reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wkurzam się bo od tygodnia próbuje zarejestrować się na forum rodziców w fundacji. Tam sa informacje o rehabilitantach, turnusach, jak ubiegać się o dofinansowanie do turnusu. Rejestrowałam się na swoja pocztę potem na A. i nie dostałam linku aktywacyjnego. Nawet nie wiadomo do kogo pisać o pomoc. Dzwoniłam do fundacji i mi powiedzieli, że to jest forum rodziców i oni nie wiedzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wkurzam się bo od tygodnia próbuje zarejestrować się na forum rodziców w fundacji. Tam sa informacje o rehabilitantach, turnusach, jak ubiegać się o dofinansowanie do turnusu. Rejestrowałam się na swoja pocztę potem na A. i nie dostałam linku aktywacyjnego. Nawet nie wiadomo do kogo pisać o pomoc. Dzwoniłam do fundacji i mi powiedzieli, że to jest forum rodziców i oni nie wiedzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
UPSSS to nie fajnie:no::no::no:
Dziwne ze nie doszedl link aktywacyjny:no::no::no:
mam polo market :tak::tak::tak::tak::tak::tak: i to w sumie niedaleko mojej pracy,to super trzeba będzie spróbować skoro dowikla ja tak zachwala :tak::tak::tak::tak:
Kupuj,kupuj mowie Ci rewelka

Polomarket wykupił chyba ABC w Waszym regionie czy cuś:confused::confused:
lecę wziąć gorącą kapiel i pod kołderkę świeżo przebraną i wymrożoną:tak::tak::tak:

kurczę dotknełam teraz czoła Oliwki i robi sie ciepła,nie wiem co amm teraz robić.budzić ją i zmierzyć jje temperaturę:sorry2:jak ja obudze to się będzie wkurzać ale tezją tak nie mogę zostawić an całą noc bo jak zacznie rosnąć a do rana daleko?nie wiem poradżcie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

kurczę dotknełam teraz czoła Oliwki i robi sie ciepła,nie wiem co amm teraz robić.budzić ją i zmierzyć jje temperaturę:sorry2:jak ja obudze to się będzie wkurzać ale tezją tak nie mogę zostawić an całą noc bo jak zacznie rosnąć a do rana daleko?nie wiem poradżcie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Zmierz Jej na spiaco:tak::tak::tak:
A pozneij zmierz Jej zanim sie bedziesz kladal i jak wzrosnie to podaj jakis nurofen albo cos

myszunia w takim razie zycze Ci szybkiego rozwiązania :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:a czujesz cos ze to może być na dniach czy nic????
No właśnie nie czuję :no::no::no: Jestem już umęczona strasznie i mam od czasu do czasu jakieś skurcze przepowiadające, ale takie bardzo delikatne i bardzo nieregularne, więc nie sądzę, żeby coś się ruszyło w najbliższym czasie. :sorry2: Zresztą termin mam dopiero na 18-go.
W poniedziałek idę do gin, może dowiem się czegoś nowego. :tak:
Agnes ja choruję średnio raz w roku. Ale tak źle się jeszcze nie czulam. Dobrze, że gorączki nie mam. Zła jestem na A. bo jest na urlopie to mogłabym poleżeć z jeden dzień i się podkurować to nie:wściekła/y::wściekła/y:On jak ma 37 temperaturę to umiera:wściekła/y::wściekła/y:
A to jak każdy facet :-D:-D:-D To akurat mnie nie dziwi. :-D:-D

reklama
Do góry