reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

kwiatuszku rewelacja!! A jaki elegancik będzie ... ta koszula :tak:
Ja dzisiaj będę prała w dorosłym proszku to chociaż zobacze czego ile jest i w razie czego dokupie...

reklama

Załączniki

• body....jpg
    body....jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 42
  • k......jpg
    k......jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 41
  • k...jpg
    k...jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 42
  • k.jpg
    k.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 40
  • k,..jpg
    k,..jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 45
  • k;...jpg
    k;...jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 38
  • k;..jpg
    k;..jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 46
  • ka...jpg
    ka...jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 42
  • ka.jpg
    ka.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 44
  • kac..jpg
    kac..jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 43
UFF my po zakupach, portfel duuuzo lżejszy.
haha dobre:-D:-D przyswoje sobie to powiedzonko:tak:

jak juz dostaniesz ten termometr i wyprobujesz to powiedz czy rzeczywiscie jest taki dobry, bo z tego co tu widze to calkiem fajny

Dziewczyny ile orientacyjnie macie ciuszków dla dzidzi w małym rozmiarze (ja zaczęłam od 56) np ile sztuk body, ile śpiochów czy pajacyków.
ja jeszcze nie liczylam, ale mam wystarczajaco...:-)

kamisia - czekamy na foty:happy2:

magdaciosek - śliczne ciuszki:tak:

A ja dziś nabyłam drogą kupna kołyske
ŁÓŻECZKO KOŁYSKA CONECO SIMPLICITY 4w1 BONUSY (908058528) - Aukcje internetowe Allegro
już ją dziś złożyłam bo nie mogłam się powstrzymać he he
ale sliczna! :-)

kwiatuszek - sliczne ciuszki

filonka - super

do mojej mamy wlasnie przyszla przesylka rzeczy co zamowilam na allegro, szkoda ze nie moge tego jeszcze zobaczyc...

reklama
Dziewczynki dziękuję Wam za informacje :-):-) jesteście kochane.. fajnie mają doświadczone mamy, które juz wszystko wiedzą co i jak, nie powtarzają błędów a wiedza co się sprawdziło.
Kołyska przepiękna.. maluszkowe zakupy to chyba najfajniejsza część oczekiwań na dzidziusia.. natomiast zakupów dla siebie nie cierpię....:no:

Do góry