agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Żabka to młodziutkiego masz mężusia
Mój M będzie miał w maju 30
Mój M będzie miał w maju 30

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Kochana bo młoda jesteś jeszcze ale dobrze że już o tym myślisz,nie trac nadzieji
A teks z tym wentylatorem dobry jest...![]()

gdzieś to słyszałam na jakimś filmie heheh ale to raczej nie chodziło o instynkt tylko o coś innego![]()
i wiem o co kaman 
Mój tez w maju 30. Staruch jeden![]()
a że ubiera się bardzo młodzieżowo to nie widać tak po nim tego wieku hehe no i ma ponad 190 wzrostu :-) uwielbiam wysokich wrrrrŻabka to młodziutkiego masz mężusia
Mój M będzie miał w maju 30![]()

czesc dziewczyny,
pierwszy raz wypowiadam sie na forum bo zazwyczaj czytam wypowiedzi innych.
U mnie ze staraniem się było tak że od maja w sumie zaczelismy ale bez liczenia dni płodnych, po prostu cieszylismy sie soba
We wrzesniu wzielismy slub i zaczelismy sie starac bardziej aktywnie,a przede wszystkim zaczelam pilnowac swojego cyklu. Nigdy nie mialam problemu z regularnoscia cyklu, ale stresowalam sie poniewaz po operacji i zapaleniu wezlow chlonnym jelit porobily mi sie w jamie brzusznej zrosty i moj prawy jajnik w ogole nie funkcjonuje, tzn nie widac go na usg a ja tez nie czuje owulacji z niego.
W grudniu na wizycie kontrolnej (wczesniejsza byla we wrzesniu) okazalo się ze mam torbiel 8 cm i drugia niewiele mniejsza na zdrowym do tej pory i praktycznie jedynym jajniku,wiec od razu dostalam tabletki antykoncepcyjne i mialam je brac 4 miesiace, jednak po 2 tyg. tak mnie bolal ten jajnik ze zdecydowalam sie na laparoskopie,jednak jak pojechalam do lekrza okazalo sie ze torbiel zmniejszyla sie do 4 cm w ciagu 2 tyg!!))
Bralam tabletki przez dwa cykle i 10 stycznia dostalam okres juz bez brania tabsow..
24.01 jajnik zaczal mnie bolec tak jak wczesniej wiec zalamana pojechalam do lekarza 2 dni pozniej myslac ze to znowu torbiel, a po niej ani sladu i lekarz stwierdzil ze mam powiekszona macice i slady po owulacji i peknietym pecherzyku.
Przez kolejne dni bolal mnie jajnik i nawet drugi sie odezwal!!!
Temperatura nie spadla mi do dzisiaj chociaz powinnam dostac wczoraj okres.
Dzis przyszly lekkie plamienia ale okresu nie widac i jutro lece na bete mimo ze testy sa negatywne bo nie wytrzymam tej niepewnosci.......Boje sie ze sobie wkrecilam ciaze...
Proszę, trzymajcie kciuki moze sie uda))
ufff sory za dlugosc![]()
to co powiecie jak wam napisze ile ja mam lat :-) ja w tym roku w grudniu skoncze 23 lata a juz mam 3,5 letnia corkeŻabka to młodziutkiego masz mężusia
Mój M będzie miał w maju 30![]()
alejuz wiem ze czas najwyzszy na drugie dziecko a instynkt meczy mnie juz pol roku ale z mezem staramy sie dopiero 2 cyklto moze z moim J grają razem, bo mój też w CoD teraz rypie i też duży dzieciak z niego i też wysoki 192 :-)No to co ja mam powiedzieć mój ma 33 a czasami zachowuje się jak dzieckoa że ubiera się bardzo młodzieżowo to nie widać tak po nim tego wieku hehe no i ma ponad 190 wzrostu :-) uwielbiam wysokich wrrrr
a teraz jak na niego patrze to mi się śmiać chce siedzi słuchawki na uszach gęba otwarta i call of duty wali