reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie Kochane, ja tylko na momencik z prośbą o głosy na fotkę, którą zamieściła moja starsza córka :-) Fotoblog niefotogieniczna018 w Photoblog.pl

Można głosować z jednego komputera raz na godzinkę ;-)

Dziś już nie dam rady ponadrabiać tego co napisałyście, bo mam jeszcze mnóstwo pracy z wystawianiem Allegro, bo jakoś trzeba się ratować przed tym całym zastojem i kryzysem :-(

Całuski i z góry dziękuję za głosy :-)

Cześć dziewczynki:)

A powiedzcie mi dziewczynki czy Wasze dzieciaczki same zasypiają???
Twoj zięciunio zasypia sam w łóżeczku ;-)i wieczorem i w południe:tak:

hej dziewczynki ale dziś niskie ciśnienie , chodzę jak zombie mimo 9 godzin spania:-( teraz pije takie mega mocne espresso i czuje powoli jak mi organizm powraca do życia :-( fatalna pogoda:-(

witajcie kochane;-)

u nas jakos do przodu!zrezygnowałam z tej dorywczej pracy ponieważ moj D jedzie dzisiaj na 2 tyg do Włocławka na delegacje:zawstydzona/y::-(z jednej strony sie ciesze bo w koncu odpoczniemy od siebie,ale wiem ze jutro juz bede skamlac z tesknoty:zawstydzona/y:
i sama bede przez te 2 tygodnie w domu:baffled:z rozdartym Alexem:baffled:ktory budzi sie co 20 min w nocy i jest wyspany o 4:baffled:

witajcie kochane;-)

u nas jakos do przodu!zrezygnowałam z tej dorywczej pracy ponieważ moj D jedzie dzisiaj na 2 tyg do Włocławka na delegacje:zawstydzona/y::-(z jednej strony sie ciesze bo w koncu odpoczniemy od siebie,ale wiem ze jutro juz bede skamlac z tesknoty:zawstydzona/y:
i sama bede przez te 2 tygodnie w domu:baffled:z rozdartym Alexem:baffled:ktory budzi sie co 20 min w nocy i jest wyspany o 4:baffled:
nie będziesz sama!!!! będziesz z nami:);-):tak:

reklama
Do góry