reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ryż się dogotowuje:tak:,wysłałam cv M w odpowiedzi na ofertę pracy - może coś w końcu wyjdzie:dry::tak:.
Beatko, to może po wafelku;-):confused:?
wafle_czekoladowe_z_herbatnikami_popup_watermark.jpg

reklama
Dowikla robię kluchy ziemniaczane i marchew na słodko. najpierw ziemniaki obierasz ( u nas min. 2 kilo:baffled:)potem ścierasz na tarce (A. był zmuszony do tego i biedny starł połowę co zajeło mu godzinę i pościerał palce:sorry2:). Dodajesz jajko, make i potem gotowanie, podsmażanie. I dopiero jedzenie. Jeszcze dobrze jak się kluchy nie rozwalaja:no:
U nas też wiatrzysko juz w nocy było. Gratuluje wytrwałości w ćwiczeniach:-)Podziwiam;-)
Mniam,mniam:tak::tak::tak:Chyba kiedys zrobie takie kluchy:-):tak:Napisz ile czego dodajesz do nich:tak::tak::tak:
A marchewke na slodko to my wszyscy uwielbiamy
Ja wysprzatalam lazienke, poodkurzalam i zrobilam liste na zakupy
Dowikla ja to bym siedziala w domku na twoim miejscu, wiatr to paskudztwo i zaesze cos przyniesie:baffled:
Mamita nie slyszalam o takich kluchach:szok:
Kerna moja tez lubi jajka w odroznieniou ode mnie ale ja jej robi dwa razy w tygoniu.W niedziele na sniadanko a potem w tygodniu gotowne

Chyba musze sie ubrac:sorry2:
Ja posprzatalam tylko odkurzaczem i nic wiecej mi sie nei chce:baffled:
Umieram.:-(

Jeszcze nigdy tak bolesnej @ nie miałam.:no:

Co miałam napisać napisałam tam gdzie trzeba.:tak:

Zmykam pozwijać się .:dry:

Miłego dzionka.:-)

Wspolczuje Kochana:no::no::no:Ja to mam na szczescie znosne @
Tearz dostane w piatek

Bylismy na dworze prawie godzinke:tak::tak::tak:Mlodzi sie nawet bawili tylko Wiki cos marudzila:baffled:No ale jest przeziebiona to Jej wybaczam;-)Pk dworku wypilismy cieplutkei herbatki z cytrynka
Teraz dziewczynki spia a Dominik uklada lego:tak::tak::tak:Ja bym sobie cos zjadla ale nic takiego nie mam wiec musze czekac do obiadu:baffled::szok:

Jestem w szoku ze moje dziewczynki jeszcze spia:szok:Tzn ze Klaudia spi bo dawno tak ladnie nie spala w dzien:szok::szok::szok:
Chyab musiala Je niezle wywiac na tym dworze hehe:-D:-D:-D
Musiałabym obrac ziemniaki ale cos dupy ruszyc nie moge;-):-)

Niezła jestes hehe:-D:-D:-DAle gdybym nei wychodzila z mlodymi to tez bym pewnie jeszcze byla w pizamce;-):-)
Ja niedlugo zmykam bo pewnie mlode zaraz wstana

A ja siedze z papierem na glowie tak co by fajnie miec pokrecone wloski na imprezke :)
Dowikla swieze powietrze dobrze zrobilo na sen:tak:
Kerna widac ze dzis nie masz dnia na robote heheheale masz czas na bb cos za cos:-D
Beata zupa sledziowa: platy sledziowe w oleju pokroic na kawalki.W garnku zaparzyc cebule czyli kroisz cebulke i sparzasz ja goraca woda.Do tej wody dodjesz kefir i wrzucasz te sledzie.Polecam z ziemniakami w lupinkach:tak:Ziemniaczek do reki :tak:
Dorota Ty chyba codziennie jak sie nie poklocisz z mezem to myslisz ze Cie nie kocha:-DA jak sie pogodzicie to jestes pewna ze kocha:-D:-D

Czekam na mojego.Zaraz sciagam ten papier z glowy i musze sie troche przymalowac.Jeszcze nie wiem co zakladam ale czym sie przejmowac we wszystkim bedzie dobrze:-D:-DNie ma jak sobie poslodzic:-pMam dfobry humorek wiec to z tego
Kupilam Laurze dzis Farme z FP Litte Peopel byla na promocji to wzielam:-D

ja tez dziisaj caly dzien " w piżamie"- znaczy sie nic ze sobą nie zrobiłam, bo wpiżamie nie sypiam:-D spiemw koszulce i majtach:-p:-p:-p

PS.Co tu tak pusto dzisiaj:sorry: czyzby sobotnie porzadki?:-D

reklama
Do góry