reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MARTA
A Ty masz gdzies blisko lidla ze o tej godzinie sie wybierasz:confused:
Do Lidla mam 5 minut piechotką;-):tak:.
Joasia tylko wpadła i wypadła:sorry2::baffled::tak:.
Ciekawe jak nasza AS śmiga na nartach:dry::tak::tak:.
Myszunia, pomyśl sobie,że to już tuż tuż i niedługo śliczne bobo będziesz miała przy sobie:tak:.
Witaj Justa19, to już druga Justa na Domóweczkach:szok::-p:tak::tak::-D:-D.
Zalatany miałam dzień ale w większości wsio załatwione;-):tak::tak: - a prawnik jaki przystojny;-):tak::cool::cool::-p. Dziś Julu płakał jak na sali go zostawiłam a na szatni rano to szybciorem się rozbierał:tak::szok:.Pani dyrektor jest zachwycona Olkiem,bo był 2 dzień w przedszkolu i na występ do Domu Opieki pojechali i lepiej tańczył niż pozostali chłopcy którzy wcześniej się tańca uczyli:tak::cool::cool:. Myślałam,że Olek będzie miał problemy z zaklimatyzowaniem się w przedszkolu ale jest zafascynowany a jaką pracę dziś zrobił -Eskimosa ze szmatek.Jutro zrobię focię to wrzucę:tak:.
M pojechał po kasę za prywatkę a ja jutro na rano do lekarza i na kurs a odwożenie dzieci M zostawiam:tak:.

hej Martunia;-)..co tam słychac z wieczorka ja dzisiaj mialam takiego lenia ze do 1 popołudniu chodzilam w piżamie....:szok::-D..nic mi sie nie chcialo dobrze,ze męzus w pracy bo tak to by nawet biedaczysko obiadu dzisiaj nie miało..:-pa teraz uczy Jule mówic jak sie masz po hiszp:-D:cool2: mój maly szkrab nie chce isc spac...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justa19 witamy nową mamuśkę ja też niedawno dołączyłam i naal nadązyc za laskami nie moge zawsze mam dużo postów do nadrobienia:-):-)

Marta może twój synus na jakiego tancerza wyrośnie :tak::tak::tak:

Witaj Justa:-) no widzisz ja sobie tutaj przesiaduję dość często:tak:
Marta no to super!! Ciesze się że bezproblemowo w przedszkolu:tak: Na pewno dużo się nauczy...a eskimos:szok: no rozwijanie wyobraźni pierwsza klasa:tak:
A z tym prawnikiem...:cool2::cool2::cool2: no żeby był tak przystojny jak i skuteczny:cool2::cool2::cool2:
Agnes to odpczywaj, relaks nam się należy. A swojadrogą to fakt...późno chodzi spać:dry:
ja też jestem wykończona ale bardziej psychicznie przez te dwugodzinne fochy bejbesa....a m wraca dopiero ok 22 więc następny dzień sami... to ja też zmykam, poczytam sobie poradnik bo kupiłam sobie o dwu i trzy latkach:tak: Ale pewnie zasnę po pierwszej stronie:sorry2: miłej nocki:-)

hej iwcik musze sie przywitac z kazdym z osobna hehe:-D..no ja tak samo dołączylam do mamusiek z Hiszpani ..biedna sie naprodukowalam a tam nic:wściekła/y::-Da potem zobaczylam wasz wątek..duzo wczesniej was podczytywalam i nie wiem czy nie pisalam tu juz kiedys:-)..no ale tu masowa produkcja takze zawsze bede miala co czytac i na co odpisywac:tak::tak:,,ide zaraz do małej bo szkrabol nie chce spac..no ale co tu sie dziwic dziecku jak taty caly dzien nie widzialo:-D:-D:-D

Kerna,przystojny i skuteczny dlatego jutro do lekarza rodzinnego śmigam:-p;-):tak:.
A i dowiedziałam się ile mogę zażyczyć sobie za straty moralne:tak::szok::szok::szok::cool::-p.
Olek bardziej na sporty walki by chciał chodzić;-):tak:.
Justa ostrzegam - TO WCIĄGA.;-):tak::tak::-D:-D

wiem.wiem,ze wciąga:-D dzisiaj troszke mniej pisalam bo calutki dzien bylismy po za domem:-p a gdzie ta miejscowosc jest miasto sexu i biznesu????bo nie widzialam na mapie:-D

reklama
Przy granicy z Ukrainą:tak:.W podpisie Mamy Helenki masz nasze lokalizacje;-):tak:.
Zmykam i miłej nocki życzę
engel7.gif

Do góry