reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jak bedziesz po tym badaniu to mi opisz jak wygląda bo mnie może też to czeka w przyszłosci.
A kiedy masz to badanie?
Betusia
ja jesną ręką robie obiadek...
mam cykle ok 28 dni (między 24 a 30)
badanie mam 26 lutego, choć na 22 zapisłam się do nowego gina to będzie ok 7-10 dc nowego (bo ten to czuję, ze nici) i zobacze co on powie, bo ta stara tgin to tak mmnie zapisała akurat na płodne...

a jakie dlugie masz cykle??
ja ma 33 dniowe

33 dni to długo, lepiej miec króciótki tak 24...jak dużo ich w roku, ile szans..:blink:

Kochane ja się dziś już żegnam
Umówiłiśmy się z moim moonzem na seksisowski wieczorek, obiadek już prawie zrobiony, na kolację pizza ...:-D

także do juterka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Betusia
ja jesną ręką robie obiadek...
mam cykle ok 28 dni (między 24 a 30)
badanie mam 26 lutego, choć na 22 zapisłam się do nowego gina to będzie ok 7-10 dc nowego (bo ten to czuję, ze nici) i zobacze co on powie, bo ta stara tgin to tak mmnie zapisała akurat na płodne...

oj to magik jestes jak jedna reka ;-)

ja 26 lutego mam badanie piersi raz jeszcze bo w tym tygodniu cos tam znalezli - jakas zmiane hypoechogeniczna i najprawdopodobniej jest lita- ale ze by wiedziec co to to bede miec biopsje :( ale mam nadzieje ze jak powtorza badanie to nie bede musiala miec biopsji- z drugiej jednak strony dobrze wiedziec

no u mnie niestety brak dominanta ;-)

Kochane ja się dziś już żegnam
Umówiłiśmy się z moim moonzem na seksisowski wieczorek, obiadek już prawie zrobiony, na kolację pizza ...:-D

także do juterka

do juterka - to owocnych szaleństw :)

33 dni to długo, lepiej miec króciótki tak 24...jak dużo ich w roku, ile szans..:blink:

no wlasnie poprosze gina bo 16 mam wizyte zeby dal mi skierowanie na hormonki

a ja obiadku nie mam moze gdzies ojedziemy cos przekasic :) ja tez zmykam buzka do juterka :)

Sama już nie wiem co mi jest, wczoraj to niby plamienie miałam wieczorem, teraz byłam w ubikacji i znów coś mam na wkładce ale przy podcieraniu stwierdziłam że to takie różowe glutki :baffled: Sorki za taki opis, może to po badaniu u gina, tyle że to było w 19 dc i jeśli miałby mi coś tam uszkodzić to by ewentualnie wyleciało nastepnego dnia a nie po 4 - 5 dniach.

Gdzie wy się wszystkie podziałyście? Sama tu jestem?

Gdzie wy się wszystkie podziałyście? Sama tu jestem?

Ja jestem :-) zaczytałam się na innym wątku :zawstydzona/y: chyba sobie winko otworze :cool2:

Sama już nie wiem co mi jest, wczoraj to niby plamienie miałam wieczorem, teraz byłam w ubikacji i znów coś mam na wkładce ale przy podcieraniu stwierdziłam że to takie różowe glutki :baffled: Sorki za taki opis, może to po badaniu u gina, tyle że to było w 19 dc i jeśli miałby mi coś tam uszkodzić to by ewentualnie wyleciało nastepnego dnia a nie po 4 - 5 dniach.

a Ty jesteś przed @ ?? (przepraszam ale nie doczytałam :confused:)

no faktycznie asiucha-L to dziwne takie a może to niedobór progesteronu???:confused::confused::confused:Tak mi się wydaję ale jak byś zrobiła badania hormonków to wyszlo by co to takiego

reklama
Do góry