prochach i jakos jest.jutro do sadystki do bratwoej na plotki
to ide poczytac
Medea swietnie wyglądasz.A maksiu cudnya teraz zdjecia :-):-)
![]()
Maxiu
![]()
i teraz misio Maxio
![]()

Szczegółów tu nie będzie:-(bo na otwartym będę się mniej udzielać,ktoś mi grozi znowu:-
wściekła/y:
.
Usunęłam konto na NK:-( i suwaczki.

I wiadomo o kogo chodzizajrze wieczorem jak rozdarciuch pójdzie na noc do pracy![]()

My też ten temat wałkujemy ciagleMALINKA on wie dobrze ze ja nie mysla o romansach (dziekuje za kmplement ) ja pisałam Wam w rowie o moich wczesniejszych problemach i jezeli chodzi o seks to mnie do obcych facetów nie ciagnie a temat wałkowany jest non stop![]()

Jeju Awganistan no współczujeWitam. Nie nadrobię bo mi Kuba nie daje. Co chwilę mnie ciągnie za ręce żebym z nim do szafki wchodziłano cóż nie zmieszczę się
musiałam mu wszystkie M ciuchy wyrzucić z szafki żeby dziecko miało się gdzie bawić, jakby miał mało miejsca
M się dowiedział wczoraj że prawdopodobnie będzie jechać do Afganistanu w październiku
nie podoba mi się to ani trochę
no ale cóż jak będzie trzeba to pojedzie innego wyjścia nie ma
Obiadek mam zrobiony, pranie mi gnije w pralce i nie chce mi się iść do suszarni wieszać jeszcze z tym małym wiercipiętą
spać nie chce ale mam nadzieję że padnie zaraz bo chce też się zdrzemnąć, bo M mnie rano obudził i Kubę też, a żeby było śmiesznie to było po 5 rano
w czwartek znowu do Wrocławia trzeba jechać, tym razem wybieram się z Kubkiem też i mam nadzieję że mi wytrzyma drogę oby spał
trzymajcie się cieplutko, może potem uda mi się zajrzeć
![]()
Widziałam no bombaWitam.
A ja z doskoku. Mąż przeszedł na zmiany i co drugi dzień pracuje.Nie idzie z nim wytrzymać, cały dzień poprzestawiany, brak w nim rytmu.
Nie wytrzymam, nie wytrzymam.... nerwowo.
Oglądałyście może polską komedię " KUP TERAZ" o allegro? Jeśli nie to polecam.Ubaw po pachy.
A tu kolezanka z wątku lutowego wypatrzyła ofertę zainspirowaną filmem. Ale się uśmiałam.Pytania do kupującego ( umieszczone pod ofertą)the best.
OKAZJA!! Skrzypiący śnieg sprzed garażu BCM! (897049350) - Aukcje internetowe Allegro
cześć, ja tak trochę dzisiaj z doskoku bo mnie choroba zmogłatrochę podczytję, trochę ogarniam chałupkę i obiad gotuje a przez ten link do aukcji ze sniegiem kotlety mi się spaliły
tak się zapatrzyłam na tą okazję nieziemską
![]()

wiktoria12
Mama i żona :)
Wtanm i ja my dzisiaj swiętujemy
jak zawsze zresztą

Wczoraj cały dzien mnie nie było malowalismy sobie pokój teraz super wygląda bo m nie móg wypatrzec jakie te sciany były brudne no gdzie sie popatrzyło to paluchy i wszystkie bazgroły było widac teraz mamy pomalowane na kolor brzoskwiniowy no i później sprzątanie okna se umyłam zasłony i firanki wyprałam wieczorkiem poprasowałam zawiesiłam i mam super posprzątane jeszcze nam jeden pokój został do malowania.

Wczoraj cały dzien mnie nie było malowalismy sobie pokój teraz super wygląda bo m nie móg wypatrzec jakie te sciany były brudne no gdzie sie popatrzyło to paluchy i wszystkie bazgroły było widac teraz mamy pomalowane na kolor brzoskwiniowy no i później sprzątanie okna se umyłam zasłony i firanki wyprałam wieczorkiem poprasowałam zawiesiłam i mam super posprzątane jeszcze nam jeden pokój został do malowania.
Bez zimówek lipa. Ja raz bez zimówek jechałam to masakrato bylo tak z minuty na minute decyzja bo my zimówek nie mamy i mówiłam jej ze przyjade jak beda drogi suche- a e dzisiaj chwilke popadało, to juz mielismy nie jechac, ale jak prestalo i wyszlo slonko to drogi znów suche i datego pojechalismy- i szczerze mówiąc apomniałam o tobie![]()

Śliczne fotki.a teraz zdjecia :-):-)
![]()
Maxiu
![]()
i teraz misio Maxio
![]()
Który bank okradli?no żebys wiedziała jest luzik
kochana to się sptaj mojego dziecka czemu chodzi tak późno spać,może ci odpowie
spała dziś tylko 1h15min,tak jakos się nauczyła i nie idzie ją przestawić,sa nieraz takie dn ze padnie wczesniej ale to rzadkość
a jesli chodzi o bankomat to nie byłam wypłącać bo musiałąm zostac godzine dłużej w pracy bo przyjechał towar wieczorem i wolałam sobie go od razu rozłozyć nic wstawac rano wcześnieja potem juz mi sie nie chcało iśc do bankomatu.
ale sprawa sie wyjasniła,bankomaty nie działały,nie czytały kart,wszystko było pozablokowywane bo w piątek był napad na mój bankdowiedziałam się przez przypadek,zwineli grubą kasę.tyle wwiem
jutro M ma wolne to pójdzie do banku i wypłaci pieniądze
cos ostanio koł mnie jest dużo napadów.teraz ten bank,koło Agencjo pocztowej ostatnio były rozboje,jacyś chłopacy podlatywali i wyrywali ludziom portfele z rąk jak zamierzali już płacić
a mojej u mojej znajomej w pracy co pracuje w zakłądach bukmacherskich też w zesżłym tyg był napad,zgarnęli całą kasę i zabrali torębkę tej kasjerki co tam sama była i teraz dziewczyna się boi b mają jej dokumenty wiedza gdzie mieszka cyka się starsznie i nie dziwię się jej.coś strasznie się dzieje niedaleko mnie.co chwila jakies napady kradzieżestrach wyjść na ulice

Popierama tak w ogole Kerna to powinnas w dupsko dostac!!!!!!!!!!
nie wolno ci dziwgac i sie przeeczac a Ty is ena takie eskpaday wybralas????????
nalac i tyle!!!!!!!!!!!!![]()

To się wyszalejesz?Jedziemy na 4 dni na wesele do mojej kuzynki![]()

Mi A. pączka kupiłMalina to Antoś ma spust
a ja wlasnie dostałam w-z-tke od Mpochłonęłam ją w sekundkę i wogole się z nim nie podzieliłam
![]()

Zdrówka:-)cześć, ja tak trochę dzisiaj z doskoku bo mnie choroba zmogłatrochę podczytję, trochę ogarniam chałupkę i obiad gotuje a przez ten link do aukcji ze sniegiem kotlety mi się spaliły
![]()
reklama
Ale Maksia słodziak na maksa;-):-)a teraz zdjecia :-):-)
![]()
Maxiu
![]()
i teraz misio Maxio
![]()

Aska a Ty wygladasz super

Zdrowka dla Pietruszkijestem na nocnej zmianie
Meduska ty mi powiedz żeś ty gruba to jak ic nagie fotki ci swe pokaże:-)
Agnes a co to Oliwka ostatnio tak późno spc chodzii jak dziś kasę wybrałaś z bankomatu?bo mi się dziś udało
a Maxiu sliczny no i rośnie jak na drożdżach
Anabubka to się narobiłaś dziśale jesteś na nocnej zmianie:-)
Dorotka dobrze że rozmowy G z psychologiem mu pomagają
Mój pietruszka walczy z gorączką o 17 miał 38.3 a wygonić go do lekarzano uparte to jak osioł
kupiłam mu dziś ferwx aspirynę cerutin i tantum werde i zostawiłam w aptece 70 zł
Antoszka śpi apaietruszka zsypia pod kołderką to ja mam luzik ;-)

Fervex ja tez pilam i w sumei jako jedeyny z tych copkow przechodzil mi wogole przez gardlo

No juz wiem co chcialam Tobei napisacdziewczyny ja powoli bede konczyc....
ide sie okapac i nynusiac
dobranoc wszystkim :-)

A o co kaman z tymi grozbamiAle wątek nadal będę moderować;-).

Tak trzymac KochanaMalina to Antoś ma spust
a ja wlasnie dostałam w-z-tke od Mpochłonęłam ją w sekundkę i wogole się z nim nie podzieliłam
![]()

Tyle kasy za koloMyszunia a walentynki urodzisz bo wodniki to fajne znaki
Patrysiu jak ta twoja córcia smie się domagać jedzeniajak znajdziesz chwilkę to wpadnij do rowu bo tam zaproszenie jedno czeka i takie tam inne sprawy;-)
Anakondziu no kochana moja pójdziesz do pracy po wakacjach koniec siedzenia w domku a prac okaże się miłą lekką i przyjemną a dotego tak całkiem całkiem płatnano a dziecko no szykuje się kochana druga dziewczynka ale to tak jak Maja do szkoły zacznie chodzić
Został mi tylko do ogarnięcia nasz pokój ale to jak Antoszka wstanie bo on w nim spi i mam luzik dziś pranie się kręci w pralce kosz czeka na rasowanie i na moją wenę do tego może jutro....albo wieczorkiem przy piwku i filmie po pracyalbo radiu
słuchajcie pisałam wam ze mi się w antka wózku kółko posypało tzn łożyko i kółko się teraz blokuje staje w poprzek i nie da rady nim jeździć a kofam ten wózek bo jest świetny i super wygodny
napisałam dziś do producenta że takie coś mi się stało dodam że wózek po gwarancji...odpisał mi że mogą mi przysłać koło przednie nie ma problemu koszt 170 zł +kurier 27
nosz
za 200zł to ja nowy wózek kupie na upartego
no nic nie wiecie może czy w warsztacie samochodowym by mi coś takiego zrobili
macie co niektóre swoich facetów mechaników podpytajcie pliiisssss
![]()

Ja za komplet kol bebe confort razem z wymiana w serwisie placilam 150 zł

Zdrowka zycze Kochanacześć, ja tak trochę dzisiaj z doskoku bo mnie choroba zmogłatrochę podczytję, trochę ogarniam chałupkę i obiad gotuje a przez ten link do aukcji ze sniegiem kotlety mi się spaliły
![]()

Podziel się: