reklama
Wkurzam się bo od tygodnia próbuje zarejestrować się na forum rodziców w fundacji. Tam sa informacje o rehabilitantach, turnusach, jak ubiegać się o dofinansowanie do turnusu. Rejestrowałam się na swoja pocztę potem na A. i nie dostałam linku aktywacyjnego. Nawet nie wiadomo do kogo pisać o pomoc. Dzwoniłam do fundacji i mi powiedzieli, że to jest forum rodziców i oni nie wiedzą

mam polo marketLewiatana znam. U nas dużo jest takich sklepików. A ta maślanka jest jeszcze w polo market ale u Was Agnes chyba nie ma tej sieci??

UPSSS to nie fajnieWkurzam się bo od tygodnia próbuje zarejestrować się na forum rodziców w fundacji. Tam sa informacje o rehabilitantach, turnusach, jak ubiegać się o dofinansowanie do turnusu. Rejestrowałam się na swoja pocztę potem na A. i nie dostałam linku aktywacyjnego. Nawet nie wiadomo do kogo pisać o pomoc. Dzwoniłam do fundacji i mi powiedzieli, że to jest forum rodziców i oni nie wiedzą![]()

Dziwne ze nie doszedl link aktywacyjny

Kupuj,kupuj mowie Ci rewelkamam polo marketi to w sumie niedaleko mojej pracy,to super trzeba będzie spróbować skoro dowikla ja tak zachwala
![]()
kurczę dotknełam teraz czoła Oliwki i robi sie ciepła,nie wiem co amm teraz robić.budzić ją i zmierzyć jje temperaturę
jak ja obudze to się będzie wkurzać ale tezją tak nie mogę zostawić an całą noc bo jak zacznie rosnąć a do rana daleko?nie wiem poradżcie 

Zmierz Jej na spiacokurczę dotknełam teraz czoła Oliwki i robi sie ciepła,nie wiem co amm teraz robić.budzić ją i zmierzyć jje temperaturęjak ja obudze to się będzie wkurzać ale tezją tak nie mogę zostawić an całą noc bo jak zacznie rosnąć a do rana daleko?nie wiem poradżcie
![]()

A pozneij zmierz Jej zanim sie bedziesz kladal i jak wzrosnie to podaj jakis nurofen albo cos
No właśnie nie czujęmyszunia w takim razie zycze Ci szybkiego rozwiązaniaa czujesz cos ze to może być na dniach czy nic????

W poniedziałek idę do gin, może dowiem się czegoś nowego.

A to jak każdy facetAgnes ja choruję średnio raz w roku. Ale tak źle się jeszcze nie czulam. Dobrze, że gorączki nie mam. Zła jestem na A. bo jest na urlopie to mogłabym poleżeć z jeden dzień i się podkurować to nieOn jak ma 37 temperaturę to umiera
![]()

reklama
Normalniew jaki sposób mam zmierzyć jje na spiąco????obudzi się
Podnosisz raczke,wkladasz termometr pod pache i mierzysz

Ja tak mierze zawsze i w dzien i w nocy
Podziel się: