Anabuba
czarownica mroźnego lądu
nadrobilam.ufff...

sorki,ale ja rozumiem zeby przyjezdzali dzidzie ogladac a teraz?pokopalo ich?
bp pelnia i daltego
mi tez sie jkies glupoty snily
zdrokwa dla Ciebie!kuruj sie!
no nie gadaj ze juz Ci wyrosnie!
moja byla kawal baby i jest i w gondloli to spokojnie do 7 miesiecy jezdzila.pozniej podkaldalam jej poduszek i na pol siedzaco jezdzila.ja bym na Twoim miejscu poki zima poczekala ze spacerowka
zrobi sie cieplo to wtedy dpeiro go przesadzaj

oby sie ulozylo po Twojej mysli
ja na sobie wyprobowalam tantum werde i polecam goraco!

a mnie moja Paulina tez do szalu dopraowadza.zaczyna klamac w drobnych rzeczach,jak cos do niej mowie to nawet 5 razy i glucha.dopeiro jak rykne porzdanie(a to ja potrafie
) to dopeiro uslyszy laskawie.
a ze mam @ to tym bardziej mnie wsyztsko wkurza
moja to wcianjaa latki Dingo z miodem z biedronki

moja Paulina dostala na gwaizdke takie cenie dla dzieci i czasami sie maluje,ale to w weekend jej nieraz pozwalam
trzeba bylo wyjsc z nia na dwor.fajnie jeka sie tak lazi w sniezyce

widzialam
ale wam fajnie

ja juz po Paulinie sie nauczylam ze nie mowie jezeli nie jestem na 100% pewna
naewt jak sie gdzies z nia wybieram to mowie dopeiro rano.
ja tez dzis piore
jedno sie skonczylo ide druie wstawic.speclanie na noc piore zeby powietrze nawilzyc
no niesttey
znam to z autopsji....
]
super!
zazdroszcze Wam spotkanka
Medea ale laska z Ciebie!

Pati a Ty w sypialni masz taki ogmnisty czerwony kolor na scinacah????????????
u mnie by nie przeszedl bo na Pauline taka ostar czerwoien w dyzej ilosci zle dziala
jak byal mniejsza to nie moglam jej na czerwoo ubierac bo w furie wpadala
za tantum pewnie ze 30zl zaplacials
z chlopami tak jest
jak za reke nie zaciagniesz to nie pojdzie
W weekend mieliśmy sporo gości, więc za bardzo nie odpoczęliśmy.Wszyscy chcą mnie jeszcze przed porodem zobaczyć.
Normalnie zaczynam się czuć jak jakiś okaz w zoo.
Zbliżony wyglądem do hipopotama, albo słonia
Obudziłam się w nocy o 4.00 i już nie mogłam zasnąć, a jak zachciało mi się spać o 7.30 to Piotruś wstał no i po spaniu, więc jestem niewyspana, boli mnie głowa i takie ogólne rozdrażnienie mnie dopada :-(, więc nie będę długo siedzieć, coby nikomu humoru nie psuć.![]()

sorki,ale ja rozumiem zeby przyjezdzali dzidzie ogladac a teraz?pokopalo ich?
ja nockę miałam do dupy jakąśbudziłam się spać nie mogłam głupoty mi się jakieś śniły
![]()
bp pelnia i daltego
mi tez sie jkies glupoty snily
Witam:-):-):-)
Melduję że żyję ale niestety jestem przeziębiona na maksa, cały weekend spędziłam w łóżku bo głowa mi pęka i ogólnie czuję się fatalnie. Nie poczytam was bo nie mam sił ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco![]()
zdrokwa dla Ciebie!kuruj sie!
jeszcze makimum miesiąc i mi wyrosnie z gondoli- dlatego juz powoli sie rozglądam za spacerówką- ja mam miesiąc eby na ten za 300 nabierac
:
no nie gadaj ze juz Ci wyrosnie!

moja byla kawal baby i jest i w gondloli to spokojnie do 7 miesiecy jezdzila.pozniej podkaldalam jej poduszek i na pol siedzaco jezdzila.ja bym na Twoim miejscu poki zima poczekala ze spacerowka
zrobi sie cieplo to wtedy dpeiro go przesadzaj

dzwoniła szefowa powiedziałam jej o swoich objekcjach co do tej przychodni i powiedziała że mnie rozumie i narazie dopóki się cieplej nie zrobi i dłuższy dzień zostaję w castoco mnie w tym przypadku cieszy
a od kwietnia pomyslimy może nawet mnie da na starą przychodnię tam gdzie zaczynałam a tam dojazd mam super i też wolne weekendy
[
oby sie ulozylo po Twojej mysli
No to teraz sie witam
Jestem wkurzona i niewyspanaMlode mi za wczesnie sie obudzily i tearz Wiktoria calutki czas mi wyje
Siedzi i ryczy zeby Jej spuscic rolety bo idzie spac
Nie moge Jej teraz polozyc bo chce zeby spaly jak ja pojde po mlodego do szkoly
Patrzylam czy nie ida Jej zeby ale na frazie sie na to nie zanosiGardelko ma troszke czerwone,smarka i kaszle
W nocy to miala taki kaszel ze myslalam ze mi sie zaraz udusi
Dzisiaj na noc dam Jej Diphergan chyba
Dominik jest dzisiaj w szkole po feriach i powiem ze wstawalo mi sie fatalnieNo ale calkiem inaczej mi sie patrzylo jak zobaczylam ze za oknem jest juz jasno
Oby do wiosny:-);-)
A mnie tak bolalao gardlo w nocy ze nie moglam sliny przelykacRano napilam soe cieplej herbaty i mi troszke przeszlo
Ale cos czyje ze do wieczora zezre cala paczke cholinexow
ja na sobie wyprobowalam tantum werde i polecam goraco!

a mnie moja Paulina tez do szalu dopraowadza.zaczyna klamac w drobnych rzeczach,jak cos do niej mowie to nawet 5 razy i glucha.dopeiro jak rykne porzdanie(a to ja potrafie

a ze mam @ to tym bardziej mnie wsyztsko wkurza

a ta maść jest bez recepty do kupienia????
mój Antek wcina jaśki z kokosem to znaczy podróbe jaśków z cerfura:-)rano jadł na mleku a teraz się upomniał jak je zobaczył i wcina na suchoa te ciasteczka hippa to antek też lubi
![]()
moja to wcianjaa latki Dingo z miodem z biedronki

no ciekawe ile Ci zaplaciKerna z kasą i super szefowa to się wyjaśni 10 w dniu wypłaty bo niby wie że za mało mi dała i ma wyrównać a ile????????????????to się okaże
"okaleczoną"sobie ostatnio kupiłam w biedronce z opisu fajna ale jeszcze jej nie czytałam cosik mi czasu brak![]()
Moja Zuzia zaczęla podbierac mi kosmetykiczasmi juz sie nie odzywam ale staram sie jej tłumaczyc ze dziewczynka w jej wieku nie musi miec umalowanych paznokci czy oczu wczoraj sie przyznala ze myała sie moim żelem a czasmi czuje ze uzywa moich perfum no idluzej siedzi w lazience odemnie
![]()
moja Paulina dostala na gwaizdke takie cenie dla dzieci i czasami sie maluje,ale to w weekend jej nieraz pozwalam
O ludu ale u mnie wali sniegiem
laura az sobie podsunela pufe i patrzy przez balkon
:
trzeba bylo wyjsc z nia na dwor.fajnie jeka sie tak lazi w sniezyce

H
.Zapraszam do mnie na nk zobatrzcie jak morze fajnie przymarzło
widzialam
ale wam fajnie

Dziś chyba dzień praczek, kurcze, mam pełne 2 kosze a czekam i nie iwem, czy wstawiać, czy w końcu się zjawi wielmożna pani.
No to masz zagwostkę z ta pracą, tak źle i tak niedobrze. Kurcze, no kiepsko, sporo na dojazdy czasu i kasy, ale weekendy dla WAS! Miałabym problem z wyborem.
I ja tez tak już 2 komplety wyrzuciłąm. Zosta ly trzy-jeden którego ja nie cierpię a uwielbia P, jeden który ja uwielbiam a P nieznośi i jeden który lubimy oboje. HIHI
No i tyle. Dzwoniłąm do Pauliny, MOŻE wpadnie po 15. No zapomniała... Kufffffffa!!! Tak się zarzekała, że przyjdzie, to powiedziałąm dziecku, że bedzie miałą gościa a teraz biedna siedzi i czeka i sie doczekac nie może. Tego dzieciom się nie robi
A ja będę miałą nauczkę ( choć nigdy maej nie mówiłąm jak miala przyjsc) , że nawet jak sie zarzeka to nic nie bede Witusi móić. Najwyzej bedzie maial niespodziankę. A i tak podejrzewam, że więcej zawodów jej tym oszczędzę niż niespodzianek zrobię:--
-(
ja juz po Paulinie sie nauczylam ze nie mowie jezeli nie jestem na 100% pewna

ja tez dzis piore
jedno sie skonczylo ide druie wstawic.speclanie na noc piore zeby powietrze nawilzyc
Przeczytałam sobie ten artykuł o kobietach siedzących w domu i wiecie co??Sama go pogłębiam choć jednocześnie sie mu sprzeciwiam całym sercem,ale ja też latam do dzieci wiecznie ,bo mnie zawsze wołają ,taty nie ,a zreszta on i tak głuchy,sprzątam,gotuję ,bo wychodzę z założenia ,ze jak wróci z pracy to zmeczony..wiadomo mój m tez czasami coś szturnie w domu,ale tak szczerze m owiąć to nie przypomina 100%zwiazku partnerskiego niestety.Biorąc pod uwagę ,ze on wraca z pracy i ma wolne,albo jakis urlopik,to ja wolnego ani urlopiku nie mam wcale.no przykre ,ale prawdziwe..
A do tego wiekszość ludzi z otooczenia kobiete zajmującą sie domem i dziecmi traktuję pól lekcewaząco,bo przecież ma taka super zycie ,relax i zero kłopotów i na wszystko czas.............
Normalnie jak to przeczytałam co napisałam to aż mi sie przykro zrobiło,ale to ,ze m zrobi rano śniadanie i kawę drzewa przyniesie zrobi sobie kolacje ,a ja reszte w domu w tygodniu to nie jest partnerstwoA w niedziele dla odmiany ja kawę i śniadanie rano zasuwam ,bo w tygodniu takie luksusy miałam,obiad razem robimy..........sprząta sie po łebkach w niedziele ,na poniedziałek mi zostaje....ale sie nakręciłam,,,,,,,,,
no niesttey
znam to z autopsji....
]
Tak więc byliśmy z M i Maksem u Patrysi- Seweryn juz taaaaki duużyyyyyymmasakra jak on wydoroślał przez ostatnie 2 miesiące
a Nicola jest przepiękna- i taaaaaaka malutka-jejciu nbormalnie najkochansza myszka-zakochałam sieMaks taki byk sie przy niej wydawał
![]()
super!
zazdroszcze Wam spotkanka
a teraz zdjecia :-):-)
![]()
Maxiu
![]()
i teraz misio Maxio
![]()
Medea ale laska z Ciebie!

Pati a Ty w sypialni masz taki ogmnisty czerwony kolor na scinacah????????????
u mnie by nie przeszedl bo na Pauline taka ostar czerwoien w dyzej ilosci zle dziala
jak byal mniejsza to nie moglam jej na czerwoo ubierac bo w furie wpadala
[
Mój pietruszka walczy z gorączką o 17 miał 38.3 a wygonić go do lekarzano uparte to jak osioł
kupiłam mu dziś ferwx aspirynę cerutin i tantum werde i zostawiłam w aptece 70 zł
Antoszka śpi apaietruszka zsypia pod kołderką to ja mam luzik ;-)
za tantum pewnie ze 30zl zaplacials
z chlopami tak jest
jak za reke nie zaciagniesz to nie pojdzie