reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
myszunia na pewno Piotrus będzie zachwycony siostrzyczką :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a powiedz jak Ty sie dzis czujesz??dalej Ci puchna stopy????
Czy siostrzyczką to się zobaczy :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
Puchnę cała :dry: Zmieniłam się na buzi - jestem taka "rozmyta" :-D, puchną mi ręce, łydki, a o stopach to już nawet nie wspomnę :no::no: No ale pocieszam się, że to już tuż tuż. :tak:
A dziś wyprasowałam pościel maluszka i ubrałam łóżeczko. Jak znajdę jutro chwilę to fotkę pstryknę i wam pokażę pokoik! :tak: No chyba, że moi panowie zapewnią mi rozrywkę na cały dzień i nie będę mogła was odwiedzić! :sorry2:

Słyszę, że kończą kąpiel, więc będę musiała zmykać zaraz. :tak:

MYSZUNIA
Ja tez zycze Tobie jak najszybszego rozwiazania:tak::tak::tak:

Moje dziewczynki wlasnie sie polozyly ale wczesniej zawolaly jeszcze mleko:szok:i wypily cale:szok:

Myszunia jak bedziesz czula max zmeczenie to to bedzie juz czas na Ciebie.Zycze szybkiego rozwiazania bo opuchlizna moze byc bardzo meczaca:baffled:

Dowikla a co podajesz?

Agnes dobra jestes z tym filmem:-D

Witam nową mamuśke
Justa córeczkę masz cudo normalnie i ta ciemna karnacja :tak::-D
Witam wieczornie. Wpadłam się tylko przywitać. Ksiądz jak zwykle przyszedł po 19.30 :dry:Kuba już mi marudził o 19 teraz już śpi od godziny na szczęście :tak: M ze szwagrem muszą skończyć samochód żeby jutro mógł się dostać do pracy :sorry2: skarbonka bez dna ale za to jaka wygoda mieć samochód :sorry2: no to idę spać bo coś mnie muli a jutro sama zostaję z małym i do połowy niedzieli więc będę wymordowana :dry: dobranoc spokojnej nocki życzę :-D:tak:

Beata Ty nigdy z nami nie posiedzisz dłużej ani w dzień ani wieczorem :no::no::no::no:zawsze wpadasz na chwilę anpiszesz posta lub dwa i juz Cie nie ma.posiedż z nami czasem dłużej :tak::tak::tak::tak:

reklama
Myszunia jak bedziesz czula max zmeczenie to to bedzie juz czas na Ciebie.Zycze szybkiego rozwiazania bo opuchlizna moze byc bardzo meczaca:baffled:

Dowikla a co podajesz?

Agnes dobra jestes z tym filmem:-D
Co podaje dziewczynkom tak:confused:
Do wczoraj dawalam obydwom a od dzisiaj juz tylko Wiktorii ambrosol i eurespal:tak:Juz jest niby poprawa ,ale gdyby za wolno znikal ten kaszel to chyba podam jeszcze sinecod w kropelkach
dowikla no to mają spust :tak::tak::tak::tak: ale po nich nie widać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przynajmniej będa laskami w przyszłości,będa miec nienaganną figurkę:tak::tak::tak::tak:
No mowie Wam jedza jak dzikie dziki;-):szok::szok::szok:

AGNES
A ta maslanke o smaku pieczonego jabluszka kupilam w lewiatanie

Do góry