reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Już jestem, wzięłam ten apap bo myślałam, że już nie wytrzymam. Jeśli chodzi o Furaginum to właśnie czytałam , że nie ma jakichkolwiek konsekwencji w stosowaniu podczas ciąży ale to musi o tym zdecydować ginekolog prowadzący

reklama
Już jestem, wzięłam ten apap bo myślałam, że już nie wytrzymam. Jeśli chodzi o Furaginum to właśnie czytałam , że nie ma jakichkolwiek konsekwencji w stosowaniu podczas ciąży ale to musi o tym zdecydować ginekolog prowadzący

ja brałam furaginum na początku ciąży, ale nawet nie wiedziałam, ze jestem w ciąży:confused:

Supcio fatalnie się zachował i musi mieć tego świadomość, tzn. ty mu mam nadzieję to uświadomiłaś dosadnie:tak:no niestety to prawda, to są duże dzieci i pod względem dojrzałości zawsze za nami w tyle:-pw sumie to nadają się tylko do jednego ha ha ha:-D

Ja ponieważ dziś sama i chora, mam święto i nie będę sterczeć w kuchni, gotuję krupnik z winiar a Emi zaraz ruskie ugotuje - gotowce:tak:
sama chetnie czasem bym takie zestawy stosowala :-) b dobrze kochana-Ty masz dzis lezec i wypoczywac i sie leczyc :tak::tak::tak:

ewcik
no czasem cos nie wyjdzie super ale "raz-nie zawsze" jak mowia. wazne ze bylo cieple pozywne z witaminkami i zjadliwe :-D:-D:-D

ja tez musze sie brac za ugotowanie kaszy do obiadu (dzis dla odmiany jeczmienna zrobie :-D) bo reszte mam z wczoraja. tylko te naczynia....brrrrr-nienawidze ich. kiedys wprowadze tydzien jedzenia na plastikach :tak:i najlepiej co miesiac ;-):-)
ale narazie jeszcze musze poczekac bo umylam podloge w przedpokoju i schnie juz 15 minet. juz 2 raz dzisiaj :wściekła/y: tak mi znow ci przewoznicy zasyfili...

reklama
Do góry