Agatkas
Mamusia Zuzolka
My dziś jedziemy do kardiologa . Trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wynoszę w pudłach na strych.Po Martynie wszystko zostawiałam i potem żałowałam bo nie mogłam sobie poszalec z zakupami:-Witajcie my juz od 8 na nogach zrobilysmy z Jula przemeblowanie w jej pokoju....chyba jej sie spodobalo
Musze tylko cos zrobic z malutkimi ubrankami....nie mam ich gdzie pochowac...i stoja w workach w Juli pokoju....
Moze mi cos podpowiecie co Wy robicie z tymi malutkimi ciuszkami....![]()
Pyciolku ale może drugie będzie grzeczne i nawet nie zauważysz że je masz;-):-)jak Alex beczy to caly blok jest w gotowosci jak bedzie takich dwoje to całe osiedle postawia na baczność![]()
TrzymamyMy dziś jedziemy do kardiologa . Trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok!
Pyciolku co to za roznica czy jedno czy dwoje beczypomysl jak Alex urosnie to znowu zaczna sie pieluchy i bezsenne noce....
![]()
jak Alex beczy to caly blok jest w gotowosci jak bedzie takich dwoje to całe osiedle postawia na baczność![]()
dobre podejscieJa wystawiam na allegro i nie zostawiam dla drugiego bo po pierwsze nie wiem czy bedzie chłopiec czy dziewczynka, a po drugie sama radość z kupowania znowu!!!!![]()
trzymamy kciuki
Oj kusicie z tym allegro, ja tez uwielbiam kupowacale niektorych mi szkoda
Niestety ja jestem typem chomika i swoich tez mi szkoda wyrzucic mimo ze juz w nich nie chodze
Pyciolku a tam gadasz glupoty moze przy rodzenstwie moj ziecunio uspokoi sie i da spac calej rodzince;-);-);-);-)
hmmmmmmmmmm ale ja mam wszystkie ulubioneNo dobra....Ja też ulubione chomikuje![]()
No ja niestety też tak mam a potem żałuję że się nie pozbyłam bo brakuje miejsca na coś nowegoNiestety ja jestem typem chomika i swoich tez mi szkoda wyrzucic mimo ze juz w nich nie chodze![]()