Joanna73
uzależniona od BB
na razie ciezko mi Was zostawić :-
tak
a
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobrze,dobrze hehe;-)super, kawy to P spija na potęgę potrafi 6- 7 dziennie wypic
Spadam do garów. Na razie dzieweczki ( dobrze, że "e" mi nie zjadło)
ooo ciekawe, ciekaweKerna, a wróżbom Malinki trzeba wierzyć!Ona już prawie zawodowcem jest!
Ja podobno dziewusię w brzuszku noszę! To już nie za długo się okaże!
![]()
oono to gratuluję! superMYSZUNIA umnie wszystko dobrze dzieci zdrowe mąz grzeczny ;-) w pracy tez dobrze mam w tym miesiacu wiecej godzin ale wiecej kasy dostane i od lutego mam dostac aneks do umowy przechodze na 3/4 etatu bedzie ok 800 zł pensji![]()
ja Cie chyba $^#^#$ niedobra baboJoasiu,mróz wymroził to chłop zmądrzał;-).
Napije się któraś ze mną kakao?
![]()
![]()
Słyszałam przedwczoraj w radio.Kuzynkę z Anglii poproszę to dobrej i wydajnej przywiezie - z 1 torebki 6 herbat wychodzi
.
ooo i wzorowa gospodyniu mnie nic sie nie moze zmarnowacdla kazdego cos dobrego my z mezem pewnie zjemy zupę Wojtek kotleta a dziewczynki pierogi a jak beda jeszcze głodni to porawimy pizzą
;-)
super, kawy to P spija na potęgę potrafi 6- 7 dziennie wypic
)
no masakra, jeszcze lepiejNo to Malinka kochana trzymam cie za slowo
A co do kawy to M pije ich dziennie ok 10 jak nie wiecej![]()
lepiej porządnie sprawę przmyślDobra laski ja odpadam ,bo sama mam już wyrzuty ze tyle siedzęwezmę sie za coś jeszcze może.........a moze nie
![]()