reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez nic nie wiem...o co loto?
A moze tylko nick zmieni, bo Just juz Ci u nas dostatek;-)

As fotki świetne, ale mam niedosyt:-D. Szkoda, że Kamila zabrała aparat...
.

ta Juusta jak wywolona.nie czyalam o co dokladnie chodzilo ale wiem ze namieszlaa ostro

a u AS to Kaludia:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Medea trzemam kciuki zeby nie bolalo

w piecu rozpalilam,trzeba by sie ubrac bo jak laski wstna to sie biegiem ruszac:-p

reklama
hej kobietki poniedziałkowo:happy2:
czytałam wczoraj was troszku ale weny do odpisywania nie miałam brzuch przez @ bolał po 10 godzinach pracy z @ wszystko mnie bolałao więc tylko poczytałam:zawstydzona/y:
Anabubka super ze akumultorki podładowane i wyjazdem i wczoraj gimnastyką:tak:
As super ze jesteś :tak:fotki super widac że się bawiliście super:tak:
Ania ja mam szampon z tej seri czarny używam go 2 tygodnie i jestem zadowolona bardzo bardzo:tak::tak::tak:
Lunka jak tam piciu po imrezce jak weekecd minął???
Meduska a ty dzis znów romansujesz z dentystą:szok::baffled::-Dmój tatuś miał nakładki tymczasowe ściągane i mówił ze nie bolało:no:ale nie wiem bo ja nigdy nie miałam ale on raczej z tych tchórzy więc gdyby bolało to by powiedział:tak:
Anaconda witaj jak po wizycie u teściówki???????jak Majeczka????
tyle pamietam:zawstydzona/y:
my dziś od 6 na nogach gadzina wstała rano i spać juz nie chciał:baffled:a ja i owszem bym pospała jeszcze:baffled:
na obiad dzis planuję pieczarkową z serków więc wczoraj sobie zapobiegawczo wszystko po pracy kupiłam co by dzis nie musieć nosa z domku wyściubić:-p
Antocha marudny teraz na maxa i o której on mi zaśnie:szok::szok::szok:

Dzień Dobry :-)

Nie poczytam i nie popiszę, bo moje dziecko ma dziś dla mnie inne plany :-D

Weekend minął w miarę spokojnie, niestety mojego m zaczyna rozkładać jakieś choróbsko. :baffled: Próbował się podkurować i mam nadzieję, że dalej się to nie rozwinie :sorry2: A jeśli już to oby nie zaraził Piotrusia ani mnie. :dry:

Dziś mi się śniło, że urodziłam... 10 lutego :blink::-D:-D:-D
No a po południu idę na wizytę do gin to może czegoś nowego się dowiem. :-D

Uciekam, bo słyszę niezidentyfikowane hałasy z drugiego pokoju, a to oznacza tylko jedno - Piotruś postanowił zrobić demolkę :szok::szok::szok:

Wpadnę później, jak Piotrunio pójdzie na drzemkę. :tak:

Meduska a ty dzis znów romansujesz z dentystą:szok::baffled::-Dmój tatuś miał nakładki tymczasowe ściągane i mówił ze nie bolało:no:ale nie wiem bo ja nigdy nie miałam ale on raczej z tych tchórzy więc gdyby bolało to by powiedział:tak:
Mój tez mi tak mówił:dry: ale mówil mi też że on miał inne nakładki- ja mialam takie światłoutwardzalne - cos ala plomba na cały ząb:baffled: i to sie cholerstwo mocno trzyma:baffled::baffled::baffled::baffled: mojemu M jedna nakładka spadła i szedl ją założyc spowrotem.... dlatego sie boje:-( zobaczymy.. na 14.30 ide to sie okaze:dry::dry::dry::dry:

Sorki dziewczyny ale was nie poczytam :-(.
Nocka byla strasznie ,co kilka minut sie budzila i plakala :-(.
Temp 37,6 kurcze jakies dziadostwo sie przypaletalo bo non stop ja trzyma temp i juz czuje ze jest cieplejsza :-( .
G ma dzis wolne ale idzie remontowac do tego klubu ale chyba wczesniej pojdziemy z Oliwka do lekarza bo nie da sie z nia wytrzymac.Kaszle troche i ma katar .Moze lepiej aby mi ja zbadala bo strasznie marudzi-widac ze ja cos boli.Nie poczytam was bo z taka Oliwka to nie mam kiedy.Same wiecie jak jest jak jest dziecko chore :-(.

hej Myszunia twój Piotruś demolka no jakos mi to sie kłóci z tym jego słodkim spojrzeniem:-D:-D:-D:-D:-D zdrówka dla M i żeby was nie zarazil tylko:tak:10 powiadasz:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:ja stawiam na 14 walentynkowa dziewczynka poczęta z miłości w dniu miłości urodzona......:-Dmój pietrucha z 12 lutego a Adam z 16 lutego i obaj fajne chłopaki:-D:-D:-D
Meduska a czemu ty miałaś na tak "sztywno" zakładane te nakładki jak one tylko na chwilkę takkk??bo dzis już te ci ściągnie i założy te na stałe tak???bo zgłupiałam:-D:-D:-D
moje dziecię ma od wczoraj bidon do picia ze słomką taki canpola mu wczoraj kupiłam kubeczek ze słomką silikonową chowana zastanawiałam się czy da radę z tego pić a on złapał kubeczek jak tylko mu wyparzyłam i nalałam soczek od razu wiiedział o co kamman:szok:a teraz chodzi z tym kubkiem dumny z siebi jak paw:-D

my dziś od 6 na nogach gadzina wstała rano i spać juz nie chciał:baffled:a ja i owszem bym pospała jeszcze:baffled:
na obiad dzis planuję pieczarkową z serków więc wczoraj sobie zapobiegawczo wszystko po pracy kupiłam co by dzis nie musieć nosa z domku wyściubić:-p

zapobiegawcza kobieta z Ciebie
a ja nie wiem co na obiad
przyadloby sie jakas zupe sklecic ale brak pomyslu:baffled:

Weekend minął w miarę spokojnie, niestety mojego m zaczyna rozkładać jakieś choróbsko. :baffled: Próbował się podkurować i mam nadzieję, że dalej się to nie rozwinie :sorry2: A jeśli już to oby nie zaraził Piotrusia ani mnie. :dry:

Uciekam, bo słyszę niezidentyfikowane hałasy z drugiego pokoju, a to oznacza tylko jedno - Piotruś postanowił zrobić demolkę :szok::szok::szok:

oj kochana juz niedlugo!
daj znac co u lekarza1
a jak juz zaczniesz rodzic to bys dala ktorejs z nas znac co?jakis smsik

Temp 37,6 kurcze jakies dziadostwo sie przypaletalo bo non stop ja trzyma temp i juz czuje ze jest cieplejsza :-( .
G ma dzis wolne ale idzie remontowac do tego klubu ale chyba wczesniej pojdziemy z Oliwka do lekarza bo nie da sie z nia wytrzymac.Kaszle troche i ma katar .Moze lepiej aby mi ja zbadala bo strasznie marudzi-widac ze ja cos boli.Nie poczytam was bo z taka Oliwka to nie mam kiedy.Same wiecie jak jest jak jest dziecko chore :-(.

zdrokwa dl Oliwki

moje dziecię ma od wczoraj bidon do picia ze słomką taki canpola mu wczoraj kupiłam kubeczek ze słomką silikonową chowana zastanawiałam się czy da radę z tego pić a on złapał kubeczek jak tylko mu wyparzyłam i nalałam soczek od razu wiiedział o co kamman:szok:a teraz chodzi z tym kubkiem dumny z siebi jak paw:-D
gratulacje dla melgo cwaniaka:tak::tak::tak:
dobraja odpadam bo nadal w szlafroku a czasu malo
wpaden pozniej jak sie da
mileg dnia

Teściowa nadal wypominała że się od niej wyprowadziliśmy, po dwóch latach jeszcze się z tym nie pogodziła - ileż można:szok::szok: i to niby podkreśla że to dobrze bo my zadowolenie i takie sranie w banie a przecież widać że to jej nie pasi
A z Mają miałam dzisiaj iść na morfologię ale pomyślałam sobie że od poniedziałku nie będę zaczynała z robieniem jej bólu więc jutro pójdziemy rano no i nie wiadomo czy potem zechce do przedszkola pójść skoro mama taka niedobra i na zastrzyk ciągnie:-:)-:)-p:-p

Mój tez mi tak mówił:dry: ale mówil mi też że on miał inne nakładki- ja mialam takie światłoutwardzalne - cos ala plomba na cały ząb:baffled: i to sie cholerstwo mocno trzyma:baffled::baffled::baffled::baffled: mojemu M jedna nakładka spadła i szedl ją założyc spowrotem.... dlatego sie boje:-( zobaczymy.. na 14.30 ide to sie okaze:dry::dry::dry::dry:

Nie będzie bolało tylko tak jakby szarpnie albo pociągnie - nie wiem jak to nazwać - moja siorka miała:tak::tak::tak:

Zdrówka dla Oliwki i może faktycznie lepiej żeby ją lekarz zobaczył:tak::tak::tak:

No widzisz jaki inteligencik od razu wiedział co to się z tym robi:-D:-D:-D

hej kobietki poniedziałkowo:happy2:
czytałam wczoraj was troszku ale weny do odpisywania nie miałam brzuch przez @ bolał po 10 godzinach pracy z @ wszystko mnie bolałao więc tylko poczytałam:zawstydzona/y:
Anabubka super ze akumultorki podładowane i wyjazdem i wczoraj gimnastyką:tak:
As super ze jesteś :tak:fotki super widac że się bawiliście super:tak:
Ania ja mam szampon z tej seri czarny używam go 2 tygodnie i jestem zadowolona bardzo bardzo:tak::tak::tak:
Lunka jak tam piciu po imrezce jak weekecd minął???
tyle pamietam:zawstydzona/y:
To Ci Antoszek niespodziankę zrobił z tym wstawaniem.;-)

demolka w pokoju to super zabawa dla dziecka :-D:-D:-D

dasz radę :tak::-):-)

zdrówka życzę

hej Myszunia twój Piotruś demolka no jakos mi to sie kłóci z tym jego słodkim spojrzeniem:-D:-D:-D:-D:-D zdrówka dla M i żeby was nie zarazil tylko:tak:10 powiadasz:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:ja stawiam na 14 walentynkowa dziewczynka poczęta z miłości w dniu miłości urodzona......:-Dmój pietrucha z 12 lutego a Adam z 16 lutego i obaj fajne chłopaki:-D:-D:-D
Meduska a czemu ty miałaś na tak "sztywno" zakładane te nakładki jak one tylko na chwilkę takkk??bo dzis już te ci ściągnie i założy te na stałe tak???bo zgłupiałam:-D:-D:-D
spryciarz mały:tak::-):-)

Ja też spadam małego z jedzeniem przypilnować.
Jeszcze w szlafroku łażę ,ale prasowanie już trochę zrobione.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry