reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej mamuski:-):-):-)

masaże zaliczone , chałupka posprzątana no i obiadek zjedzony .......masakra co ja jadłam ugotowałam sobie mleko z miodem i kluseczkami :-D:-D:-D i co najsmieszniejsze cholernie mi smakowało ......co ja zaczęłam jeść w życiu czegos takiego bym nie zjadła a teraz jem rzeczy na które wczesniej nawet nie spojrzałam :tak::tak::tak:

Musze jeszcze po dzieci jechac do przedszkola i z Maksem musze zaliczyc fryzjera :confused::confused::confused: ciekawe czy da sie go tam zaciągnąc i czy siądzie na fotelu zeby go obciąć :confused::confused::confused:

Dobra teraz ide was poczytac co tam naskrobałyscie póki mi jeszcze czas na to pozwala:happy2::happy2::happy2:

reklama
Cholera,Klaudia znowu zaczyna swoje histerie:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No co za gadzina wstretna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A mnie tak łeb napiernicza ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kupilam sobie dzisiaj maslanke o smaku pieczonego jabłuszka i jest zajebista:tak::tak::tak:Czesc juz wypilam a czesc zostawie sobie na jutro do obiadu-jak tyle wytrzyma;-):-)

To dla forumowych ciotek..troszke nie aktualne hehe tylko powiekszcie
Ale śliczna dziewczynka ,mała piekności:tak:

Dowikla frytki i paluszki rybne też uwielbiam,coś czuje ,ze jak pozbędziemy sie dzieci na weekend to sobie zaserwujemy z lenistwa fryteczki na obiad,moze w niedziele:tak:Co w twoją Klauduśke wstapiło,coś ostatnio daje ci w kość:tak:a maślanka o smaku pieczonego jabłka -pyycha

Justa19 śliczną masz córeczkę:tak::tak::tak:
A ja muszę po moją pannicę iść a tak mi się nie chce z domu wychodzić:-:)-:)-(
A frytki z paluszkami rybnymi i ja muszę zrobić tylko paluszki trza zakupić:tak::tak::tak:

Justa 19 śliczna ta twoja Julcia a tata jak sie domyślam po urodzie corci hiszpan tak???
Dowiklus kochana dzis zrobie nalot na paski tapetowe w casto jak ma 17 cm to biorę bo to ten sam wzór na bank:tak::tak::tak:
macie całusy od Wiktori:tak:
Kerna ales ty szybka chałpka sprzatnięta obiad zrobiony mamo zwolnij poobijaj sie z nami:-D:-D:-D
Anaconda ja czekam na focie księzniczki:tak:
rybka z frytkami jam ja lubię:tak::tak:
moje dziecię roznosi mi chałpe cos w niego wstąpiło i przelewa picie z niekapka do miseczki i tak pije a jak mu zabieam i mówie ze tak nie wolno to krzyczy płacze rzuca ta miska a ja mam juz dość hellllpppppp:cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry