• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja to mu czasami współczuje z taką hexą mieszkać hehe ale staram się go oszczędzać i nie obarczać moimi obawami już i tak wiele wytrzymał :zawstydzona/y:
A tak co miesiąc za każdym razem mówi "no trudno - ja to chyba i tak narazie bym

mój J zanim powie mi "on trudno, przecież będziesz mamą" musi najpierw jak maładziewczynę na kolankach wytulić jak się zanosz ew płaczu... no ale w tym miesiącu, jakby pzryjechała @ ja wyjeżdzam,a ona niech sobie robi co chce...to gdzie się spotkamy?:-D

reklama
Tośka i tak jesteś bardzo dzielną kobietą i wytrzymasz pewnie jeszcze nie jedno,wierzę w Ciebie..Na pewno przyjdzie taki dzień kiedy będzie mogła wręczyc swojemu W.teścik i maluśkie skarpetki :tak:;-)

Tośka i tak jesteś bardzo dzielną kobietą i wytrzymasz pewnie jeszcze nie jedno,wierzę w Ciebie..Na pewno przyjdzie taki dzień kiedy będzie mogła wręczyc swojemu W.teścik i maluśkie skarpetki :tak:;-)

Wiecie co przyznam się wam do czegoś - ja już skarpetusie i koszulkę z napisem "my dady rulez" mam kupioną od 3 miesięcy :sorry2: głupia jestem wiem :-(

dziewczyny, tak niewiele nam do szczescia brakuje, prawda? :)

Nanusia tak nie wiele a jednak :-( w niektórych przypadkach to prawdziwy cud :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
łoo matko wkoncu doczytalam nawet jak juz czytalam to strony dochodzily wiec od wczoraj mialam 25 stron do przeczytania:szok: ale przebrnelam przez to :tak: a ja z moim katarem ciut lepiej juz mnie nierozladal ale do wczoraj tylko czosnek cytryna mleko i miod i inhalacja z rumianku i soli na katar dzis sobie zrobie druga i powinno byc git ale na ciaze cos niemamnadzieji bo sutki od owu zaczely mnie znow bolec tak jak w poprzednim cyklu :-( wiec juz sie nieludze :no: bola i stoja tak jak w zeszlym miesiacu :-( i tak pewnie bedzie do @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry