reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy poniedziałkowo. U nas znowu pada śnieg. Jakby go mało było:wściekła/y:Chyba zacznę go na allegro sprzedawac jak niektórzy:dry::-D:-D
Witajcie my juz od 8 na nogach zrobilysmy z Jula przemeblowanie w jej pokoju....chyba jej sie spodobalo:tak::tak::tak:
Musze tylko cos zrobic z malutkimi ubrankami....nie mam ich gdzie pochowac...i stoja w workach w Juli pokoju....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Moze mi cos podpowiecie co Wy robicie z tymi malutkimi ciuszkami....:confused::confused::confused::confused:
Ja wynoszę w pudłach na strych.Po Martynie wszystko zostawiałam i potem żałowałam bo nie mogłam sobie poszalec z zakupami:-:)zawstydzona/y:Tearz czasem coś sprzedam ale nie mam do tego cierpliwości i zdecydowanie wolę kupowac. No ale wkońcu muszę się za to zabrac:tak:

My dziś jedziemy do kardiologa . Trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok!

trzymamy kciuki

Oj kusicie z tym allegro, ja tez uwielbiam kupowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale niektorych mi szkoda:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Niestety ja jestem typem chomika i swoich tez mi szkoda wyrzucic mimo ze juz w nich nie chodze:-D:-D:-D:-D:-D

Pyciolku a tam gadasz glupoty moze przy rodzenstwie moj ziecunio uspokoi sie i da spac calej rodzince;-);-);-);-)

Pyciolku co to za roznica czy jedno czy dwoje beczy:-D:-D:-Dpomysl jak Alex urosnie to znowu zaczna sie pieluchy i bezsenne noce....:szok::szok::szok::szok:

jak Alex beczy to caly blok jest w gotowosci jak bedzie takich dwoje to całe osiedle postawia na baczność:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-)

Ja wystawiam na allegro i nie zostawiam dla drugiego bo po pierwsze nie wiem czy bedzie chłopiec czy dziewczynka, a po drugie sama radość z kupowania znowu!!!!:-D:-D:-D
dobre podejscie:-D

Trzymamy z Filipkiem mocno kciuki za naszą Zuzieńkę!!!!!:tak:

trzymamy kciuki

Oj kusicie z tym allegro, ja tez uwielbiam kupowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale niektorych mi szkoda:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Niestety ja jestem typem chomika i swoich tez mi szkoda wyrzucic mimo ze juz w nich nie chodze:-D:-D:-D:-D:-D

Pyciolku a tam gadasz glupoty moze przy rodzenstwie moj ziecunio uspokoi sie i da spac calej rodzince;-);-);-);-)

No dobra....Ja też ulubione chomikuje;)

reklama
Witam się ;-)

jestem jakaś zmulona znowu. Nie mogę się dospać ostatnio.

My dziś jedziemy do kardiologa . Trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok!

Trzymamy!!!

Madzienko ja ciuszki powydawałam, a te fajniejsze zostawiłam dla drugiego dziecka. Niewiele tego bo lubię kupować ciuszki.

Do góry