reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam i ja :)

Laura obudziala sie o 8 z placzem Snil sie jej jakis robak:baffled:
W sumie spla do 9:20.Moj wpadl zrobil sniadanko i pojechal dalej.Ja wstalam przed chwilka.Wczoraj ogladala do 1:30 filmy:sorry2:
Nawet fajny horrorek lecial Ruiny moze ktoras widziala:happy2:

Mlena to ja Cie przywoalalm na forum bo nie pamietam kiedy tu bylas chyba jakies 2mc temu:nerd:

Wiki pokoik extra

Anabuba piszesz ze dobrze sie wygimnastykowalas :)) kondycja jest :)

Myszunia no to do 10 juz tylko 2 dni.czekamy na info.Moze juz rozwarcie masz:sorry2:

Agnieszka a co z Emily?

Malinka, Medeuska ma nadzieje ze tez bede taka zadowolona z tego szamponu.Ja mam czarny

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kochane ;-)
Mój mężuś w tym tygodniu ma na 12 do pracy,i wraca o 21...ehh jakoś smutno mi samej w domku :-(,no ale dam radę :-) Będzie więcej czasu żeby do was zajrzeć :-D Może nawet conieco ponadrabiam,bo teraz nie dałam rady doczytać...
Buźki ;-)

Nasza mała wcina pomidorową, sama oczywiście:-D

Następnie obiecana fotka, jak się wyszykowałam na szczucie mojego jak wróci z pracy:-Di przy okazji nowy kolor włosów

Załączniki

• SDC11944.jpg
    SDC11944.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 47
  • SDC11946.jpg
    SDC11946.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 45
  • SDC11949.jpg
    SDC11949.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 44
  • SDC11955.jpg
    SDC11955.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 44
  • SDC11936.jpg
    SDC11936.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 55
Myszunia no to do 10 juz tylko 32 dni.czekamy na info.Moze juz rozwarcie masz:sorry2:

hmmm... :confused::confused:
Anka Myszunia nie słonica:no:, 10 m-cy w ciąży nie chodzi:-D. Chyba.:sorry2::sorry2::sorry2: Myszunia na dniach bedzie rodziła.:tak::-D:-D:-D

As zazdroszczę ci tego wypadu.:tak:

Wiktoria zdjęcia pokoju super. :tak:Tak przytulnie.:tak:

Mlena. Cieszę się , że napisałaś.:tak:

cześć dawno mnie tu nei było ale dostałam od Anabubu [polecenie wejścia na forum więc jestem ;-)
Witam Mlenka ,co u ciebie kochana:tak:

Anka ,ale z ciebie musi być niezła dupencja skoro samochody zwalniają ,pewnie twój m chodzi dumny jak paw,co?:-DFaceci tak lubią ,niech inni patrza,ale tylko on moze mieć:-D

Anabubka ,fajnie ,ze wypad udany.

Luna tobie też sie pobyt u mamy udał ,a Piciu nie broił -super

As zdjecia piekne ,powód Kuby do nie zjeżdzania ze stoku powalający:-D

Wiktoria ,pokój śliczny ,ładny kolor scian ,uwielbiam takie śliczne świerze ściany(nie to co u mnie ,tapeta odrapana przez kota:wściekła/y:)

Myszunia kto wie??moze i prawda,a Piortrusiowi daj spokój ,toc to grzeczny chłopiec:tak:

Malinka gratulejszyn rośnie jak na drozdzach:tak:

A my mielismy mieć dzis dzieci oddane ,ba nawet rano poszłam po dzieci,w miedzy czasie mam a mnie zirytowała stękaniem jak jej ciezko z gadułami i ze ona nie daje rady itd,to jej szepłam wkurzona ,zeby sie zachowywała,bo oni głusi nie sa i będzie im przykro:wściekła/y: i stał sie cud......
Mineła chwila a mama mówi ,ze mogą do jutra zostać ,do po obiedzie ,ona chetnie sie nimi zajmie(powiedziała,ze wytrzyma,a to prawie to samo:-D)a dziadek sie szczerze ucieszył:tak:no niech pokarze wnukom ze sie cieszy że je ma ,a nie zachowuje sie jakby za karę one u niej były.Tak oto zyskaliśmy z m dzień laby jeszcze ,mówie wam ,ze wykorzystaliśmy weekend do cna:-Da jak sie okazuje to jeszcze nie koniec:-D

WOW Luna ,ale z ciepie laseczka ,a szczuj szczuj ,niech wie ,ze ma kobiete w domu,a mała jest słodka ,jak tak wcina umorusana zupkę

Witam i ja
Wlasnie skonczylam jesc sniadanko i neidlugo bede sie zbierala bo umowilam sie z sasiadka na maly spacerek i poczte:-)
Jak dzisiaj rano (tzn o 10:-D:-D)cwiczylam to Klaudia stanela centralnie nad moja glowe jak lezalam i smiala mi sie prosto w pysk:szok::szok::szok:No myslalam ze sie posikam:-D:-D:-D
A musze Wam powiedziec ze od kiedy zaczelam cwiczyc nie odczuwam zadnych dolegliwosci ze strony moich zrostow po cieciu:szok::szok::szok::tak::tak::tak:No wiec chyba bede cwiczyla juz zawsze;-):-)
Lece troche poczytac

reklama
Luna zupa najlepjej smakuje jak sie ja zjada rekami, wiem cos o tym :))
Ale dzaga z Ciebie fiu fiu

Witam i ja
Wlasnie skonczylam jesc sniadanko i neidlugo bede sie zbierala bo umowilam sie z sasiadka na maly spacerek i poczte:-)
Jak dzisiaj rano (tzn o 10:-D:-D)cwiczylam to Klaudia stanela centralnie nad moja glowe jak lezalam i smiala mi sie prosto w pysk:szok::szok::szok:No myslalam ze sie posikam:-D:-D:-D
A musze Wam powiedziec ze od kiedy zaczelam cwiczyc nie odczuwam zadnych dolegliwosci ze strony moich zrostow po cieciu:szok::szok::szok::tak::tak::tak:No wiec chyba bede cwiczyla juz zawsze;-):-)
Lece troche poczytac
no to kochana teraz z rana non stop cwiczenia i bedziesz ja 13 latka:tak:Klaudia wysmiala Cie?
Witam Mlenka ,co u ciebie kochana:tak:

Anka ,ale z ciebie musi być niezła dupencja skoro samochody zwalniają ,pewnie twój m chodzi dumny jak paw,co?:-DFaceci tak lubią ,niech inni patrza,ale tylko on moze mieć:-D

A my mielismy mieć dzis dzieci oddane ,ba nawet rano poszłam po dzieci,w miedzy czasie mam a mnie zirytowała stękaniem jak jej ciezko z gadułami i ze ona nie daje rady itd,to jej szepłam wkurzona ,zeby sie zachowywała,bo oni głusi nie sa i będzie im przykro:wściekła/y: i stał sie cud......
Mineła chwila a mama mówi ,ze mogą do jutra zostać ,do po obiedzie ,ona chetnie sie nimi zajmie(powiedziała,ze wytrzyma,a to prawie to samo:-D)a dziadek sie szczerze ucieszył:tak:no niech pokarze wnukom ze sie cieszy że je ma ,a nie zachowuje sie jakby za karę one u niej były.Tak oto zyskaliśmy z m dzień laby jeszcze ,mówie wam ,ze wykorzystaliśmy weekend do cna:-Da jak sie okazuje to jeszcze nie koniec:-D

WOW Luna ,ale z ciepie laseczka ,a szczuj szczuj ,niech wie ,ze ma kobiete w domu,a mała jest słodka ,jak tak wcina umorusana zupkę
zawsze mu tak gadalam bo Moj sie troche wkurzal ze sie gapia.Tu Trasy to nie patrza Czy Ty idziesz sama czy z dzieckiem czy z chlopem.Beszczelnie jeszcze beda cos do Ciebie gadali.Kiedys to sie tak wsytraszylam ez az dzwonilam do mojego bo Gosciu od 2km jechal za mna i zapraszal mnie na kawe.A ja stanowczo ze nie.Nie kumal.Wkoncu zadzwonilam do mojego i zapytalam jak po niemiecku powiedziec dostadnie ze ma sie odwalic.Wkoncu podzialalo.Jak moj bylby na miejscu to juz widze co by sie dzialo:baffled:
Ale miala stracha wtedy.Zaciagnal by mnie do auta wywiozl i nie mial by mi nawet kto pomoc bo nikogo nie bylo w okolicy:cool:
hmmm... :confused::confused:
Anka super. :tak:Tak przytulnie.:tak:

Mlena. Cieszę się , że napisałaś.:tak:

juz poprawilam:sorry2:klawisze byly za blisko:-D

Do góry