Marta1981
Rodzyneczka
Ryż się dogotowuje
,wysłałam cv M w odpowiedzi na ofertę pracy - może coś w końcu wyjdzie
.
Beatko, to może po wafelku;-)
?

Beatko, to może po wafelku;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mniam,mniamDowikla robię kluchy ziemniaczane i marchew na słodko. najpierw ziemniaki obierasz ( u nas min. 2 kilo)potem ścierasz na tarce (A. był zmuszony do tego i biedny starł połowę co zajeło mu godzinę i pościerał palce
). Dodajesz jajko, make i potem gotowanie, podsmażanie. I dopiero jedzenie. Jeszcze dobrze jak się kluchy nie rozwalaja
U nas też wiatrzysko juz w nocy było. Gratuluje wytrwałości w ćwiczeniach:-)Podziwiam;-)
Ja posprzatalam tylko odkurzaczem i nic wiecej mi sie nei chceJa wysprzatalam lazienke, poodkurzalam i zrobilam liste na zakupy
Dowikla ja to bym siedziala w domku na twoim miejscu, wiatr to paskudztwo i zaesze cos przyniesie
Mamita nie slyszalam o takich kluchach
Kerna moja tez lubi jajka w odroznieniou ode mnie ale ja jej robi dwa razy w tygoniu.W niedziele na sniadanko a potem w tygodniu gotowne
Chyba musze sie ubrac![]()
Umieram.:-(
Jeszcze nigdy tak bolesnej @ nie miałam.
Co miałam napisać napisałam tam gdzie trzeba.
Zmykam pozwijać się .
Miłego dzionka.:-)
to się poleń!! A co!!!!:-):-):-)Ja posprzatalam tylko odkurzaczem i nic wiecej mi sie nei chce![]()
Aska dobra jestes
Ja bylam w realu musialam sie ubrac
A w sobote to przewaznie pusto
W poniedzialek bedzie ruch to zagladnij![]()