reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Pomóżcie bo mam mętlik. Czy takie komplety dresiki - spodenki na gumkę i bluzka do tego w rozmiarze 56 wogóle się przydadzą?????
megam jak będziesz chciał, to ubierzesz we wszystko :-) A tak serio to przyda się chyba tylko jak goście przyjdą, bo tak na co dzień to dla mnie najwygodniejsze były pajace i body+półśpiochy/śpiochy.

reklama
Wronka i Filonka ja tu na zdjecia czekam:tak::tak::tak:

a ide K. plakac ze kce kołyske:baffled:
Aniam jest śliczna:tak::tak::tak::tak::tak:

Widzę Dagsila,że podobny plan miałyśmy. Ja też mojego męża na litość chciałam wziąć. Nawet argumenty dobre miałam,że będę się o naszą niunię bała jak ją zostawię u góry w łóżeczku a tak w kołysce będę ją mogła mieć przy sobie i przemieszczać bo nawet kółeczka ma. Mój T. kompletnie nie przejęty stwierdził,że przecież łóżeczko turystyczne kupujemy dodatkowo to będęje mogła na dole postawić. A na moje pytanie "A co z kółeczkami? " "Jak będziesz chciała małą po domu wozić to zapakujesz ją w wózio i będzie OK' No cóż plan był dobry.....:baffled:

Kwiatuszek i Filonka słodkie ubranka. Ja niestety zanim moje wstawię to muszę na nowy transfer z iPlusa poczekać do wtorku bo tak jakbym dziś zaczęła to może za 2-3 by się udało tak wolno mi net chodzi. Wasze zdjęcia to się chyba z godzinę ładowały, przez 10minut to mi się kanapa kwiatuszka tylko wyświetliła. Dżizis zachciało nam się internetu mobilnego:no:

Kwiatuszek i Filonka słodkie ubranka. Ja niestety zanim moje wstawię to muszę na nowy transfer z iPlusa poczekać do wtorku bo tak jakbym dziś zaczęła to może za 2-3 by się udało tak wolno mi net chodzi. Wasze zdjęcia to się chyba z godzinę ładowały, przez 10minut to mi się kanapa kwiatuszka tylko wyświetliła. Dżizis zachciało nam się internetu mobilnego:no:

Ja jade na blueconnect i super mi wszystko ładuje:tak:

[

Widzę Dagsila,że podobny plan miałyśmy. Ja też mojego męża na litość chciałam wziąć. Nawet argumenty dobre miałam,że będę się o naszą niunię bała jak ją zostawię u góry w łóżeczku a tak w kołysce będę ją mogła mieć przy sobie i przemieszczać bo nawet kółeczka ma. Mój T. kompletnie nie przejęty stwierdził,że przecież łóżeczko turystyczne kupujemy dodatkowo to będęje mogła na dole postawić. A na moje pytanie "A co z kółeczkami? " "Jak będziesz chciała małą po domu wozić to zapakujesz ją w wózio i będzie OK' No cóż plan był dobry.....:baffled:

u mnie skonczylo sie na "przeciez mamy ladne łóżeczko"...:sorry2:

ale zaraz do mamy-babci zadzwonie;-);-);-);-);-);-)

Wiecie po czym poznac, ze juz niewiele czasu nam zostalo do porodu?????

Po tym, ze ten watek przyspieszyl na maxa :-D:-D:-D

Wiecie po czym poznac, ze juz niewiele czasu nam zostalo do porodu?????

Po tym, ze ten watek przyspieszyl na maxa :-D:-D:-D

Hehehe to fakt:tak::tak:

A ja dla siebie do szpitala nie mam jeszcze kompletnie nic:no: i taaaak mi sie nie chce kupowac:baffled:. Dla bąbla mogłabym codziennie cos kupic a dla siebie:dry:

reklama
Właśnie kurier przyniósl mi przesyłkę - karuzelkę:tak::-). Wczoraj kupilam, a dzisiaj już mam:szok:, no express normalnie. Oj cos czuje ,że mąż będzie musial ja zamontowac bo nie dam mu spokoju:-D

Do góry