madziulanatasza
Fanka BB :)
Hej ,hej wróciłam z wojaży z herbatki u mamy i sklepu ,dzici sie ciagały na sankach ,a ja w myślach ich poganiałam,bo zimno
niby 0 a w parze z wiatrem wydaje sie duzo zimniej .U nas jest z pól metra śniegu
widoki piękne ,ale warunki do jazdy dziadowskie.
Dzis na obiad mam mielone ,właśnie mi sie gryza z pryprawiami juz wyrobione,do tego buraczki i ziemniaczki ,średnio szybko,ale pysznie
Umyłam sobie podłogę w kuchni i zasiadłam do kompa,no tyle roboty
ale nic kawke wypiję i muszę domyć reszte podłóg i iśc poodśnieżać reszte wjazdu i ścieżki.
Malinka twój Antek co coraz wiekszy akrobata,a ja czekam na telefon od twojej mamy kiedy mi dzieci twoje podrzuci
Anaconda to teraz macie zonka co z tym kaszlem ,a kaszle nadal w nocy?
Mamita ja kiedys też tak planowałam obiady ,bo dzieki temu wiadomo dokładnie co trzeba kupić ,oszczędnie
chyba znowu musze zacząć

Dzis na obiad mam mielone ,właśnie mi sie gryza z pryprawiami juz wyrobione,do tego buraczki i ziemniaczki ,średnio szybko,ale pysznie

Umyłam sobie podłogę w kuchni i zasiadłam do kompa,no tyle roboty

ale nic kawke wypiję i muszę domyć reszte podłóg i iśc poodśnieżać reszte wjazdu i ścieżki.
Malinka twój Antek co coraz wiekszy akrobata,a ja czekam na telefon od twojej mamy kiedy mi dzieci twoje podrzuci

Anaconda to teraz macie zonka co z tym kaszlem ,a kaszle nadal w nocy?
Mamita ja kiedys też tak planowałam obiady ,bo dzieki temu wiadomo dokładnie co trzeba kupić ,oszczędnie