reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie my juz od 8 na nogach zrobilysmy z Jula przemeblowanie w jej pokoju....chyba jej sie spodobalo:tak::tak::tak:
Musze tylko cos zrobic z malutkimi ubrankami....nie mam ich gdzie pochowac...i stoja w workach w Juli pokoju....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Moze mi cos podpowiecie co Wy robicie z tymi malutkimi ciuszkami....:confused::confused::confused::confused:

Witajcie my juz od 8 na nogach zrobilysmy z Jula przemeblowanie w jej pokoju....chyba jej sie spodobalo:tak::tak::tak:
Musze tylko cos zrobic z malutkimi ubrankami....nie mam ich gdzie pochowac...i stoja w workach w Juli pokoju....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Moze mi cos podpowiecie co Wy robicie z tymi malutkimi ciuszkami....:confused::confused::confused::confused:
Madziu ja chwilowo trzymam w szafie w torbach ale tez musze pomyslec co z nimi zrobic , i nie mam pomyslu. Myslalam zeby na alegro wystawic ale troche mi szkoda:zawstydzona/y:

Madziu ja chwilowo trzymam w szafie w torbach ale tez musze pomyslec co z nimi zrobic , i nie mam pomyslu. Myslalam zeby na alegro wystawic ale troche mi szkoda:zawstydzona/y:

Ja tez myslalam o allegro, ale planuje drugie i jak bedzie dziewucha to szkoda kasy znowu na nowe sukienki
no chyba ze bedzie chlop:-p wtedy to zrobi sie ze mnie niezla handlara na allegro:-D:-D:-D:-D:-D

stoja w workach i jak jade do rodzicow to zabieram worki do rodzicow

reklama
Twoj zięciunio zasypia sam w łóżeczku ;-)i wieczorem i w południe:tak:

hej dziewczynki ale dziś niskie ciśnienie , chodzę jak zombie mimo 9 godzin spania:-( teraz pije takie mega mocne espresso i czuje powoli jak mi organizm powraca do życia :-( fatalna pogoda:-(

Grzeczny zięciunio! Moja tylko ze mną:)

witajcie kochane;-)

u nas jakos do przodu!zrezygnowałam z tej dorywczej pracy ponieważ moj D jedzie dzisiaj na 2 tyg do Włocławka na delegacje:zawstydzona/y::-(z jednej strony sie ciesze bo w koncu odpoczniemy od siebie,ale wiem ze jutro juz bede skamlac z tesknoty:zawstydzona/y:
i sama bede przez te 2 tygodnie w domu:baffled:z rozdartym Alexem:baffled:ktory budzi sie co 20 min w nocy i jest wyspany o 4:baffled:

Nie marudź! Fajnie bedzie jak wróci, a przynajmniej sobie odetchniesz troszkę:)

Ja wystawiam na allegro i nie zostawiam dla drugiego bo po pierwsze nie wiem czy bedzie chłopiec czy dziewczynka, a po drugie sama radość z kupowania znowu!!!!:-D:-D:-D

Do góry