reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Witam

Troszke niesmialo :zawstydzona/y:
i wybaczcie ale nie dam rady nadrobic tej masy stron naprodukowanych w tzw miedzyczasie.
Obiecalam ze sie pojawie na poczatku lutego, wiec zgodnie z obietnica jestem. Juz po przeprowadzce, tylko rozpakowac trzeba :-(

Pozdrawiam wszystkie lipcoweczki

reklama
Dzamena, zapomniałam, ze ty masz Filipka:-)

Już długo mi się to imię podoba, tylko martwi mnie, że jest na pierwszej 10ce najczęściej nadawanych imion w 2009r

a chciałam coś oryginalnego.
aghata no własnie jak ja dawałam w 2006 roku to prawie nikomu to imie sie nie podobało a teraz sie takie popularne zrobiło,ja mam Filipka i Patryka

Witam

Troszke niesmialo :zawstydzona/y:
i wybaczcie ale nie dam rady nadrobic tej masy stron naprodukowanych w tzw miedzyczasie.
Obiecalam ze sie pojawie na poczatku lutego, wiec zgodnie z obietnica jestem. Juz po przeprowadzce, tylko rozpakowac trzeba :-(

Pozdrawiam wszystkie lipcoweczki

hej Ashika:-):-) fajnie ze jesteś:tak: mam nadzieje, ze wróciłaś na dobre;-):tak: brakowało nam tu ciebie:tak:

ashika w koncu sie kobito pojawiłas,jak Twoje samopoczucie?a jak przeprowadzka i nowy dom?opowiadaj co u Ciebie

Ashika!!! matko kochana gdzies ty sie podziewala kobieto!!!!
dzamena ja wiem ze lubczyku nie wolno. uzywam b rzadko tak jak cynamonu. ale zupelnie odstawic nie potrafie. do rosolku nic mnie nie powstrzyma zeby listkow pare nie dorzucic

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!Nie mogę normalnie!!!!:happy2::happy2::happy2:
Ashika Doczekałyśmy się Ciebie w końcu:tak:Zostań z nami kochana. Jak przeprowadzka?W domku fajniej?

louise ty kłamczuszku ,przyznaj sie ze to nie o smak rosołku ci chodzi tylko podsypujesz bidnemu M do zupki przez wzglad na własciwosci tego ziółka;-)

dzamena zajefajnie filips:-D Ja mówię na córe Emi , a na Julke mówimy Jurek:-)

atabe Lenek jeszcze nie ma tak dużo ale widać po forach że będzie przybywać:happy2:zresztą jakiekolwiek dasz imię może nagle bum się na nie pojawić i nic nie poradzimy;-)dzamena przykładem(sorki dzamena że tak Cię wywlekam dla przykładu:tak:):-)

reklama
Do góry