reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

ja znowu miałam przerabane w nocy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niki to się chyba nie najda juz tym moim mlekiem :baffled: Co myślicie :confused:

Moi juz okapani ale nie spia :dry:
Nikusia tez lezy spokojnie, a Sewi to chodzi sobie w pokoju i sie kladzie :sorry2:

a to co narobil Sewek
p13100425861421.jpg

Moja Helenka zrobiła to samo z zazdrości wysmarowała się cala kremem aniki :tak: Identyko :-D:-D:-D:baffled:

Coś mam posztkowane te posty... :wściekła/y: Nie dość, ze cytatów niema to wycina to co ja napisałam :dry:

reklama
MH a jak ci przybiera na wadze???
a może spróbuj jej na noc dac mleko z kaszka i zobaczysz czy to o to kamman:dry:
pamietasz Antek budił nam się po 10 -15 razy a był na sztucznym mleku ba nawet w nocy nie chciał jeść tylko poprostu sie budził i już:baffled::baffled::baffled::baffled:

wozek do 300zl z wysylką bym chciala...
a wlasnie bo Anka pytałas:-p ja teraz nawet tych 300zł jeszcze nie mam i musze nazbierac:baffled: wiec wiecej nie dam rady:no::no::no::no:

Witam z rana

Ale naskrobałyście postów przez weekend jakos nie miałam czasu zaglądnąć w sobote a w niedziele to mi czas uciekł bo miałam wyprawe do Tarnowa 110km ode mnie , gdyż mam szwagierke w szpitalu :-:)-:)-:)-(
Od rana nie mogę sie zebrać gdyż właśnie dzisiaj ma operacje na kręgosłup bedą jej dwa kręgi w odcinku szyjnymwycinac i wstawiac nowe, masakra nie moge o niczym innym myślec a skutki mogą byc koszmarne bo może ja sparalizować , juz wczoraj miała niedowlad prawej reki:-:)-:)-:)-(

A ja jeszczs dzisiaj n USG juz trzecie , ciekawe czy wszystko ok z fasolka , mam nadzieję ze tak :tak::tak::tak:
Musze poczekac az mąż odsnieży droge bo z pod domu nie wyjade tak dowaliło u mnie śniegu ze szok:szok::szok::szok: a na 11 mam zabiegi w szpitalu ciekawe czy dojadę :-D:-D:-D:-D jak narazie to leże w łóżku i myśle co by zjeść:-D:-D:-D Dobrze ze Maksia dzisiaj sąsiadka wzięla do przedszkola tylko tatuś musial dziecko a barana wynieś do droi głownej:-D:-D:-D ale mia Maksiu radoche :-D:-D:-D

Anabuba tak to jest jak jest za duzo osob ktore rzadza :/
Ja mam ciuszki ale dla siostry potem mi sie przydadza dlatego ciuszkow nie posle, ale jedna posciel moge oddac :):sorry2:

Siostra widzę ze stawiasz ze bedę miec dziewczynke :-):-):-):-):-)

Narazie spadam jak wróce od lekarza to zajrze bo mąż juz akurat bedzie zbierał sie do pracy wiec komp bedzie wolny.........

Zyczę miłego dnia , u mnie słońce swieci :-)

MH a jak ci przybiera na wadze???
a może spróbuj jej na noc dac mleko z kaszka i zobaczysz czy to o to kamman:dry:
pamietasz Antek budił nam się po 10 -15 razy a był na sztucznym mleku ba nawet w nocy nie chciał jeść tylko poprostu sie budził i już:baffled::baffled::baffled::baffled:

Ładnie przybiera, juz jest na 50 centylu a była na 3 :baffled: To muszę sie przemęczyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wozek do 300zl z wysylką bym chciala...
a wlasnie bo Anka pytałas:-p ja teraz nawet tych 300zł jeszcze nie mam i musze nazbierac:baffled: wiec wiecej nie dam rady:no::no::no::no:

A ten w końcu oglądałaś ??

Wspaniały wózek wielofunkcyjny zielony NOWY 383 (900533131) - Aukcje internetowe Allegro

Malinka trzymam kciuki za dietkę:tak::tak::tak:
Dorotka aleś sobie pospała:-D:-D:-DSuper;-)
MH fajny ten wózio;-)
Medea ja zastanawiałam się nad wózkiem chyba z pół roku i w końcu i tak nie kupiłam takiego jak chciałam bo jak zobaczyłam na żywo to się zdziwiłam. Kupiłam w końcu w sklepie u znajomego A> Poleciła nam 4 baby. Niecałe 300zł, parasolka i jestem zadowolon a. Tylko wiesz Zuza nie chodzi a Maks pewnie jak zacznie biegać to wózek w odstawkę pojdzie więc szkoda kasy na droższy:sorry2:

Lunka E :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A&E ty się kochana zapatrzysz na ciąże anki i zakiełkujesz tak więc w przyszłym roku wiosna kochana urodzisz:-D:-D
Joasiu tobie dzieci nie wróżę ale......zmiana pracy będziesz pracowała w bibliotece i równocześnie zaczniesz studia:tak:
Dowikluś kochana ty moja droga chciałam ci w mowić parę meską bliźniaków ale nie będe taka:-pwięc mąż wróci z angli po wakacjach otworzy swój interes kupicie pół bliźniaka z ogródkiem i już będziesz miała zamiar iść do pracy bo dziewczynki 5 latki w zerówce a tu trach i ciąża donoszona kochana płeć męska:-D:-D
Madziula mnie tu do was zwołała:-)

Słuchajcie mój Pietruszka co sobotę i niedzielę gotuje obiady i ma swoje ulubione przepisy na necie drukuje je sobie i robi z przepisu:szok:
ostatnio robił zeberk w miodzie i z rodzynkami jak mi powiedział że miód rodzynki se mysle noooooo może nie będzie mi kazał jeśc no ale kazał i były jami serio mi nigdy takie pycha nie wyszły:no:
2 tygodnie temu robił klopsiki z mięsa mielonego i ryżu tak pół na pół w sosiku pomidorowym wam poweim że były takie pycha że nawet Adam który klopsiki tak sobie lubi zjadl na obiad i na kolację prosił to samo:szok:
Malinka dzieękuję za wrózbę :tak::-D

"Joasiu tobie dzieci nie wróżę ale......zmiana pracy będziesz pracowała w bibliotece i równocześnie zaczniesz studia:tak:"
trochę jestem zszokowana taka wrózba :szok: kiedys marzyłam o takiej pracy a teraz mialam iśc do szkoły ale musiałam zrezygnowac bo pracuje

a mój mąz też dobrze gotuje ;-)

reklama
MH ten co pokzałas wózeczek super no i napewno najbardziej się nadaje dla takiego maluszka:tak::tak:
witaj Joasiu pisz co u ciebie:tak:
Mamitka bo to prawda wózków idealnych nie ma grunt żeby się nie psuł i był w mirę lekki i jak dla mnie ważne rzeby się rozkładał do spania miał szerokie siedzisko budkę i kosz na zakupy:tak:

Do góry